• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Zitzakken bedrukken

Zitzakken volledig bedrukt met reclame

Wil je reclame maken met bedrukte zitzakken op een festival, evenement, kantoor, beurs of bij een strandtent? Of wil je zitzakken met logo inzetten als promotiemateriaal? Dan kunnen wij je helpen! Je hebt de keuze uit verschillende soorten zitzakken: van goedkope zitzakken tot stoel zitzakken en van kussen zitzakken tot zitzakken in eigen vorm en nog veel meer. Keuze uit diverse materialen: polyester voor binnengebruik of (kunst)leer voor buitengebruik. Je kunt de zitzakken laten bedrukken met reclame, ook all-over en full colour!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Waar worden zitzakken met reclame gebruikt?

Zitzakken voor binnen

Promotionele zitzakken met logo's worden ook gebruikt tijdens verschillende binnenruimtes, evenementen, proeverijen, tentoonstellingen of bedrijfslounges om de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten, nieuwe potentiële klanten aan te trekken en een bekend merk te worden. Het is belangrijk om te vermelden dat zitzakken gevuld zijn met polystyreenkralen, die zich perfect aanpassen aan de lichaamsvorm en zorgen voor supercomfortabele ontspanning.

bedrukte zitzakken voor binnengebruik

Zitzakken voor buiten

Kwalitatief hoogwaardige zitzakken voor buiten worden vaak gebruikt in buitenruimtes, restaurantterrassen, spazones, festivals en andere evenementen tijdens het warme seizoen. Promotionele zitzakken met logo's zijn een geweldige manier om niet alleen de aandacht van anderen te trekken, maar ze zijn ook een uiterst praktisch, comfortabel meubelstuk. Je klanten zullen kunnen genieten van rust en momenten van plezier delen met anderen

bedrukte zitzakken voor buitengebruik

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor zitzakken met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in zitzakken met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort zitzakken, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor zitzakken bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over zitzakken laten bedrukken

Wat zijn de goedkoopste zitzakken met logo?

Als je zoveel mogelijk zitzakken met logo voor je budget wilt, kies dan voor onze goedkope zitzakken. Je kunt deze goedkope zitzakken volledig rondom laten bedrukken. Deze zitzakken worden zonder vulling geleverd en daarom zijn ze extra goedkoop. Het is mogelijk om vulling bij te bestellen, zodat je ze zelf kunt vullen.

bedrukte goedkope zitzakken opdruk

Kan ik een kleine oplage zitzakken bedrukken?

Je kunt bij ons een kleine oplage zitzakken bedrukken van 10 stuks. Het is niet mogelijk om kleinere aantallen te bestellen, want dan worden de productie- en transportkosten per zitzak te duur en kunnen wij niet concurreren met andere leveranciers binnen Nederland. De minimale afname verschilt per soort zitzak.

bedrukte stoel zitzakken opdruk

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte zitzakken

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte zitzakken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort zitzakken, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor zitzakken bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug