ZONNEBRILLEN BEDRUKKEN

De goedkoopste zonnebrillen met bedrukking

Goedkope bedrukte zonnebrillen van uitstekende kwaliteit! Bij ons kunt u promotie zonnebrillen bedrukken met uw eigen logo of tekst opdruk. Wij hebben diverse bedrukkingsopties voor de zonnebrillen:

Wij leveren de zonnebrillen standaard met UV400 beschermingsfactor glazen, maar kunnen ze ook leveren met andere glazen, zoals transparante glazen of spiegelglazen. De zonnebrillen zijn al verkrijgbaar vanaf 500 stuks!

Bedrukkingsopties zonnebrillen

Wij bieden veel mogelijkheden wanneer u zoekt naar bedrukte zonnebrillen. De goedkoopste bedrukte zonnebril heeft een opdruk op één positie aan de buitenzijde van het montuur. Echter is het ook mogelijk het beide zijden van het montuur te bedrukken. Er kan ook worden gekozen om de binnenzijde van de bril te bedrukken of het gehele montuur te bedrukken. Wanneer het gehele montuur wordt bedrukt dan spreken wij hier over een all-over bedrukte zonnebril, dit kan ook in full colour worden bedrukt. De glazen van de zonnebril kunnen wij ook voor u bedrukken. Wij bieden hier verschillende opties, zoals: een logo of tekst bedrukt in de hoek van de lens of een stickerpint op de lens waarbij de hele lens bedrukt kan worden. Onze stickerprint is voorzien van gaatjes, zodat het zicht niet belemmerd wordt. De opdruk kan gezet worden met één kleur opdruk in PMS kleur tot een full colour bedrukking in CMYK.


Offerte aanvragen!