Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Polyester zadelhoesjes

Polyester zadelhoesjes zijn het goedkoopste

Onze polyester zadelhoesjes zijn het goedkoopste. Polyester zadelhoesjes zijn niet volledig waterdicht, maar hebben een waterafstotende functie die de eerste neerslag afstoot. Het soepele polyester zorgt voor een perfecte pasvorm waardoor de bedrukking mooi tot uiting komt. Van dit materiaal houden wij 400+ kleuren op voorraad en indien gewenst kunnen wij de zadelhoesjes in PMS kleur produceren. Deze polyester zadelhoesjes kunnen all-over en full colour bedrukt worden.

Kenmerken

Zadelhoesjes van polyester materiaal
Polyester materiaal stoot water af
Keuze uit 400 kleuren of in PMS kleur
Volledige naar wens bedrukt


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Waarom kiezen onze klanten voor polyester zadelhoesjes?

Jaarlijks produceren wij honderden polyester zadelhoesjes voor diverse soorten promotiecampages . Ondanks dat dit materiaal niet waterdicht is, kiezen veel bedrijven toch voor de goedkope zadelhoesjes. Dan vraagt u zich vast af, waarom in godsnaam? Wij hebben een aantal redenen op een rijtje gezet.

1. Polyester materiaal is goedkoop

De goedkoopste zadelhoesjes worden gemaakt van polyester. Het materiaal waarvan deze zadelhoesjes vervaardigd worden is goedkoop en licht. De materiaalkosten en transportkosten zijn hierdoor lager. Deze eigenschappen werken door in de stukprijs van de zadelhoesjes die u betaalt.

goedkope zadelhoesjes van polyester

2. Lage kosten, groot bereik

Onze polyester zadelhoezen zijn een ideaal promotiemiddel voor uw guerilla marketing activiteiten. Met dit materiaal kunt u met een klein marketingbudget veel polyester zadelhoesjes kopen en daarmee een groot bereik genereren. Bijvoorbeeld door alle zadels van tweewielers op een drukbezocht treinstation te voorzien van een bedrukt zadelhoesje.

zadelhoesjes voor guerilla marketing actie

3. Polyester heeft een goede pasvorm

Onze polyester zadelhoezen passen om de zadels van alle fietszadels. De hoesjes zijn dun, licht en flexibel waardoor ze zich mooi om het zadel van de fiets vormen. Ook het elastisch koord zorgt ervoor dat de polyester zadelhoes strak om het zadel getrokken word. Wij kunnen ook zadelhoesjes op maat maken voor kinderfietsen en sportfietsen, zoals racefietsen en mountainbikes.

4. Verkrijgbaar in verschillende dikte

Onze zadelhoesjes worden gemaakt van polyester 190T, 210T of polyester 210D. Dit materiaal is goed bestand tegen de zon, waardoor kleuren nog langer mooi blijven. De T-notatie is een maatstaaf voor de dichtheid van het materiaal. Een T-notatie staat voor stoffen die geweven zijn en een D-notatie voor stoffen die gebreid zijn. Hoe hoger de dichtheid, hoe langer het zadel onder het hoesje droog blijft.

polyester zadelhoesjes met goede pasvorm

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor zadelhoesjes met bedrukking

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde zadelhoesjes? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug