• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Zweetbandjes bedrukken

Bedrukte zweetbandjes met naam voor pols en hoofd

Bij JM promotions bent u aan het juiste adres voor zweetbandjes met logo. Transpireren klanten en relatie snel tijdens het sporten? Dan kunnen goedkope zweetbandjes van badstof helpen. Bedrukte zweetbandjes kunnen op het hoofd, arm of been bevestigd worden en helpt door het zweet van het lichaam op te nemen. Door de positie van een zweetband op het hoofd of om de pols bereikt het zweet niet zo gemakkelijk je gezicht of je handen. Wij hebben zowel smalle als brede zweetbandjes voor de pols en zweetbanden voor het hoofd. De zweetbandjes zijn beschikbaar in diverse basiskleuren, zoals wit, blauw, rood en zwart.

Bedrukte zweetbandjes voor de pols
Bedrukte zweetbandjes voor het been
Bedrukte zweetbanden voor het hoofd
Bekijk alle zweetbandjes »

Gepersonaliseerde zweetbandjes op maat

Als fabrikant kunnen wij de zweetbandjes op maat produceren. Het is mogelijk om zweetbandjes in uw eigen PMS kleur te bestellen. Een combinatie van kleuren of een eigen patroon behoort ook tot de mogelijkheden. Op aanvraag produceren wij ook andere zweetbandjes in andere afmetingen, zodat deze bijvoorbeeld ook voor kinderen geschikt zijn. Wij kunnen zweetbandjes bedrukken door een embleem of label op het bandje te drukken. Wilt u de zweetbandjes borderen? Dat is ook mogelijk. Zweetbandjes met logo zijn populair als give-away bij sportscholen en tennisverenigingen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte transpiratie bandjes voor tijdens het sporten

Of je nou een fanatieke hardloper bent, een voetballer of een andere sport beoefent, zweten doe je altijd! Vind je zweten tijdens het sporten ook zo vervelend? Dan hebben wij voor jou de oplossing in huis! De zweetbandjes vangen het zweet op zodat je ongestoord kan sporten. In ons assortiment vind je goedkope zweetbandjes voor je pols, hoofd of verkrijgbaar als set. De bandjes bevatten een handige rits of label en zijn te “bedrukken” met een gepersonaliseerde tekst of logo.

set met zweetbandjes en hoofdband

Set met zweetbandjes en hoofdband

De zweetbandjes set bestaat uit 2 polsbandjes en een hoofdband. De laatste jaren worden de pols- en hoofdbanden niet alleen gebruikt als zweetbandjes maar ook als modeaccessoires. Deze mode hype zie je bijvoorbeeld terug in de Hip Hop. De transpiratie bandjes set is gemaakt van zachte badstof dat gemakkelijk zweet opneemt. De set is leverbaar in ieder wenselijke kleur.

zweetbandjes met label

Zweetbandjes met label

Sporten wordt nog leuker met gepersonaliseerde zweetbandjes. Het transpiratie bandje heeft een afmeting van 7,5 x 7 x 1 cm en heeft een bedrukkingsoppervlak van 28 bij 28 mm. De zweetbandjes zijn gemaakt van katoen en absorberen het zweet. Verder zijn de zweetbandjes met label leverbaar in iedere kleur.

zweetbandjes met handige rits

Zweetbandjes met handige rits

Ga je sporten en wil je je sleutels, geld of pasjes toch bij je houden? Dan zijn de zweetbandjes met rits echt iets voor jou! De zweetbandjes hebben een vakje dat afsluitbaar is met een rits. De transpiratie bandjes hebben een afmeting van 8 x 8 x 1 cm en zijn gemaakt van katoen.

hoofd zweetbanden bedrukken

Hoofd zweetbanden

Ga je sporten en wil je je sleutels, geld of pasjes toch bij je houden? Dan zijn de zweetbandjes met rits echt iets voor jou! De zweetbandjes hebben een vakje dat afsluitbaar is met een rits. De transpiratie bandjes hebben een afmeting van 8 x 8 x 1 cm en zijn gemaakt van katoen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug