4.7 /5
van
68 reviews

ZONNEBRILLEN GLAZEN BEDRUKKEN

De glazen van de wayfarer zonnebril met logo

Zoekt u een leverancier voor het bedrukken van de glazen van een wayfarer zonnebril? JM Promotions is één van de grootste leveranciers van het bedrukken van de glazen van zonnebrillen. In ons assortiment hebben wij twee soorten glazen met een bedrukking. Als eerste kunt u kiezen voor zonnebrillen met glazen die goedkoop bedrukt worden, dit is het populairste om te doen. Als tweede heeft u de optie om de glazen van zonnebrillen in full colour te bedrukken. De wayfarer zonnebrillen zijn al te bestellen vanaf 500 stuks.

De glazen bedrukken met logo

JM Promotions bedrukt de wayfarer zonnebrillen voor u tegen de laagste tarieven. Bij het goedkoop bedrukken van de glazen, heeft u de mogelijkheid om de glazen een opdruk te geven van een logo met één kleur. Het kleine logo wordt geplaatst in het hoekje van de lens van de zonnebril. Het full colour bedrukken wordt gebruikt, wanneer u een logo of afbeelding heeft wat bestaat uit meerdere kleuren. De glazen zijn volledig full colour te bedrukken met stickerprint/pinhole, tevens is full colour geschikt wanneer er een grote opdruk geplaatst moet worden op de glazen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over zonnebrillen met bedrukte glazen?

Wat is de beschermingsfactor van de glazen?

Schade aan de ogen wordt het vaakst aangebracht door UV straling van de zon. Teveel UV straling aan de ogen kan een ontsteking veroorzaken aan het hoornvlies. Op ten duur kan het zelfs staar veroorzaken. Het is daarom belangrijk dat u op zomerse dagen een zonnebril draagt met een beschermingsfactor voor UV straling. De glazen van onze zonnebrillen hebben standaard een UV 400 beschermingsfactor. De UV beschermingsfactor betekent dat de glazen genoeg bescherming biedt om veilig in de zon te kunnen zitten. De glazen houden dus genoeg UV straling tegen. Met de zonnebrillen van JM Promotions kunt u rustig op een mooie zomerse dag buiten zitten en zonder problemen genieten van het zomerse weer.

Hebben jullie ook zonnebrillen die geschikt zijn om te verkopen in de retail?

Het is mogelijk om bij ons zonnebrillen met bedrukking te produceren die geschikt zijn voor wederverkoop. Wij hebben een aantal luxe modellen, zoals de flat top, piloten brillen, clubmaster brillen en bamboe brillen. Al deze zonnebrillen hebben een luxe uitstraling die goed geschikt zijn om in de retail te verkopen.

Wat voor bedrijven bedrukken zonnebrillen?

Bedrukte zonnebrillen is het populairste product in de zomer die wij verkopen. Echter worden er ook zonnebrillen in de winter verkocht, voor mensen die bijvoorbeeld op wintersport gaan (felle zon in de bergen). Bedrukte zonnebrillen produceren wij het meest voor bedrijven die werkzaam zijn in de reisbranche. Zo is het voor reisorganisatie leuk om een bedrukte zonnebril weg te geven aan een klant die net een zonvakantie geboekt heeft. Dit geeft al heel wat voorpret voor de klant. Tevens voor retailers fabriceren wij zonnebrillen die doorverkocht kunnen worden aan potentiele klanten. Ook bedrijven die totaal niks met de reisbranche te maken hebben bedrukken bij ons zonnebrillen. Zij zien de bedrukte zonnebrillen als een leuke ‘give away’ voor de klanten op de naamsbekendheid te vergroten. Kortom, het bedrukken van zonnebrillen is geschikt voor iedere onderneming.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
zonnebrillen