Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Milieuvriendelijke zadelhoesjes

Milieuvriendelijke zadelhoesjes met logo

Met onze zadelhoesjes van rPET maak je op een milieuvriendelijke manier reclame. Het rPET is gemaakt van gerecycelde plastic flesjes en dat betekent dat de zadelhoesjes ook nog eens waterdicht zijn. Meest verkocht in de kleuren wit en zwart, maar eventueel in een PMS kleur mogelijk. Deze milieuvriendelijke zadelhoesjes kunnen all-over en full colour bedrukt worden.

Kenmerken

Van gerecycelde rPET materiaal
Zwart of wit, eventueel in PMS kleur
All-over & full colour bedrukt


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Voordelen van zadelhoesjes van gerecycled materiaal

Om u te helpen met de materiaalkeuze van bedrukte zadelhoesjes hebben wij een aantal voordelen een gerecycled zadelhoesjes voor u opgesomd.

1. Gerecyclede materiaal is milieuvriendelijk

Onze gerecycled zadelhoesjes zijn gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Dit materiaal wordt ook rPEt genoemd. rPET is simpelweg gerecycled PET materiaal, afkomstig uit door de consument gebruikte en ingezamelde (fris)drankflessen. Geen nieuw plastic op het zadel maar een ecologische zadelhoes die maatschappelijk verantwoord is. Een gerecycled fietszadelhoesje is tevens goed voor het imago van uw onderneming.

2. Volledig waterdicht

Onze gerecyclede zadelhoesjes zijn niet alleen milieuvriendelijk maar ook nog eens waterdicht. Hierdoor zal regen of ander soort neerslag op het zadeldekje blijven liggen of vanaf stoten en zodoende niet in aanraking komen met de fietszadel. Voor de ontvanger van geen natte of vieze broek meer! Daarnaast beschermt dit zadelhoesje ook je zadel en zorgt zo voor een langere levensduur.

3. Lange levensduur en lang zichtbaar

Deze RPET zadelhoesjes worden geproduceerd van hoge kwaliteit hergebruikt plastic. Deze gerecyclede zadelhoesjes hebben daardoor een lange levensduur. Een lange levensduur zadelhoes zorgt ervoor dat de zadelhoes lange tijd in het huidige straatbeeld zichtbaar zal zijn. Dit is handig voor een marketingcampagne met een lange looptijd.

4. Gerecyclede zadelhoesjes in iedere gewenste kleur

De standaard basiskleur van de gerecyclede zadelhoesjes is wit of zwart. Dit is de kleur die ontstaat na het recyclen en hergebruik van het plastic materiaal. Bij grote oplage is het ook mogelijk om het gerecycled materiaal van een kleur te voorzien. In onze fabriek voorzien wij het materiaal bijvoorbeeld van de door u gewenste PMS kleur. Op deze manier kunt u uw huisstijl kleuren laten terugkomen in de zadelhoesjes.

5. Volledig bedrukken in full colour

De zadelhoesjes van gerecycled materiaal zijn te bedrukken met een opdruk in één kleur tot en met vier kleuren. De goedkoopste optie is om de zadelhoesjes te bedrukken met één kleur opdruk. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een opdruk te plaatsen in full colour. Full colour bedrukking wordt veelal gebruikt voor foto’s en afbeeldingen. Uw opdruk kan geplaatst worden op alleen de bovenzijde van het zadelhoesjes of zelfs volledig rondom (bovenzijde en zijkant). Dit materiaal is eveneens te bedrukken in full colour of slechts enkele kleuren. De kleuren zijn beperkt tot vijf verschillende kleuren.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug