4.7 /5
van
110 reviews

Zonnebrillen bedrukken

De goedkoopste zonnebrillen met bedrukking

Goedkope bedrukte zonnebrillen van uitstekende kwaliteit! Bij ons kunt u promotie zonnebrillen bedrukken met uw eigen logo of tekst opdruk. Wij hebben diverse bedrukkingsopties voor de zonnebrillen:

Wij leveren de zonnebrillen standaard met UV400 beschermingsfactor glazen, maar kunnen ze ook leveren met andere glazen, zoals transparante glazen of spiegelglazen. De zonnebrillen zijn al verkrijgbaar vanaf 500 stuks!

Bedrukkingsopties zonnebrillen

Wij bieden veel mogelijkheden wanneer u zoekt naar bedrukte zonnebrillen. De goedkoopste bedrukte zonnebril heeft een opdruk op één positie aan de buitenzijde van het montuur. Echter is het ook mogelijk het beide zijden van het montuur te bedrukken. Er kan ook worden gekozen om de binnenzijde van de bril te bedrukken of het gehele montuur te bedrukken. Wanneer het gehele montuur wordt bedrukt dan spreken wij hier over een all-over bedrukte zonnebril, dit kan ook in full colour worden bedrukt. De glazen van de zonnebril kunnen wij ook voor u bedrukken. Wij bieden hier verschillende opties, zoals: een logo of tekst bedrukt in de hoek van de lens of een stickerpint op de lens waarbij de hele lens bedrukt kan worden. Onze stickerprint is voorzien van gaatjes, zodat het zicht niet belemmerd wordt. De opdruk kan gezet worden met één kleur opdruk in PMS kleur tot een full colour bedrukking in CMYK.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over zonnebrillen bedrukken?

Waarom zonnebrillen bedrukken?

In de zomerperiode is retro zonnebrillen bedrukken één van ons meest populaire producten. Veel ondernemingen kiezen in deze periode er voor om zonnebrillen met logo te bedrukken of met een afbeelding. Doordat wij vele verschillende soorten zonnebrillen aanbieden is er genoeg keuze om voor uw bedrijf de perfecte zonnebril te creëren met bedrukking. Zodra de eerste zonnestralen in het land schijnen, ziet u waarschijnlijk weer heel Nederland met een zonnebril lopen. Wat is er dan mooier, dan dat mensen met een zonnebril lopen met uw eigen logo erop gedrukt. Net alleen de drager van de zonnebril zult uw logo zien, maar ook de mensen in de omgeving komen in aanraking met uw logo. Tevens zijn wij zelf fabrikant van de zonnebrillen, waardoor wij deze tegen de laagste tarieven kunnen aanbieden aan u. Kortom, het bedrukken van promotie zonnebrillen in de zomerperiode is een efficiënte manier van reclame maken voor een goedkope prijs.

Hoe kunnen wij zonnebrillen bedrukken?

Behalve dat wij fabrikant zijn van de goedkoopste bedrukte zonnebrillen, zijn wij tevens de bedrukker van de zonnebrillen met logo. Doordat wij zelf de bedrukker zijn van zonnebrillen, kunnen wij de bedrukte zonnebrillen op vele verschillende manieren bedrukken voor u met logo of afbeelding. Zo is het mogelijk om het montuur te bedrukken. De goedkoopste manier is om het pootje te bedrukken met één kleur opdruk. Het is tevens mogelijk om beide pootjes te bedrukken en in meerdere kleuren. Daarnaast is het tevens mogelijk om het montuur volledig te bedrukken. Hierbij kunnen zowel de pootjes, de binnenkant of het gehele montuur bedrukt worden in een basisprint, met daarop eventueel nog een logo of afbeelding. De zonnebrillen kunnen ook bedrukt worden in een kleurenmix, hierbij geldt dat de pootjes, de binnenkant of de buitenkant van de zonnebril een andere kleur hebben dan de rest van de bril. Als laatste is het ook nog mogelijk om de glazen te bedrukken van de zonnebrillen. Zoekt u naar full-colour zonnebrillen? Een bedrukking van een logo of afbeelding kan geplaatst worden met één tot vier kleuren of geheel in full colour.

zonnebrillen

Hoe stel je een zonnebril met logo samen?

Als producent van goedkope zonnebrillen met logo geven wij u de mogelijkheid om een geheel eigen bril samen te stellen. Bij het samenstellen van bedrukte zonnebrillen is uw eerste stap om het model zonnebrillen u wilt. In ons assortiment heeft u de keuze uit de volgende zonnebrilmodellen:

 • De wayfarer zonnebril
 • De pilotenbrillen
 • De clubmaster zonnebrillen
 • De opvouwbare zonnebril
 • De shutter shades
 • De bamboe zonnebrillen

De volgende stap is hoe u de zonnebrillen wilt gaan bedrukken. U heeft de optie om het glas (lens of stickerprint) of de pootjes te bedrukken van de zonnebril. Zo kunt u ervoor kiezen om de één of twee pootjes te bedrukken met een logo, tekst of afbeelding.

Het is tevens mogelijk om op één pootje tekst te drukken en op het andere pootje een logo. U heeft echter ook de mogelijkheid om zowel het glas te voorzien van een opdruk en de pootjes. De mogelijkheden qua bedrukken zijn bijna oneindig. Wij kunnen goedkope éénkleurig bedrukte zonnebrillen leveren, maar ook full-colour zonnebrillen. Het model van de zonnebril bepaalt wat de opties qua bedrukken zijn. Het goedkoopste model om te bedrukken is de wayfarer zonnebril.

Nu is het tijd om de kleur van de zonnebril te bepalen. Bij ons kunt u de zonnebril laten produceren in iedere gewenste kleur (inclusief PMS). Wij kunnen het gehele montuur van de onze goedkope zonnebrillen produceren in één kleur of de pootjes en de frame kunnen een andere kleur krijgen. Tevens kan het frame gefabriceerd worden in meerdere kleuren.

Vervolgens moet u bepalen wordt voor soort glazen u in het montuur van de zonnebril wilt plaatsen. Standaard worden onze zonnebrillen geleverd met gewone UV 400 glazen, echter heeft u de optie om de zonnebrillen te voorzien van spiegelglazen (diverse kleuren). Dit is niet van toepassing voor de shutter shades, want deze bril heeft geen glazen.

Kunt u toch niet zelf beslissen hoe de zonnebrillen met logo samengesteld moeten worden of wilt u advies/suggesties van ons over het samenstellen. U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen. Eén van onze medewerkers zal uw helpen bij het samenstellen van de perfect zonnebril, zodat u uw eigen unieke zonnebril kunt creëren voor de juiste prijs. U heeft zelfs de mogelijkheid om een digitale drukproef te laten maken, zodat u een beeld krijgt hoe de zonnebril eruit gaat zien. Wij zijn telefonisch te bereiken op het volgende telefoonnummer: 023-230 2183.

Bent u helemaal tevreden over de samengestelde zonnebrillen met opdruk, dan kunt u een bestelling bij ons doen en gaan wij voor u aan de slag.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • zonneklep bedrukt goedkoop
  Zonnekleppen
 • kinder zonnebrillen met bedrukking
  Kinderzonnebrillen
 • verrekijkers met logo of tekst
  Verrekijkers