Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Zweetbandjes bedrukken

Zweetbandjes bedrukken met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor zweetbandjes bedrukken met logo. Meest verkocht zijn onze pols zweetbandjes . Daarnaast maken we ook hoofd zweetbandjes en zweetbandjes met rits . Onze zweetbandjes met logo zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Wij kunnen zweetbandjes bedrukken middels een luxe borduring. Of we kunnen zweetbandjes goedkoop bedrukken middels een geprint label of geweven label. Zweetbandjes met logo zijn leuk om weg te geven aan sportieve relaties of tijdens een sportdag met werk of school!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Goedkope zweetbandjes bedrukken

Ben je opzoek naar een leuk en sportief cadeau? Laat dan goedkope zweetbandjes bedrukken. Deze goedkope zweetbandjes kunnen op het hoofd, arm of been worden gedragen en helpt door het zweet van het lichaam op te nemen. Wij hebben zowel smalle als brede zweetbandjes. Onze zweetbandjes zijn beschikbaar in diverse basiskleuren en kunnen bedrukt worden met een label of logo. Zweetbandjes borduren is bij ons ook mogelijk.

goedkope zweetbandjes bedrukken

1. Bedrukken zweetbandjes: kies de kleur

Wij bedrukken zweetbandjes in kleur naar keuze. Zo heb je bij ons de keuze uit 100+ basiskleuren zweetbandjes. Een combinatie van kleuren of eigen patroon behoort ook tot de mogelijkheden. Wij houden diverse gekleurde zweetbandjes zodat wij deze snel kunnen leveren. Op aanvraag bedrukken wij ook andere zweetbandjes in andere afmetingen, zodat deze bijvoorbeeld ook voor kinderen geschikt zijn.

 • zweetbandjes bedrukken in 100+ kleuren
  Zweetbandjes 100+ kleuren
 • oranje zweetbandjes bedrukken
  Oranje zweetbandjes
 • roze zweetbandjes bedrukken
  Roze zweetbandjes
 • Nederlandse zweetbandjes bedrukken
  Nederlandse zweetbandjes
 • neon zweetbandjes bedrukken
  Neon zweetbandjes
 • regenboog zweetbandjes bedrukken
  Regenboog zweetbandjes

2. Zweetbandjes goedkoop bedrukken of zweetbandjes borduren

Wij kunnen zweetbandjes goedkoop bedrukken en zweetbandjes borduren die vaak worden ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk tijdens het sporten. Onze zweetbandjes worden voor het grootste gedeelte gemaakt van katoen en hebben daarnaast elastaan en polyester in het materiaal voor de stretch.

zweetbandjes bedrukken met geprint label

Zweetbandjes bedrukken met geprint label

Wil je graag zweetbandjes goedkoop bedrukken? Kies dan voor zweetbandjes bedrukken met geprint label. Dit is de voordeligste manier voor zweetbandjes bedrukken aangezien het label al op de zweetbandjes zit. Zweetbandjes bedrukken met geprint label heeft het voordeel dat je ontwerp meer kan varieren van kleuren.

zweetbandjes bedrukken met geweven label

Zweetbandjes bedrukken met geweven label

Als je wilt dat jouw ontwerp door het label van de zweetbandjes wordt geweven. Laat dan zweetbandjes bedrukken met geweven label. Door middel van het label blijft jouw ontwerp goed zitten. Doordat jouw ontwerp door het label van de zweetbandjes wordt geweven zullen jouw zweetbandjes lang meegaan.

zweetbandjes borduren

Zweetbandjes borduren

Wil je graag een iets luxere uitstraling? Kies dan voor zweetbandjes borduren. Met zweetbandjes borduren wordt het ontwerp per kleur door de zweetbandjes heen geweven. Hierdoor heb je meer opties met jouw ontwerp.

zweetbandjes volledig bedrukken

Zweetbandjes volledig bedrukken

Wil je graag jouw hele ontwerp rondom op de zweetbandjes? Laat dan jouw zweetbandjes volledig bedrukken. Als je jouw zweetbandjes volledig laat bedrukken kan je kiezen uit een full colour ontwerp op de zweetbandjes. Met zweetbandjes volledig bedrukken heb je dus de keuze uit onbeperkte kleurencombinaties om zo jouw logo/ontwerp tot leven te brengen.

3. Zweetbandjes met logo

Wil je graag het logo, slogan of naam van jouw bedrijf op zweetbandjes bedrukken? Bij ons kan je zweetbandjes met logo, zweetbandjes met naam en zweetbandjes met tekst bedrukken. Zweetbandjes met logo zijn leuk om in te zetten als giveaway bij sportevenementen of bij de opening van jouw nieuwe sportclub!

 • zweetbandjes bedrukken met logo
  Zweetbandjes met logo
 • zweetbandjes bedrukken met naam
  Zweetbandjes met naam
 • zweetbandjes bedrukken met tekst
  Zweetbandjes met tekst

Zweetbandjes bedrukken kleine oplage

Wij kunnen zweetbandjes bedrukken in kleine oplage of grote oplage. Wij houden diverse basiskleuren zweetbandjes op voorraad zodat wij deze snel kunnen leveren. Zweetbandjes kunnen wij bedrukken voor elke leeftijdsgroep, denk aan zweetbandjes voor volwassenen of een zweetband kind.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug