Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

PVC zadelhoesjes

PVC zadelhoesjes zijn waterdicht

Onze pvc zadelhoesjes blijven lange tijd in het straatbeeld zichtbaar. Het pvc materiaal is van hoge kwaliteit, laat geen neerslag door en houdt de fietszadel droog. De waterdichte zadelhoesjes zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Deze polyester zadelhoesjes kunnen all-over en full colour bedrukt worden.

Kenmerken

Zadelhoesjes van pvc materiaal
Pvc materiaal is waterdicht
Verkrijgbaar in eigen PMS kleur
Volledige naar wens bedrukt


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Waarom kiezen onze klanten voor waterdichte zadelhoesjes van PVC?

Veruit de meeste klanten kiezen voor waterdichte zadelhoesjes om reclame mee te maken. De belangrijkste reden is uiteraard de zadelhoesjes waterdicht en waterafstotend zijn, zodat de fietsers met een droog fietszadel hun weg kunnen vervolgen. Daarnaast zijn er nog een aantal redenen om te kiezen voor bedrukte zadelhoesjes van pvc.

1. PVC zadelhoesjes zijn waterdicht

Het materiaal waarvan deze zadelhoesjes gemaakt worden zorgt ervoor dat ze volledig waterdicht en waterafstotend zijn. Hierdoor zal neerslag op het hoesje blijven liggen of vanaf stoten en zodoende niet in aanraking komen met het zadel. Ook sijpelt de neerslag niet door het zadelhoesje heen, zoals dat bij de zadelhoesjes van polyester het geval is. Verwijdert u na een hevige stortbui de zadelhoes dan zal het zadel droog zijn, waardoor u met droge billen kunt gaan fietsen en een natte broek voorkomt. Verwijder voor vertrek het hoesje van de zadel.

pvc zadelhoesjes waterdicht volledig

2. Blijven lang in gebruik en zorgen voor langdurige reclame

Onze PVC zadelhoesjes zijn heeft meest effectief. Ze worden geproduceerd van hoge kwaliteit PVC en zijn daarom duurzaam. Bovendien zijn ze waterdicht en dat zorgt ervoor dat fietsers deze zadelhoesjes langer willen gebruiken. Wilt u voor langere tijd zichtbaar blijven omdat uw zadelhoesjes promotiecampagne lange tijd loopt? Dan raden wij aan om te kiezen voor PVC zadelhoesjes.

maximaal rendement zadelhoesjes van pvc

3. Verkrijgbaar in soft PVC met mooie pasvorm

Onze standaard PVC zadelhoesjes zijn geproduceerd van kwalitatief hoog en sterk materiaal. Dit materiaal is namelijk dikker en steviger dan de goedkope polyester zadelhoesjes. Het kleine nadeel van deze PVC zadelhoesjes is dat ze wat stugger zijn en daarom minder goed pasvorm hebben. Om dit tegen te gaan hebben wij iets nieuws bedacht: soft PVC. Deze hoesjes zijn wat dunner en flexibeler en vormen zich daardoor beter naar het zadel van de fiets. Daarnaast behouden ze de luxe uitstraling van het pvc materiaal.

zadelhoesjes van soft pvc

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor zadelhoesjes met bedrukking

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde zadelhoesjes? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug