4.7 /5
van
68 reviews

Shutter shades bedrukken

Shutter Shades bedrukken met uw eigen logo?

Op zoek naar een zonnebril voor het aankomende festival seizoen? In onze collectie hebben wij voor u de perfecte bril voor het festivalseizoen. Shutter shades worden veelal gebruikt op feesten en evenementen en is erg populair onder jongeren. Een shutter shade zonnebril heeft geen glazen, maar is één en al montuur. Het montuur loopt door voor de ogen (perfect voor bedrukking). De shutter shades zijn zowel geschikt voor mannen als vrouwen en zijn te verkrijgen in iedere gewenste kleur.

De shutter shades kunnen bedrukt worden met logo of afbeelding op het volledige montuur. Doordat het montuur doorloopt voor de ogen, maakt deze zonnebril perfect om te bedrukken met een grotere afbeelding. Shutter shades worden standaard in full colour (iedere kleur) bedrukt met een opdruk, maar het is tevens mogelijk om de zonnebrillen goedkoop te bedrukken met één tot en met vier kleuren.

Een andere gemakkelijke bril voor het festival seizoen, zijn de opvouwbare brillen. Deze brillen zijn gemakkelijk op te bergen in bijvoorbeeld de broekzak.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!