Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen bedrukken in iedere kleurcombinatie

Interesse in zonnebrillen bedrukken? Dan ben je bij JM Promotions aan het juiste adres! Wij kunnen zonnebrillen bedrukken op de pootjes, het montuur en/of op de glazen. Bij ons kun je kiezen voor zonnebrillen in iedere kleurencombinatie naar wens (montuur, pootjes en glazen). Meest verkocht zijn onze plastic zonnebrillen, welke snel en goedkoop geleverd kunnen worden. Daarnaast worden ook onze luxe houten zonnebrillen vaak verkocht. Wanneer je de gehele zonnebril wil bedrukken kun je het beste kiezen voor volledig bedrukte zonnebrillen. Wij kunnen de zonnebrillen bedrukken met bijvoorbeeld een logo, naam, tekst of full colour afbeelding.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Zonnebril bedrukken

Laat bij ons een zonnebril bedrukken die je in de zomer weg kunt geven als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Wij beschikken over verschillende modellen. Zo kun je bij ons zelf de kleurencombinatie van de zonnebril samenstellen. Ook kun je in de meeste gevallen zelf de kleur van de lens kiezen. Vervolgens ga je aan de slag met het ontwerp, waarbij je de keuze maakt voor welke bedrukking, de drukpositie en het aantal kleuren. Met behulp van de onderstaande informatie kun je zelf aan de slag om een zonnebril te bedrukken.

zonnebril bedrukken

Goedkope zonnebrillen bedrukken

Bij ons kun je goedkope zonnebrillen bedrukken. Deze goedkope zonnebrillen hebben dezelfde kwaliteitsglazen en bedrukkingsmogelijkheden als andere soorten. Ook kunnen ze volledig worden bedrukt. Onze goedkoopste zonnebrillen zijn de plastic zonnebrillen, ze zijn gemaakt van kunststof. Daarnaast de oplage van de bestelling invloed op de prijs, want hierbij geldt: hoe groter de oplage, hoe lager de stukprijs.

goedkope zonnebrillen bedrukken

Luxe zonnebrillen bedrukken

Ook kun je luxe zonnebrillen laten bedrukken. Onze meest luxe zonnebrillen zijn de houten zonnebrillen. Deze kun je natuurlijk bedrukken met een opdruk naar keuze. Het is ook mogelijk om de zonnebrillen te graveren, dit zorgt voor een nog luxere uitstraling. Naast dat onze luxe zonnebrillen van hoogwaardiger materiaal zijn gemaakt beschikken ze ook over stevigere scharnieren.

luxe zonnebrillen bedrukken

Bedrukte zonnebrillen in iedere kleur

Bedrukte zonnebrillen zijn er in vele soorten en maten, maar ook in een breed scala aan kleuren. Wij hebben bedrukte zonnebrillen in standaardkleuren zoals wit, zwart en blauw. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om te kiezen voor een eigen PMS-kleur. Dit betekend dat je bijvoorbeeld kunt kiezen voor een specifieke kleur van de huisstijl van je bedrijf. Bovendien is het ook mogelijk om meerdere kleuren in het ontwerp te verwerken of een kleurverloop toe te passen. Dit geeft je de mogelijkheid om een uniek en opvallens ontwerp te realiseren.

 • bedrukte zwarte zonnebrillen
  Zwarte zonnebrillen
 • bedrukte witte zonnebrillen
  Witte zonnebrillen
 • blauwe zonnebrillen bedrukt
  Blauwe zonnebrillen
 • groene zonnebrillen bedrukt
  Groene zonnebrillen
 • gele zonnebrillen met bedrukking
  Gele zonnebrillen
 • oranje zonnebrillen bedrukt
  Oranje zonnebrillen
 • zonnebrillen in pms kleur
  Zonnebrillen in PMS kleur
 • houtlook bedrukte zonnebrillen
  Zonnebrillen met houtlook
 • zonnebrillen met gradient
  Zonnebrillen met gradient
 • zonnebrillen met transparant montuur
  Zonnebrillen met transparant montuur
 • zonnebrillen in twee kleuren
  Zonnebrillen in twee kleuren
 • zonnebrillen in een mix van kleuren
  Zonnebrillen in een mix van kleuren

Zonnebrillen met logo, tekst of eigen ontwerp

Nadat de kleur van de zonnebrillen is vastgesteld, kan er worden gekozen voor het soort bedrukking. Zo kun je natuurlijk gaan voor de meest gekozen optie, de zonnebrillen met logo. Vaak wordt er gekozen om dit logo op de pootjes te bedrukken. Daarnaast kun je ook kiezen voor een bedrukking met tekst zoals een naam of een slogan. Tot slot is het ook mogelijk om een bedrukking met eigen ontwerp toe te passen zoals een afbeelding of zonnebril in eigen vorm. Bij ons kun je zonnebrullen geheel custom made laten maken.

 • zonnebrillen met logo
  Zonnebrillen met logo
 • zonnebrillen met eigen ontwerp
  Zonnebrillen met eigen ontwerp
 • zonnebrillen met tekst
  Zonnebrillen met tekst
 • zonnebrillen in eigen vorm
  Zonnebrillen in eigen vorm
zonnebrillen bedrukken goedkoop

Zonnebrillen laten bedrukken

Bij ons kun je zonnebrillen laten bedrukken volledig naar wens. Dit kan met een full colour bedrukking. Je kunt ervoor kiezen om een bedrukking op de pootjes te doen maar ook het montuur om de glazen van de bril kan bedrukt worden. Zo kun je de gehele zonnebril naar wens bedrukken in iedere gewenste PMS kleur.

zonnebrullen goedkoop bedrukken

Zonnebrillen bedrukken goedkoop

Wil je zonnebrillen goedkoop bedrukken? Ook dit is mogelijk. Je kunt dan kiezen voor een zonnebril in een standaard kleur. Deze kun je vervolgens voorzien van een subtiele bedrukking met bijvoorbeeld een tekst of logo op 1 of 2 van de pootjes. Het meest voordelig is een bedrukking in slechts één kleur.

Zonnebrillen bedrukken kleine oplage

Bij ons kun je ook kleine oplage zonnebrillen bedrukken. Wij houden diverse basiskleuren zonnebrillen op voorraad zodat wij deze snel en voordelig kunnen leveren. Ben je geinteresseerd in het laten bedrukken van zonnebrillen? Klik dan op de onderstaande button. Geef dan je wensen door zoals het soort zonnebril, de gewenste kleur, de opdruk en het aantal. Op basis van die informatie kunnen we vrijblijvend een offerte toesturen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug