• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Zandlopers bedrukken

Goedkope douche zandlopers met logo

Bij ons bent u aan het juiste adres voor goedkope zandlopers met logo. Onze zandlopers bestaan uit twee glazen buisjes, waarbij het zand door de zwaartekracht van het ene buisje in de andere naar beneden valt. Afhankelijk van de hoeveelheid zand en de grootte van de zandlopers kan een bepaalde tijd opgemeten worden. De zandlopers word vaak gebruikt als hulpmiddel bij het tandenpoetsen of het douchen, maar ook bij het spelen van spelletjes komen zandlopers vaak van pas. Onze standaard zandlopers hebben een duur van 2 minuten en 4 minuten. De zandlopers met kaart worden veel gebruikt voor promotionele acties omdat naast de zandloper ook de kaart bedrukt kan worden. Het is ook mogelijk om zandlopers met zuignap of losse zandlopers te bestellen en te bedrukken.

Zandlopers met kaart
Zandlopers met zuignap
Losse zandlopers
Bekijk alle zandlopers »

Custom-made zandlopers

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van zandlopertjes op maat. Onze zandlopers leveren wij standaard in het wit, maar daarnaast kunnen wij de onderkant en bovenkant van de behuizing produceren in iedere gewenste PMS kleur. Ook de kleur van het zand kan naar wens worden aangepast. Bij de custom-made producties heeft u ook de mogelijkheid om de duur (minimaal 30 seconden tot 10 minuten) van de zandloper te bepalen. Wij kunnen verschillende onderdelen van de zandlopers bedrukken, zoals op de zandloper, de onderkant of bovenkant en eventueel op de gekozen kaart.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Zandlopers bedrukken

Zandlopers zijn een ouderwets instrument waar de tijd mee wordt gemeten. In onze collectie vind je zandlopers met een moderne tint, zo hebben wij zandlopers met kaart, zandlopers met zuignap, zandloper sets, decoratie zandlopers, sleutelhangers met zandloper en telefoonhoesjes met zandloper. Op het gebied van zandlopers is bij ons werkelijk alles mogelijk. Wij produceren grote en kleine zandlopers, deze worden allemaal voorzien van een bedrukte tekst of logo.

Zandlopers met kaart

Zandlopers met kaart

De zandloper met kaart wordt gezien als het ideale promotieartikel. Niet alleen de zandloper kan bedrukt worden, maar ook de kaart. De zandlopers met kaart zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. De tijden van de zandlopers zijn verkrijgbaar van 20 seconden tot en met 5 minuten. Wij bedrukken de zandloper met een gepersonaliseerde tekst of logo.

Zandlopers met zuignap

Zandlopers met zuignap

De zandlopers met zuignap zijn erg populair in sauna’s. De zandloper is gemakkelijk aan de muur vast te maken met de zuignap. Vervolgens kun je met een handomdraai de zandloper keren. De zandlopers met zuignap zijn beschikbaar voor standaardtijden 1-3 minuten. De zandloper heeft een afmeting van 1,8 x 6,1 centimeter en is ook op maat verkrijgbaar. De zandloper met zuignap wordt voorzien van bedrukking.

Zandlopers set

Zandlopers set

Ben je op zoek naar een zandlopers set die verschillende tijden meten? Dan is de zandlopers set echt iets voor jou! Deze zandlopers set bestaat uit standaard 6 zandlopers die 1, 2, 3, 5, of 10 minuten opmeten. Daarnaast is er ook nog een zandloper voor 30 seconden. De zandlopers hebben een formaat van 8,5 x 2,5 centimeter en worden gemaakt van plastic. De zandlopers zijn ook op maat verkrijgbaar en worden bedrukt.

Decoratie zandlopers

Decoratie zandlopers

De decoratie zandlopers zijn een leuk relatiegeschenk. Deze zandlopers zijn niet alleen erg handig om tijd mee op te meten, maar hebben ook een stijlvolle uitstraling. Geef de decoratie zandloper een mooi plekje in huis en laat deze personaliseren met een logo en tekst. De zandloper heeft een frame dat gemaakt is van hout met metaal, de zandloper is gemaakt van glas. De decoratie zandloper is 15 x 25 centimeter groot.

Sleutelhanger zandlopers

Sleutelhanger zandlopers

Altijd een meetinstrument bij de hand met de sleutelhanger zandlopers. Deze handige zandlopers hebben een sleutelring die je gemakkelijk vast maakt aan iedere sleutelbos dankzij het kleine formaat. De sleutelhanger zandlopers worden gemaakt van staal en zijn te personaliseren met een bedrukte tekst of logo.

Telefoonhoesjes met zandloper

Telefoonhoesjes met zandloper

Bescherm je telefoon met deze unieke telefoonhoes. Deze stijlvolle telefoonhoes heeft een ingebouwde zandloper. De telefoonhoesjes met zandlopers zijn verkrijgbaar voor iedere telefoon en worden bedrukt met een logo of tekst. De telefoonhoesjes zandlopers zijn verkrijgbaar in iedere kleur en worden gemaakt van kunstleer.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug