Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Zitzakken bedrukken

Zitzakken volledig bedrukt met reclame

Wil je reclame maken met bedrukte zitzakken op een festival, evenement, kantoor, beurs of bij een strandtent? Of wil je zitzakken met logo inzetten als promotiemateriaal? Dan kunnen wij je helpen! Je hebt de keuze uit verschillende soorten zitzakken: van goedkope zitzakken tot stoel zitzakken en van kussen zitzakken tot zitzakken in eigen vorm en nog veel meer. Keuze uit diverse materialen: polyester voor binnengebruik of (kunst)leer voor buitengebruik. Je kunt de zitzakken laten bedrukken met reclame, ook all-over en full colour!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bedrukte zitzakken in enkele stappen

1. Keuze uit diverse soorten zitzakken

Met onze goedkope zitzakken krijg je zoveel mogelijk bedrukte zitzakken voor je budget. Je hebt daarbij de keuze uit 3 formaten: 90 x 110 x 30 cm, 110 x 135 x 35 cm en 120 x 150 x 40 cm. Andere populaire zitzakken zijn de opblaasbare zitzakken, vierkante zitzakken, stoel zitzakken en zitzakken in eigen vorm. Je kunt de hoes van de zitzakken laten bedrukken met reclame!

 • goedkope zitzakken bedrukken
  Goedkope zitzakken
 • kubus zitzakken laten bedrukken
  Kubus zitzakken
 • bedrukte stoel zitzakken voor binnen en buiten
  Stoel zitzakken
 • opblaasbare zitzakken met opdruk
  Opblaasbare zitzakken

2. Zitzakken voor binnen of buiten

Weet je al waar je de zitzakken of bean bags gaat gebruiken? Is dat binnen in de hal van de receptie of buiten in het zonnetje op het terras? De keuze voor binnen- of buitengebruik heeft te maken met het materiaal van de hoes. Als je kiest voor binnengebruik, dan wordt de hoes gemaakt van zacht polyester materiaal. Bij zitzakken voor buiten maken wij gebruik van ecologisch leer, want dit materiaal is goed bestand tegen vocht en uv-straling. Als je twijfelt tussen binnen of buiten, dan raden wij aan om te kiezen voor zitzakken van leder materiaal, want dit komt ook op binnenlocaties goed tot zijn recht.

bedrukte kubus zitzakken met reclame

3. Gekleurde zitzakken laten maken

Je kunt de zitzakken laten maken in iedere gewenste kleur, bijvoorbeeld de PMS kleur van jouw branding. Wij kunnen deze gekleurde zitzakken bedrukken op een of meerdere posities. Neem bijvoorbeeld de gele kubus zitzakken, die hebben een aantal volledig bedrukte vlakken, maar ook een aantal vlakken met alleen de PMS kleur van hun huisstijl, zodat de reclame-uiting extra sterk naar voren komt. Als je de zitzakken volledig laat bedrukken, dan is de basiskleur niet belangrijk en kun je deze stap overslaan.

 • bedrukte stoel zitzakken cola
  Zwarte zitzakken
 • goedkope kubus zitzakken laten bedrukken
  Gele zitzakken
 • stoel zitzakken bedrukken met logo
  Rode zitzakken
 • opblaasbare zitzakken bedrukken
  Zitzakken in eigen PMS kleur

4. Zitzakken laten bedrukken

Ga je reclame maken met de zitzakken, bijvoorbeeld op kantoor, bij een strandtent, op een terras of tijdens een evenement? Laat dan zitzakken bedrukken. Voor het laten bedrukken van zitzakken zijn er eigenlijk geen beperkingen. Het doek, zowel voor binnen als buiten, kan volledig naar wens bedrukt worden. Je kunt kiezen voor zitzakken in een speciale PMS kleur met een simpele opdruk op een of meerdere posities naar keuze. Maar het is daarnaast ook mogelijk om de zitzakken volledig rondom te bedrukken in full colour. Het is maar net wat jij wilt, want jouw wensen zijn leidend voor ons productieproces.

bedrukte stoel zitzakken opdruk

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor zitzakken met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in zitzakken met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort slingers en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor zitzakken bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Waar worden zitzakken met reclame gebruikt?

Zitzakken voor binnen

Promotionele zitzakken met logo worden veel gebruikt op diverse locaties binnen, zoals bij evenementen, proeverijen, tentoonstellingen of bedrijfslounges om de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten, nieuwe potentiële klanten aan te trekken en een bekend merk te worden. Het is belangrijk om te vermelden dat zitzakken gevuld zijn met polystyreenkralen, die zich perfect aanpassen aan de lichaamsvorm en zorgen voor supercomfortabele ontspanning.

bedrukte zitzakken voor binnengebruik

Zitzakken voor buiten

Kwalitatief hoogwaardige zitzakken voor buiten worden vaak gebruikt in buitenruimtes, zoals op terras bij restaurants, festivals en andere evenementen tijdens het warme seizoen. Deze zitzakken met logo zijn een geweldige manier om niet alleen de aandacht van anderen te trekken, maar ze zijn ook een uiterst praktisch en comfortabel meubelstuk. Je klanten zullen kunnen genieten van rust en momenten van plezier delen met anderen.

bedrukte zitzakken voor buitengebruik

Veelgestelde vragen over zitzakken laten bedrukken

Wat zijn de goedkoopste zitzakken met logo?

Als je zoveel mogelijk zitzakken met logo voor je budget wilt, kies dan voor onze goedkope zitzakken. Je kunt deze goedkope zitzakken volledig rondom laten bedrukken. Deze zitzakken worden zonder vulling geleverd en daarom zijn ze extra goedkoop. Het is mogelijk om vulling bij te bestellen, zodat je ze zelf kunt vullen.

Met welke vulling worden de zitzakken gevuld?

Onze zitzakken worden gevuld met polystyreenkralen, die zich perfect aanpassen aan de lichaamsvorm en zorgen voor supercomfortabele ontspanning. De goedkope zitzakken kun je zelf vullen met het door jouw gewenste materiaal, maar wij raden aan om te kiezen voor materiaal dat vergelijkbaar is met zacht en comfortabel polystyreenkralen.

bedrukte goedkope zitzakken opdruk

Kan ik een kleine oplage zitzakken bedrukken?

Je kunt bij ons een kleine oplage zitzakken bedrukken van 10 stuks. Het is niet mogelijk om kleinere aantallen te bestellen, want dan worden de productie- en transportkosten per zitzak te duur en kunnen wij niet concurreren met andere leveranciers binnen Nederland. De minimale afname verschilt per soort zitzak.

bedrukte stoel zitzakken met logo

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte zitzakken

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte zitzakken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort zitzakken, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor zitzakken bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug