• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 250 reviews

Gel zadelhoesjes

Zadelhoesjes met gel voor comfortabele zit

Bent u op zoek naar zadelhoesjes met extra zitcomfort voor meer fietsplezier? Of een zadelhoesje tegen zitvlak pijn? Wij hebben in ons assortiment zadelhoesjes met gel of zadelhoesjes met kussentje aan de binnenkant. Deze hoezen is de perfecte oplossing voor lange fietstochten of tegen zadelpijn. De hoezen zijn geschikt voor alle soorten zadels. Het zadelovertrek zorgt voor een extra zacht zadel.

Met gelvulling voor comfort
Met kussentje tegen zadelpijn

Gel zadelhoesjes laten bedrukken

Onze meest verkochte zadelhoesjes zijn zwart, maar indien gewenste kunnen wij deze ook produceren in een andere kleur. Bent u van plan om de zadelhoesjes in te zetten voor een promotiecampagne, dan kunt u de gehele zadelhoesjes laten bedrukken met een logo, tekst, afbeelding of combinatie daarvan. Met bedrukte zadelhoesjes met zitcomfort heeft u een relatiegeschenk waarvan de kans groot is dat deze ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Redenen om te kiezen voor gel zadelhoesjes met logo

Met deze zadelhoesjes word het zitcomfort vergroot en de kans op zadelpijn verkleind. Ideaal voor fietsers die vaak fietsen of deelnemen aan lange fietstochten. Wat zijn andere redenen om te kiezen voor een zit comforabele zadelhoes?

1. Zadelhoesjes met gel of kussentje tegen zadelpijn

Of je nu een fietsfanaat bent of niet, zadelpijn is nooit fijn! Maar om nu meteen een duur gelzadel te kopen is ook weer een beetje veel van het goede. Wij hebben een goedkope oplossing, zoals een kussentje of gel. De gel zadelhoes bevat, zoals de naam al zegt, een speciale gel. Deze gel vormt zich naar jouw lichaam wanneer je er op gaat zitten en zorgt ervoor dat de drukpunten waar je normaal pijn zou ervaren, worden ontzien. De goedkope variant met een kussentje zorgt ervoor dat het zadel zachter aanvoelt maar vormt zich niet speciaal naar de billen van de fietser. Beide hoesjes zijn gemakkelijk in gebruik want je schuift hem zo over je eigen zadel heen! Ook het verwijderen gaat in een handomdraai.

2. Zadelhoesjes voor een promotie campagne

De zadelhoesjes met meer zitcomfort zijn wat duurder. Dit komt onder andere door het gebruik van meer en duurder materiaal. Dat betekent dat de productiekosten ook toenemen. Dat neemt niet weg dat deze ingezet worden als promotiemiddel. Daarnaast worden gel zadelhoesjes niet zomaar weggegooid zoals dat het geval kan zijn bij de andere soorten.

Inzetten tijdens georganiseerde fietstochten

De zadelhoesjes met kussentje worden regelmatig gebruikt als give-away bij grote fietstochten. Voor aanvang van de fietstocht wordt een gel zadeldekje meegegeven aan de fietsers als bewijs van deelname. Dit wordt wel eens gedaan door een sponsor van het desbetreffende evenement. De sponsor laat dan zijn logo op de gel zadelhoesjes bedrukken. Of door de organisatoren zelf om bijvoorbeeld een volgend evenement aan te kondigen.

Weggeven bij aankoop van een fiets

Verschillende fietsenzaken en rijwielhandelaren geven een zadelhoesje met zitcomfort weg bij aankoop van een nieuwe of twee hands fiets. De winkeliers van de desbetreffende winkels laten de gel zadelhoesjes met logo bedrukken met als doel om naamsbekendheid in de regio te genereren. Tevens draagt het bij aan een goede relatie tussen de klant en de winkelier. Want zeg nou zelf, het is toch fijn als de verkoper aan uw zitcomfort denkt? En als u het gel zadelhoesje niet wenst te gebruiken, kunt u deze er gemakkelijk afhalen en iemand anders blij mee maken.

3. Overige zadelhoesjes met extra zitcomfort

Niet alleen in fietsen en zadels zit verschil, ook in fietsaccessoires, zoals fietszadelhoezen, zit verschil. Want naast een gel zadelhoesjes zijn er nog andere varianten met een soortgelijk doel: extra comfort tijdens het fietsen. Denk hierbij aan zadelhoesjes van wol, zadelhoesjes van leer en zadelhoesjes van schapenvacht. Zadelpijn is snel verleden tijd met deze comfortabele zadeldekjes

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug