Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Zonnebrillen bedrukken

Bedrukte zonnebrillen als relatiegeschenk

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor bedrukte zonnebrillen met logo. Je hebt de keuze uit goedkope zonnebrillen, clubmasters, pilotenbrillen, retro zonnebrillen, milieuvriendelijke zonnebrillen en nog veel meer. Onze Wayfarer zonnebrillen worden het meest verkocht en kunnen op maat gemaakt worden. Je kunt niet alleen de kleur van het montuur/frame kiezen, maar ook de kleur van de (spiegel)glazen met UV400 bescherming. Voor het laten bedrukken van zonnebrillen bieden wij veel bedrukkingsopties: van goedkope zonnebrillen met bedrukte pootjes tot een all-over bedrukking in full colour en van een (laser)gravering tot een metalen opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
type zonnebrillen banner

Zonnebrillen laten bedrukken

Je kunt de zonnebrillen laten bedrukken met een logo, stukje tekst, naam of andere reclame-uiting. De meeste zonnebrillen worden bedrukt op de pootjes. Daarnaast kunnen wij het montuur van de zonnebrillen volledig bedrukken in full colour. Laat je een kleine oplage zonnebrillen bedrukken, dan kun je ook kiezen voor een extra snelle levering binnen 2-3 werkdagen!

Zonnebrillen met logo

Onze zonnebrillen met logo worden vaak ingezet als promotiemateriaal. Je hebt de keuze uit diverse modellen, zoals wayfarers en pilotenbrillen. Deze zonnebrillen kunnen geleverd worden in iedere kleur, ook in een speciale PMS kleur die past bij je huisstijl of campagne. Vervolgens worden de zonnebrillen bedrukt met je bedrijfslogo of naam.

Zonnebrillen bedrukt in 4 stappen

Onze bedrukte zonnebrillen worden vaak in de zomer ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Je hebt de keuze uit vele soorten en modellen zonnebrillen voor dames, heren, kinderen en zelfs baby's. Bij ons kun je in slechts 4 stappen je eigen gepersonaliseerde zonnebrillen ontwerpen. Je kiest eerst het model, vervolgens de kleur van het frame en de glazen en tot slot hoe de zonnebrillen bedrukt worden.

Stap 1. Zonnebrillen met frame/montuur in eigen kleur

Onze zonnebrillen zijn verkrijgbaar in iedere kleur of kleurencombinatie. Je kunt van de binnenkant en de buitenkant van het frame de PMS kleur(en) kiezen. De meeste basiskleuren houden wij op voorraad, zoals oranje zonnebrillen, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Liever zonnebrillen met een transparant gekleurde montuur of in een mix van kleuren? Dat kan! Wij kunnen alle gekleurde zonnebrillen bedrukken!

 • weggeef zonnebrillen zwart
  Zwarte zonnebrillen
 • bedrukte witte zonnebrillen
  Witte zonnebrillen
 • blauwe zonnebrillen met logo
  Blauwe zonnebrillen
 • groene zonnebrillen laten bedrukken
  Groene zonnebrillen
 • gele zonnebrillen met bedrukking
  Gele zonnebrillen
 • festival zonnebrillen bedrukken met logo
  Oranje zonnebrillen
 • zonnebrillen speciale kleur pms
  Zonnebrillen in PMS kleur
 • plastic zonnebrillen houtlook
  Zonnebrillen met houtlook
 • goedkope zonnebrillen kleurenmix
  Zonnebrillen met gradient
 • transparante montuur zonnebrillen goedkoop
  Zonnebrillen met transparant montuur
 • tweekleurige zonnebrillen bedrukt
  Zonnebrillen in twee kleuren
 • meerkleurige zonnebrillen met naam
  Zonnebrillen in een mix van kleuren

Stap 2. Weggeef zonnebrillen met UV 400 bescherming

Onze bedrukte zonnebrillen worden standaard geleverd met zwarte glazen met UV400 die de ogen beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Het is mogelijk om deze glazen te vervangen voor andere glazen, zoals gekleurde glazen, spiegelglazen of gepolariseerde glazen. Ook deze glazen zijn voorzien van UV 400 filter/bescherming. Gekleurde glazen hebben daarnaast ook nog andere functies, zoals:

 • Bruine glazen geven een sprekend en helder beeld;
 • Oranje glazen verhogen het contrast zodat je optimaal zicht hebt in het verkeer;
 • Groene glazen geven helder beeld en laten alleen de kleuren door waar het menselijk oog gevoelig voor is.
zonnebrillen met uv 400 bescherming

Stap 3. Zonnebrillen laten bedrukken

Onze zonnebrillen met logo worden vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk, bijvoorbeeld om zonnige dagen in de zomer. Je kunt de zonnebrillen laten bedrukken naar wens. Van een simpele opdruk op de armen tot een all-over bedrukking over het gehele montuur en van een stickerpint op de glazen tot een gravering of metalen print op de pootjes. Hieronder bespreken we de meest gekozen opties.

zonnebrillen bedrukken goedkoop

Optie 1. Zonnebrillen met bedrukte pootjes/armen

Onze meeste klanten laten het montuur/frame van de zonnebrillen bedrukken. De opdruk, zoals een stukje tekst of een klein logo, plaatsen wij doorgaans op 1 of 2 armen van de zonnebrillen. Dit kan goedkoop in 1 of 2 drukkleuren, maar ook in full colour. De opdruk mag op beide armen van elkaar afwijken.

volledige zonnebrillen bedrukken full colour

Optie 2. Volledig bedrukte zonnebrillen (all-over & full colour)

Het is daarnaast mogelijk om de volledige zonnebrillen te bedrukken in full colour. Niet alleen de pootjes worden dan bedrukt, maar ook het frame/montuur waarin de glazen zitten. Je kunt zelf het montuur/frame van de zonnebrillen ontwerpen, zoals een patroontje met daarop een logo of stukje tekst bedrukt.

zonnebrillen glazen bedrukken

Optie 3. Zonnebrillen met bedrukte glazen/lenzen

Tot slot kunnen wij de zonnebrillen voorzien van bedrukte glazen. De glazen worden bedrukt met een stickerprint met gaatjes (pinholes) zodat er doorheen gekeken kan worden. De bedrukking mag op beiden glazen van elkaar afwijken en mag gecombineerd worden met bedrukkingsopties 1 en 2.

Stap 4. Extra accessoires voor zonnebrillen met logo (optioneel)

Tot slot is het mogelijk om accessoires bij te leveren. De meeste beschermen de weggeef zonnebrillen tegen krassen en beschadigingen, zoals een brillenkoker, brillenhoesje of brillendoosje. Met een microvezel brillendoekje kunnen de glazen schoongemaakt worden. Een brillenkoord of -touwtje maakt het mogelijk om de bedrukte zonnebrillen snel op of af te zetten. Deze accessoires kunnen ook bedrukt worden met een logo.

 • brillenzakjes laten bedrukken
  Brillenzakje
 • brillenkoord met bedrukking
  Brillenkoord
 • bedrukte billendoosje
  Brillendoosje
 • brillendoekjes bedrukken full colour
  Brillendoekje

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor zonnebrillen met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van zonnebrillen met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals het de kleur, de glazen en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor zonnebrillen bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Voorbeelden van reclame zonnebrillen

Veel klanten de zonnebrillen bedrukken met een logo, stukje tekst, naam of andere opdruk. Deze bedrukte zonnebrillen worden vervolgens verspreid onder de doelgroep. Zodoende dragen de zonnebrillen bij aan de naamsbekenheid van het bedrijf of de marketingcampagne. Hieronder een aantal voorbeelden van promotie zonnebrillen met reclame.

 • bedrukte zonnebrillen in pms kleur
 • goedkope zonnebrillen bedrukken
 • goedkope zonnebrillen met opdruk
 • goedkope zonnebrillen met reclame
 • zonnebrillen bedrukt als relatiegeschenk
 • zonnebrillen bedrukt in eigen kleur
 • oranje zonnebrillen bedrukt op de pootjes
 • logo zonnebrillen als promotiemateriaal

Veelgestelde vragen over zonnebrillen bedrukken goedkoop

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste zonnebrillen met logo?

Onze goedkoopste zonnebrillen met logo zijn de zonnebrillen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze zonnebrillen hebben wij reeds in grote oplage geproduceerd en daardoor hebben wij de alle kosten (productie en transport) over grote aantallen kunnen uitsmeren. In feite geldt dit voor alle zonnebrillen in de bekende basiskleuren, zoals rood, blauw, groen, zwart, geel en wit. Laat deze zonnebrillen bedrukken met een logo in enkele kleuren, want iedere extra drukkleur brengt extra kosten met zich mee.

zonnebrillen bedrukken met matte afwerking

Vraag 2. Zijn er ook milieuvriendelijke zonnebrillen?

Je kunt bij ons ook zonnebrillen bestellen die op een milieuvriendelijke manier gemaakt zijn. Bij de productie van deze zonnebrillen maken wij gebruik van gerecycelde materialen, zoals rPET, maisvezels en microfiber. Wij kunnen de ecologische zonnebrillen bedrukken naar je wensen.

zonnebrillen met logo

Vraag 3. Kan ik een kleine oplage zonnebrillen bedrukken?

Bij ons kun je een kleine oplage zonnebrillen laten bedrukken. De minimale afname is 250 stuks. Normaal gesproken richten bij ons op het zakelijk bedrijfsleven, maar met dit lage aantal zijn de bedrukte zonnebrillen ook geschikt voor particulieren en kleinere bedrijven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt. Zonnebrillen bedrukken in kleine oplage is ook populair bij kleine reclamecampagnes of marketingactiviteiten.

zonnebril volledig bedrukken

Vraag 4. Wat is de levertijd van de bedrukte zonnebrillen?

De levertijd van onze bedrukte zonnebrillen is afhankelijk van je wensen. Heb je de zonnebrillen met snelle levertijd nodig, bijvoorbeeld binnen 3 of 4 werkdagen, dan leveren wij gekleurde zonnebrillen uit Nederlandse voorraad. Heb je langer de tijd, bijvoorbeeld 2 weken, dan adviseren wij om de zonnebrillen op maat te laten maken in onze fabriek. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook heb je dan uitgebreide bedrukkingsopties: all-over en full colour is dan mogelijk.

zonnebrillen montuur bedrukt met logo

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor zonnebrillen met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope zonnebrillen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste zonnebrillen met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug