Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Voorbeelden van succesvolle zadelhoesjes campagnes

Nederland telt 22,7 miljoen fietsen, dat is gemiddeld 1,1 fiets per Nederlander. Er wordt in Nederland 15 miljard km per jaar gefietst. Goede reden dus om een promotiecampagne te starten met zadelhoesjes. Maar wat voor soort actie moet ik nou eigenlijk opzetten? In dit artikel geven wij u 9 manieren om een doelgerichte actie op te zetten met fiets zadelhoesjes.

1. Winkelopening aankondigen

zadelhoesjes promotie winkelopening

Start u binnenkort een nieuwe winkel of webshop? Dan zijn zadelhoesjes een uitstekende manier om de omgeving op de hoogte te brengen van de opening. Geef met uw bedrukking informatie over de opening, zoals:

  • Openingsdatum
  • Locatie van de opening
  • Mogelijke kortingsacties

Met de hoesjes kunt u ervoor zorgen dat uw opening een groot succes wordt en tegelijkertijd zorgt u voor naamsbekendheid. Het is een leuke binnenkomer voor de klant!

2. Kortingsacties aankondigen

zadelhoesjes kortingsactie promoten

Winkels en webwinkels maken regelmatig gebruik van kortingsacties. Deze acties worden vaak aangekondigd per folder of gewoon online, maar steeds vaker gebruiken zij ook zadelhoesjes. Kondig bijvoorbeeld uitverkoop, seizoen korting, introductiekorting of productkorting aan met bedrukte zadelhoesjes.

3. Personeel of leden werven

personeel werven met bedrukte zadelhoesjes

Het vinden van leden of personeel kan een lastige opgave zijn. Met zadelhoesjes kunt u echter gericht personeel werven voor uw bedrijf of organisatie. U kunt namelijk uw doelgroep selecteren op basis van de locatie uw wervingcampagne indelen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar flexibele studenten? Verspreid dan bij Universiteiten of stations waar veel studenten langskomen.

4. Aankondiging van beurzen en evenementen

zadelhoesjes evenementen en beurzen

Heeft u extra bezoekers nodig voor uw evenement of wilt u het gewoon goed promoten? Ook dan worden vaak zadelhoesjes ingezet. Vaak wordt er op het hoesje vermeld wat het evenement inhoudt, wanneer het evenement plaatsvindt en hoe er toegang tot het evenement gekregen kan worden. Bij aankondiging van concerten of festivals wordt er vaak gekozen voor het bedrukken van een line-up of time-table.

5. Fietsbeleid communiceren

zadelhoesjes fietsbeleid

Een bikecap past perfect bij het verkondigen van (nieuw) fietsbeleid. Op stations worden zadelhoezen gebruikt om fietseigenaren te laten weten dat hun fiets foutief geparkeerd staat of in de toekomst op deze plek niet meer geparkeerd mag worden. Attenderen van nabij gelegen fietsenstallingen wordt ook veel via zadelhoesjes overgebracht.

6. Presentatie van nieuw product

zadelhoesjes promoten product

Een campagne met zadelhoesjes is ook populair om een nieuw product of nieuwe winkel onder de aandacht te brengen. Veelal richten deze campagnes zich vooral op winkelend publiek in de omgeving van de nieuwe winkel of waar het nieuwe product aangeboden word. In het verleden hebben wij diverse hoesjes gemaakt voor nieuwe winkels, waar klanten bij het tonen van een actiecode (aan de binnenzijde van het zadelhoesjes) een bepaalde korting kregen.

7. Traffic genereren naar website

zadelhoesjes genereren traffic

Wanneer u bijvoorbeeld recent een website heeft gelanceerd kan het nog weleens lastig zijn om bezoekers te krijgen op uw site. Door een groot aantal zadelhoesjes te verspreiden op diverse locaties met een prominente vermelding van uw website kunt u ervoor zorgen dat u meer hits krijgt.

8. Naamsbekendheid creëren

bedrukte zadelhoesjes voor naamsbekendheid

Zadelhoesjes kunnen ook simpelweg functioneren als middel om uw naamsbekendheid te vergroten. Wij adviseren dan om te kiezen voor onze meest kwalitatieve PVC zadelhoezen. Hier kleven twee voordelen aan: 1. Uw reclame blijft lang rondfietsen, doordat de hoesjes lang meegaan en graag langere tijd worden gebruikt. 2. Het zadelhoesje heeft een kwalitatieve uitstraling, wat mensen zullen associëren met uw bedrijf.

9. Spaaracties communiceren

spaaracties promotie zadelhoesjes

Supermarkten en andere soorten bedrijven houden regelmatig spaaracties. Sommige bedrijven kondigen deze acties aan via een zadelhoesjes. U kunt onze hoesjes gebruiken om uw specifieke voorwaarden te communiceren met uw klanten en hen te attenderen op de actie!

Nu u inspiratie heeft voor het starten van uw zadelhoesjes campagne helpen wij graag met de productie ervan. Wij helpen u graag met gratis advies over uw specifieke actie. Voor meer informatie over het bedrukken van zadelhoesjes bij JM Promotions kunt u telefonisch contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug