• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 170 reviews

Zonnebrillen montuur bedrukt

Het montuur van de wayfarer zonnebrillen met logo

Als je zonnebrillen goedkoop wilt laten bedrukken, dan kies je voor Wayfarer zonnebrillen met een bedrukking op het montuur. Onze meeste klanten laten het montuur van de zonnebrillen goedkoop bedrukken met een stukje tekst of een klein logo in 1 of 2 drukkleuren op 1 of 2 pootjes. Wij kunnen de pootjes ook volledig full colour bedrukken met een patroon of achtergrond en vervolgens daar een stukje tekst of logo op bedrukken. Een full colour bedrukking is ideaal bij een kleurenverloop of opdruk bestaande uit veel kleuren, zoals bij een afbeelding.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over zonnebrillen met bedrukt montuur?

Zijn de zonnebrillen te verkrijgen in iedere kleur?

Doordat JM Promotions zelf producent is van de goedkoopste zonnebrillen is het mogelijk om de zonnebrillen te laten produceren in iedere gewenste kleur. Het is ook mogelijk om zonnebrillen in een kleurenmix te bestellen. Zowel de pootjes als het montuur kunnen een aparte kleur krijgen. Het is zelfs mogelijk om de zonnebrillen te laten fabriceren in de eigen PMS kleur van uw bedrijf.

Hebben jullie ook wayfarer zonnebrillen?

In ons assortiment beschikken wij tevens over wayfarer zonnebrillen, die ook te bedrukken zijn met uw logo of afbeelding. De wayfarer zonnebrillen is het populairste soort zonnebrillen die wij aanbieden. De wayfarer montuur werd populair door het merk Ray-Ban. Wayfarer zonnebrillen hebben kleinere glazen en past praktisch bij ieder soort gezicht. Wij fabriceren voor u wayfarer zonnebrillen in iedere kleur en met vele verschillende soorten bedrukkingen.

Hoe verloopt het bestelling proces van de zonnebrillen?

Wanneer een keuze gemaakt heeft wat voor soort zonnebril en hoe u deze wilt bedrukken, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Onze medewerkers hebben wel bepaalde informatie van u nog, zoals het aantal stuk, welke kleuren van montuur en/of pootjes, het aantal kleuren opdruk van uw logo en de gewenste levertijd. Na het verkrijgen van de benodigde informatie kunnen wij een scherpe offerte voor u samenstellen. Het is tevens mogelijk om een digitale drukproef van de zonnebril te laten tekenen, zodat u precies kunt zien hoe de zonnebril eruit gaat zien na productie. Wanneer u akkoord gaat met de prijs en de drukproef, zullen wij de productie starten van de zonnebrillen. Na productie worden de zonnebrillen bij u afgeleverd op de afgesproken levertijd.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
zonnebrillen
scroll top arrow