• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 213 reviews

Zonnebrillen met bedrukte glazen/lenzen

Zonnebrillen met bedrukking op de glazen

Als je op zoek bent naar zonnebrillen met een bedrukking op de glazen, dan bieden wij 2 opties. Als eerste kun je kiezen voor zonnebrillen met glazen die goedkoop bedrukt worden. Bij deze optie plaatsen wij een subtiele bedrukking in de hoek van de glazen. Bij de tweede optie kun je de glazen van zonnebrillen full colour laten bedrukken. Bij deze optie bedrukken wij de volledige glazen door middel van een stickerprint/pinhole in full colour. De pinhole zonnebrillen worden vaak op festivals en evenementen uitgedeeld en gedragen. De andere zonnebrillen met subtiele sticker op de lens worden meer in het dagelijks leven gedragen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over zonnebrillen met bedrukte glazen?

Wat is de beschermingsfactor van de glazen?

Schade aan de ogen wordt het vaakst aangebracht door UV straling van de zon. Teveel UV straling aan de ogen kan een ontsteking veroorzaken aan het hoornvlies. Op ten duur kan het zelfs staar veroorzaken. Het is daarom belangrijk dat u op zomerse dagen een zonnebril draagt met een beschermingsfactor voor UV straling. De glazen van onze zonnebrillen hebben standaard een UV 400 beschermingsfactor. De UV beschermingsfactor betekent dat de glazen genoeg bescherming biedt om veilig in de zon te kunnen zitten. De glazen houden dus genoeg UV straling tegen. Met de zonnebrillen van JM Promotions kunt u rustig op een mooie zomerse dag buiten zitten en zonder problemen genieten van het zomerse weer.

Hebben jullie ook zonnebrillen die geschikt zijn om te verkopen in de retail?

Het is mogelijk om bij ons zonnebrillen met bedrukking te produceren die geschikt zijn voor wederverkoop. Wij hebben een aantal luxe modellen, zoals de flat top, piloten brillen, clubmaster brillen en bamboe brillen. Al deze zonnebrillen hebben een luxe uitstraling die goed geschikt zijn om in de retail te verkopen.

zonnebril bedrukte glazen pinhole

Wat voor bedrijven bedrukken zonnebrillen?

Bedrukte zonnebrillen is het populairste product in de zomer die wij verkopen. Echter worden er ook zonnebrillen in de winter verkocht, voor mensen die bijvoorbeeld op wintersport gaan (felle zon in de bergen). Bedrukte zonnebrillen produceren wij het meest voor bedrijven die werkzaam zijn in de reisbranche. Zo is het voor reisorganisatie leuk om een bedrukte zonnebril weg te geven aan een klant die net een zonvakantie geboekt heeft. Dit geeft al heel wat voorpret voor de klant. Tevens voor retailers fabriceren wij zonnebrillen die doorverkocht kunnen worden aan potentiele klanten. Ook bedrijven die totaal niks met de reisbranche te maken hebben bedrukken bij ons zonnebrillen. Zij zien de bedrukte zonnebrillen als een leuke ‘give away’ voor de klanten op de naamsbekendheid te vergroten. Kortom, het bedrukken van zonnebrillen is geschikt voor iedere onderneming.

glazen bedrukken van zonnebrillen

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor zonnebrillen met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope zonnebrillen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste zonnebrillen met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug