• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Goedkope zadelhoesjes van polyester

Bedrukte zadelhoesjes van goedkoop polyester

Bent u op zoek naar de goedkoopste zadelhoesjes? En wilt u zoveel mogelijk zadelhoesjes uit uw vooropgesteld marketingbudget halen? Dan kiest u voor zadelhoesjes gemaakt van goedkoop polyester. Van dit materiaal houden wij 400+ kleuren op voorraad en indien gewenst kunnen ook hoesjes maken in uw eigen PMS kleur. Deze polyester zadelhoesjes bedrukken wij goedkoop met 1 tot 6 kleuren of in full colour. Het soepele polyester materiaal zorgt voor een perfecte pasvorm waardoor de bedrukking mooi tot uiting komt. Polyester zadelhoesjes zijn niet volledig waterdicht, maar hebben een waterafstotende functie die de eerste neerslag afstoot.


Waarom kiezen onze klanten voor polyester zadelhoesjes?

Jaarlijks produceren wij honderden polyester zadelhoesjes voor diverse soorten promotiecampages. Ondanks dat dit materiaal niet waterdicht is, kiezen veel bedrijven toch voor de goedkope zadelhoesjes. Dan vraagt u zich vast af, waarom in godsnaam? Wij hebben een aantal redenen op een rijtje gezet.

1. Polyester materiaal is goedkoop

De goedkoopste zadelhoesjes worden gemaakt van polyester. Het materiaal waarvan deze zadelhoesjes vervaardigd worden is goedkoop en licht. De materiaalkosten en transportkosten zijn hierdoor lager. Deze eigenschappen werken door in de stukprijs van de zadelhoesjes die u betaalt.

goedkope zadelhoesjes van polyester

2. Lage kosten, groot bereik

Onze polyester zadelhoezen zijn een ideaal promotiemiddel voor uw guerilla marketing activiteiten. Met dit materiaal kunt u met een klein marketingbudget veel polyester zadelhoesjes kopen en daarmee een groot bereik genereren. Bijvoorbeeld door alle zadels van tweewielers op een drukbezocht treinstation te voorzien van een bedrukt zadelhoesje.

zadelhoesjes voor guerilla marketing actie

3. Polyester heeft een goede pasvorm

Onze polyester zadelhoezen passen om de zadels van alle fietszadels. De hoesjes zijn dun, licht en flexibel waardoor ze zich mooi om het zadel van de fiets vormen. Ook het elastisch koord zorgt ervoor dat de polyester zadelhoes strak om het zadel getrokken word. Wij kunnen ook zadelhoesjes op maat maken voor kinderfietsen en sportfietsen, zoals racefietsen en mountainbikes.

4. Verkrijgbaar in verschillende dikte

Onze zadelhoesjes worden gemaakt van polyester 190T, 210T of polyester 210D. Dit materiaal is goed bestand tegen de zon, waardoor kleuren nog langer mooi blijven. De T-notatie is een maatstaaf voor de dichtheid van het materiaal. Een T-notatie staat voor stoffen die geweven zijn en een D-notatie voor stoffen die gebreid zijn. Hoe hoger de dichtheid, hoe langer het zadel onder het hoesje droog blijft.

polyester zadelhoesjes met goede pasvorm

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor zadelhoesjes met bedrukking

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde zadelhoesjes? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug