Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen bedrukken in iedere kleurcombinatie

Op zoek naar gepersonaliseerde zonnebrillen? Dan ben je bij JM Promotions aan het juiste adres! Wij kunnen de zonnebrillen bedrukken op de pootjes, het montuur of op de glazen. Je kunt bij ons de zonnebrillen in iedere kleurcombinatie samenstellen (montuur, pootjes en glazen). Meest verkocht zijn onze goedkope zonnebrillen , welke snel en goedkoop geleverd kunnen worden. Kies uit standaard zwarte glazen of zonnebrillen met spiegelglazen . Wij kunnen de zonnebrillen bedrukken met een logo, naam, tekst of full colour afbeelding.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Zonnebrillen bedrukken in 4 stappen

Laat zonnebrillen bedrukken en geef ze in de zomer weg als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Je kunt bij ons verschillende zonnebrillen bedrukken. Zo kun je bij ons zelf de kleurencombinatie van de zonnebrillen samenstellen. Ook kies je bij ons de kleur van de lens. Vervolgens ga je aan de slag met het ontwerp, waarbij je de drukpositie en het aantal kleuren opdruk kiest. Met behulp van het onderstaande stappenplan stel je zelf je zonnebril samen.

zonnebrillen bedrukken

Stap 1. Gekleurde zonnebrillen laten bedrukken

De eerste stap is het kiezen van de kleur. Met gekleurde zonnebrillen kun je op een leuke manier opvallen. Wil je gekleurde zonnebrillen laten bedrukken in één kleur? Kies dan voor de goedkope zonnebrillen . Wil je de zonnebrillen laten bedrukken in een mix van kleuren? Overweeg dan de meerkleurige zonnebrillen . Het is mogelijk om de pootjes en het montuur in een verschillende kleur te laten maken.

 • zwarte zonnebrillen
  Zwarte zonnebrillen
 • witte zonnebrillen
  Witte zonnebrillen
 • blauwe zonnebrillen
  Blauwe zonnebrillen
 • groene zonnebrillen
  Groene zonnebrillen
 • gele zonnebrillen
  Gele zonnebrillen
 • oranje zonnebrillen
  Oranje zonnebrillen
 • zonnebrillen in pms kleur
  Zonnebrillen in PMS kleur
 • zonnebrillen met houtlook
  Zonnebrillen met houtlook
 • zonnebrillen met gradient
  Zonnebrillen met gradient
 • zonnebrillen met transparant montuur
  Zonnebrillen met transparant montuur
 • zonnebrillen in twee kleuren
  Zonnebrillen in twee kleuren
 • zonnebrillen in een mix van kleuren
  Zonnebrillen in een mix van kleuren

Stap 2. Bedrukte zonnebrillen met UV 400 bescherming

Nadat je de kleur van de bedrukte zonnebrillen hebt gekozen, gaan we aan de slag met het bepalen van het soort lens. De bedrukte zonnebrillen kunnen we leveren met een standaard zwarte lens. Ook hebben we zonnebrillen met spiegelglazen of zonnebrillen met gepolariseerde lenzen. Om je te beschermen tegen de zon worden onze bedrukte zonnebrillen standaard met UV400 lenzen geleverd. Ook de lens van de zonnebrillen zijn verkrijgbaar in kleur naar wens. Onderstaande kleuren lenzen hebben extra functies:

 • Bruine lenzen geven een sprekend en helder beeld;
 • Oranje lenzen verhogen het contrast zodat je optimaal zicht hebt in het verkeer;
 • Groene lenzen geven helder beeld en laten alleen de kleuren door waar het menselijk oog gevoelig voor is.
zonnebrillen met uv 400 bescherming

Stap 3. Zonnebrillen met logo: drukposities

Wil je zonnebrillen met logo? Dat kan. De zonnebrillen met logo kunnen we op verschillende posities bedrukken. Zo kunnen we de zonnebrillen met logo bedrukken op het montuur of op de pootjes. Ook kunnen we zonnebrillen glazen bedrukken met een stickerprint. Zonnebrillen met logo worden tijdens de zomer vaak ingezet als promotie- of relatiegeschenk. Op welke plek laat jij de zonnebrillen met logo bedrukken?

zonnebrillen bedrukken goedkoop

Optie 1. Zonnebrillen met bedrukte pootjes/armen

Wil je alleen de pootjes van de zonnebrillen bedrukt hebben? Kies dan voor onze goedkope zonnebrillen . We kunnen de pootjes van de zonnebril bedrukken met een logo, naam of tekst. Het is mogelijk om de bedrukking op 1 of 2 pootjes aan te brengen en kan in meerdere kleuren. De opdruk mag op beide pootjes van elkaar afwijken.

zonnebrillen volledig bedrukken

Optie 2. Volledig bedrukte zonnebrillen (all-over & full colour)

Liever zonnebrillen volledig bedrukken ? Bij deze zonnebrillen kunnen we zowel de pootjes als het montuur waarin de glazen zitten volledig bedrukken. Je kunt zelf het montuur/frame van de zonnebrillen ontwerpen, zoals een patroontje met daarop een logo of stukje tekst bedrukt.

zonnebrillen glazen bedrukken

Optie 3. Zonnebrillen met bedrukte glazen/lenzen

Tot slot kunnen wij de zonnebrillen glazen bedrukken . De glazen worden bedrukt met een stickerprint met gaatjes (pinholes) zodat er doorheen gekeken kan worden. De bedrukking mag op beide glazen van elkaar afwijken en mag gecombineerd worden met bedrukkingsopties 1 en 2.

Stap 4. Zonnebrillen bedrukken kleine oplage

Heb je de zonnebrillen naar wens samengesteld? Dan is het tijd om de aantallen te bepalen. Je kunt bij ons zonnebrillen bedrukken kleine oplage. Het voordeel van zonnebrillen bedrukken kleine oplage is dat je al vanaf een laag aantal reclame kunt maken. Dit is ideaal voor particulieren of kleinere bedrijven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt.

zonnebrillen bedrukken kleine oplage
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over zonnebrillen bedrukken goedkoop

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste zonnebrillen met logo?

Uit voorraad kunnen we goedkope zonnebrillen leveren. Deze zonnebrillen hebben wij reeds in grote oplage geproduceerd en daardoor hebben wij de kosten (productie en transport) over grote aantallen kunnen uitsmeren. In feite geldt dit voor alle zonnebrillen in de bekende basiskleuren zoals rood, blauw, groen, zwart, geel en wit. Laat deze zonnebrillen bedrukken met een logo in enkele kleuren, want iedere extra drukkleur brengt extra kosten met zich mee.

goedkoopste zonnebrillen

Vraag 2. Zijn er ook milieuvriendelijke zonnebrillen?

Zeker! Onze milieuvriendelijke zonnebrillen worden op een milieuvriendelijke manier gemaakt. Bij de productie van deze zonnebrillen maken wij gebruik van gerecycelde materialen, zoals rPET, maisvezels en microfiber. Dit zijn materialen die het milieuvriendelijk maken.

milieuvriendelijke zonnebrillen

Vraag 3. Wat is de levertijd van de bedrukte zonnebrillen?

De levertijd van onze bedrukte zonnebrillen is afhankelijk van je wensen. Heb je de zonnebrillen met snelle levertijd nodig, bijvoorbeeld binnen 3 of 4 werkdagen, dan leveren wij bedrukte zonnebrillen uit Nederlandse voorraad. Heb je langer de tijd, bijvoorbeeld 2 weken, dan adviseren wij om de bedrukte zonnebrillen op maat te laten maken in onze fabriek. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook heb je dan uitgebreide bedrukkingsopties: all-over en full colour is dan mogelijk.

bedrukte zonnebrillen

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor zonnebrillen

Heb je interesse gekregen in zonnebrillen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de zonnebrillen met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug