4.7 /5
van
76 reviews

ZONNEBRILLEN MONTUUR BEDRUKKEN

Het montuur van de wayfarer zonnebrillen met logo

Uw reclame op het montuur van de wayfarer zonnebrillen bedrukken? JM Promotions is producent van de goedkoopste zonnebrillen met logo bedrukking. Het populairste is om het montuur goedkoop bedrukken, hierbij wordt uw logo of tekst bedrukt op het pootje. De goedkoopste optie is om dit in één kleur te doen en op één pootje (meerdere kleuren en beide pootjes tevens mogelijk). Daarnaast is het tevens mogelijk om het montuur volledig te bedrukken met logo of afbeelding. Hierbij heeft u de optie om het gehele pootje met een print te bedrukken, de binnenkant bedrukken of zelfs het gehele montuur in een basisprint met daarop eventueel een logo. Als laatste is het mogelijk om het montuur te bedrukken in een kleurenmix. Bij de kleurenmix kunt u het montuur en de pootjes een andere kleur geven. De zonnebrillen met montuurbedrukking zijn al te bestellen vanaf 500 stuks.

Zonnebrillen montuur bedrukken met logo

Wij kunnen voor u het montuur bedrukken met logo of afbeelding met één kleur opdruk tot een maximum van vier kleuren. Daarnaast bieden wij u de optie om het montuur te bedrukken in full colour. Een full colour bedrukking wordt geplaatst wanneer uw opdruk bestaat uit meer dan vier kleuren of een verloop van kleuren. De zonnebrillen worden goedkoper wanneer uw minder kleuren opdruk neemt.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over zonnebrillen met bedrukt montuur?

Zijn de zonnebrillen te verkrijgen in iedere kleur?

Doordat JM Promotions zelf producent is van de goedkoopste zonnebrillen is het mogelijk om de zonnebrillen te laten produceren in iedere gewenste kleur. Zoals eerder vermeld is het mogelijk om het montuur van de zonnebrillen een kleurenmix te geven. Zowel de pootjes als het montuur kunnen een aparte kleur krijgen. Het is zelfs mogelijk om de zonnebrillen te laten fabriceren in de eigen PMS kleur van uw bedrijf.

Hebben jullie ook wayfarer zonnebrillen?

In ons assortiment beschikken wij tevens over wayfarer zonnebrillen, die ook te bedrukken zijn met uw logo of afbeelding. De wayfarer zonnebrillen is het populairste soort zonnebrillen die wij aanbieden. De wayfarer montuur werd populair door het merk Ray-Ban. Wayfarer zonnebrillen hebben kleinere glazen en past praktisch bij ieder soort gezicht. Wij fabriceren voor u wayfarer zonnebrillen in iedere kleur en met vele verschillende soorten bedrukkingen.

Hoe verloopt het bestelling proces van de zonnebrillen?

Wanneer een keuze gemaakt heeft wat voor soort zonnebril en hoe u deze wilt bedrukken, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Onze medewerkers hebben wel bepaalde informatie van u nog, zoals het aantal stuk, welke kleuren van montuur en/of pootjes, het aantal kleuren opdruk van uw logo en de gewenste levertijd. Na het verkrijgen van de benodigde informatie kunnen wij een scherpe offerte voor u samenstellen. Het is tevens mogelijk om een digitale drukproef van de zonnebril te laten tekenen, zodat u precies kunt zien hoe de zonnebril eruit gaat zien na productie. Wanneer u akkoord gaat met de prijs en de drukproef, zullen wij de productie starten van de zonnebrillen. Na productie worden de zonnebrillen bij u afgeleverd op de afgesproken levertijd.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
zonnebrillen