4.8 /5
van
22 reviews

Zadelhoesjes bedrukken

Zadelhoesjes bedrukken met logo voor reclame en een droge fiets

Zadelhoesjes bedrukken voor uw promotiecampagne? Door uw doelgroep actief op te zoeken kunt u effectief reclame maken. De zadelhoesjes worden veelal gebruikt als lokale marketing tool, maar ook op landelijk niveau zijn bedrukte zadelhoesjes van zeer grote waarde. De polyester zadelhoesjes zijn onze goedkoopste oplossing. Wilt u volledig waterdichte zadelhoesjes dan adviseren wij pvc zadelhoesjes. Wij kunnen de fiets zadelhoesjes bedrukken met de door u gewenste opdruk in een of meerdere kleuren, maar ook met full colour bedrukking. Als fabrikant kunnen wij goedkope zadelhoesjes produceren en helpen wij u hieronder graag verder op weg:

Voordelen van promotie met zadelhoesjes

 1. Lokale of landelijke marketing tool met groot bereik
 2. Actief de doelgroep opzoeken
 3. Reclame blijft lang zichtbaar in straatbeeld
 4. Fiets zadelhoesjes zijn volledig te bedrukken
 5. Reeds mogelijk vanaf kleine oplage (500 stuks)

Tips bij het bestellen van bedrukte zadelhoesjes

De afgelopen jaren hebben wij honderden bedrijven, ondernemingen, politieke partijen, verenigingen en gemeenten geholpen bij het opstarten van een zadelhoesjes campagne. Bent u van plan op korte termijn een zadelhoesje promotie campagne te starten? Maar u weet nog niet precies hoe u dit moet aanpakken en hoe u de zadelhoesjes wilt bedrukken? Geen probleem. Wij delen onze jarenlange ervaring en expertise graag met u. Aan de hand van onderstaande tips maakt u de beste zadelhoesjes campagne:

 1. Wat is een zadelhoesje? En wat zijn de functionaliteiten?
 2. Welke kleuren zadelhoesjes zijn er?
 3. Zadelhoesjes goedkoop bedrukken of zadelhoesjes full colour bedrukken
 4. Advies over de drukpositie op het zadelhoesje
 5. Hulp nodig bij het ontwerpen van zadelhoesjes?
 6. Populaire locaties voor het verspreiden van gratis zadelhoesjes
 7. Fiets zadelhoesjes voor ieder type fietszadel?
 8. Hoe snel kunnen de zadelhoesjes geleverd worden?
 9. Wat is het verschil in materiaal van de zadelhoesjes?
 10. Welke soorten zadelhoesjes promotie campagnes kunnen er ingezet worden?


1. Wat is een zadelhoesje? En wat zijn de functionaliteiten?

Een zadelhoesje is een hoesje dat geplaatst word op een fietszadel. Ze worden ook wel fietszadelhoesjes, zadeldekjes of zadelhoezen genoemd. Deze moeten het zadel drooghouden, van regen, sneeuw en hagel, zodat fietsers met een droge zit haar weg kan vervolgen. Met name fietsers met een kapot fietszadel gebruiken graag een zadelhoesje omdat deze ook de kleding beschermt tegen vuil. Overigens zijn fietsen met zadelhoesjes herkenbaar, zodat er in een drukke fietsenstalling nooit lang gezocht hoeft te worden naar een fiets. Veel bedrijven maken slim gebruik van deze functies en gebruiken de zadelhoesjes als reclame- of promotiemiddel. Zij laten de zadelhoesjes bedrukken en delen gratis zadelhoesjes uit met daarop een reclameboodschap.

 • zadelhoesjes reclame voor een guerrilla marketingactie Reclame maken
 • Drooghouden zadel Drooghouden zadel
 • Kleding beschermen Kleding beschermen
 • zadelhoesjes maakt fietsen herkenbaar Maakt fietsen herkenbaar

2. Kies een kleur zadelhoesje

Als fabrikant van goedkope zadelhoesjes produceren wij van grondstof tot eindproduct. Veel kleuren grondstof hebben wij op voorraad, waardoor u kunt kiezen uit meer dan 400 verschillende kleuren. De kans dat wij de gewenste kleur in ons assortiment hebben, is daarmee groot. Staat de gewenste kleur er toch niet tussen? Dan produceren wij in uw eigen gewenste PMS kleur.

 • Blauwe zadelhoesjes bedrukken Blauwe
  zadelhoesjes
 • Gele zadelhoesjes bedrukken Gele
  zadelhoesjes
 • Gouden zadelhoesjes bedrukken Gouden
  zadelhoesjes
 • Groene zadelhoesjes bedrukken Groene
  zadelhoesjes
 • Zilveren zadelhoesjes bedrukken Oranje
  zadelhoesjes
 • Paarse zadelhoesjes bedrukken Paarse
  zadelhoesjes
 • Rode zadelhoesjes bedrukken Rode
  zadelhoesjes
 • Roze zadelhoesjes bedrukken Roze
  zadelhoesjes
 • Witte zadelhoesjes bedrukken Witte
  zadelhoesjes
 • Grijze zadelhoesjes bedrukken Grijze
  zadelhoesjes
 • Zwarte zadelhoesjes bedrukken Zwarte
  zadelhoesjes
 • Eigen PMS-kleur zadelhoesjes bedrukken PMS kleur
  zadelhoesjes

3. Zadelhoesjes goedkoop bedrukken of zadelhoesjes full colour bedrukken

Als u van plan bent om een zadelhoesje promotiecampagne te starten, dan wilt u waarschijnlijk zadelhoezen laten bedrukken. De opdruk is afhankelijk van de boodschap die u wilt overbengen op de doelgroep en kunt u zelf bepalen. De meeste klanten laten een zadeldekje bedrukken met logo, tekst of combinatie daarvan. U kunt zelf de opdruk van het zadelhoesje ontwerpen. Wij bedrukken zadelhoesjes goedkoop of bedrukken zadelhoesjes full colour.

zadelhoesjes goedkoop bedrukken

Zadelhoesjes goedkoop bedrukken

Wilt u goedkoop zadelhoesjes bedrukken? Dan raden wij aan om te kiezen voor een opdruk in één tot vier kleuren. Over het algemeen geldt namelijk dat bij iedere extra drukkleur, er extra instelkosten gemaakt worden en de stukprijs daardoor hoger word. Wanneer u kiest voor een opdruk met PMS-kleuren, dan bedrukken wij per kleur met zeefdruk techniek. Het principe van zeefdruk is doordruk.

zadelhoesjes full colour bedrukken

Zadelhoesjes full-colour bedrukken

Laat het zadelhoesje full colour bedrukken wanneer uw opdruk bestaat uit meer dan vier kleuren of een verloop van kleuren (bijvoorbeeld kleuren door elkaar heen). Het betreft hier meestal een meerkleurig logo of een afbeelding. Als u kiest voor een full colour opdruk dan kunnen wij de opdruk aanbrengen door middel van heat-transfer-print of four-dots print.

4. Advies over de drukpositie op het zadelhoesje

Standaard bedrukken wij zadelhoezen aan de bovenzijde. Deze bovenzijde is het meeste geschikt omdat het oppervlakte hier het grootste is. Het is ook mogelijk aan de binnenkant te bedrukken, met bijvoorbeeld een kortingscode. De kortingscode is dan niet direct zichtbaar voor voorbijgangers, waardoor de code uniek blijft. Wilt u op de zijkant bedrukken? Dat is ook mogelijk.

Er wordt wel eens gevraagd naar ons advies wat betreft de bedrukkingswijze. Wij bedrukken meestal op de manier zodat een persoon die zich aan de achterzijde van de fiets bevindt de bedrukking kan lezen. Dit is namelijk het meest voorkomende scenario. Denk bijvoorbeeld aan een fietsenstalling waar mensen lopen langs rijen met fietsen. Ook adviseren wij om belangrijke informatie zoals webadressen niet te dicht op de rand of de punt van de zadelhoesjes te bedrukken.

Naast onze standaard zadelhoesjes maken wij ook hoesjes met extra accessoires. Op onze pagina over op maat gemaakte zadelhoesjes leest u meer over de mogelijkheden.

 • zadelhoesjes bovenzijde bedrukken Bovenzijde
  bedrukken
 • zadelhoesjes bedrukken bovenzijde onderzijde Bovenzijde + onderzijde
  bedrukken
 • bedrukte zadelhoesje met bedrukt label Custom made
  extra accessoires

5. Hulp nodig bij het ontwerpen van zadelhoesjes?

Heeft u moeite bij het ontwerpen? Dan kunnen wij u helpen. Wij vragen u om verschillende onderdelen, zoals een foto, afbeelding of stuk tekst, naar ons op te sturen. Vervolgens maken wij vrijblijvend een proefdruk waarop u kunt zien hoe uw hoesjes eruit komen te zien. U kunt ook zelf zadelhoesjes ontwerpen. Wij sturen u dan een template toe. Wij adviseren u om rekening te houden met de drukpositie, zoals het afstand houden van de rand en de keuze van de correcte leesrichting. In onderstaand filmpje kunt u diverse mogelijkheden bekijken over het bedrukken en ontwerpen van zadelhoesjes.

6. Populaire locaties voor het verspreiden van gratis zadelhoesjes

De locatie waar u zadelhoesjes wilt verspreiden is een belangrijk onderdeel van uw zadelhoesje campagne. Wat is het doel van uw campagne? Wilt u meer bezoekers genereren naar uw winkel op lokaal niveau of personeel werven op landelijk niveau? Hoeveel zadelhoesjes u nodig heeft is afhankelijk van uw doel en de locatie. Wij hanteren de vuistregel dat u 3 tot 4 stuks per minuut kunt plaatsen. We bespreken de meest populaire locaties voor het verspreiden en uitdelen van zadelhoesjes op zowel landelijk als lokaal niveau.

Zadelhoesjes promotie op stations van NS

zadelhoesjes promotie bij fietsenstalling op stations

NS treinstations zijn de meest populaire locaties voor het verspreiden van zadelhoesjes. Deze locatie is zeer geschikt voor guerrilla acties, waarbij in korte tijd een hoop zadels van een hoesje voorzien kunnen worden. Op deze locatie komen veel mensen bijeen en bovendien komen veel mensen op de fiets naar het station toe. In de fietsstallingen van NS stations staan honderden, zo niet duizenden, fietsen gestald op een kleine ruimte.

Zadelhoesjes promotie bij scholen

zadelhoesjes promotie in fietsenstalling bij scholen, universiteiten en middelbare scholen

Wilt u een doelgerichte campagne op studenten of scholieren? Dat zijn fietsenstallingen bij middelbare scholen, hogescholen en universiteiten zeer effectief. Hier kunt u uw campagne meer richten op leeftijd en opleiding. Ook hier staan op een normale dag, verspreid over de dag, honderden fietsen. Zeker zijn dat u niemand vergeet? Herhaal de campagne dan op meerdere dagen. U kunt als snel enkele duizenden zadelhoesjes plaatsen.

Verspreiden bij verenigingen

bedrukte zadelhoesjes gratis plaatsen bij sportverenigingen

Heeft uw bedrijf of onderneming een sport gerelateerde achtergrond? Of wilt u gewoon veel publiciteit genereren? Dan kunt u ervoor kiezen om bij sportverenigingen zadelhoesjes te verspreiden. Hier bereikt u snel een grote en sportieve doelgroep. Afhankelijk of uw bedrijf lokaal opereert of landelijk opereert kunt u de grote van uw campagne bepalen en daarmee het aantal zadelhoesjes met logo.

Zadelhoesjes promotie bij festivals en evenementen

zadelhoesjes promotie bij fietsenstalling op stations

In Nederland worden er verspreid over het voorjaar en de zomer veel verschillende soorten festivals gehouden. De festivals hebben vaak een grote fietsenstalling omdat mensen steeds vaker de fiets pakken naar een feestje. Op deze locatie is een specifieke doelgroep aanwezig. Zijn het vooral muziekliefhebbers? Dan kunt u alvast reclame maken voor een volgende festival of feestje.

Zadelhoesjes promotie in een stadscentrum

zadelhoesjes promotie bij fietsenstalling op stations

Het is ook mogelijk om zadelhoesjes te verspreiden op plaatsen waar minder fietsen bij elkaar staan, zoals een stadscentrum of in de buurt van een winkelstraat. Hier kan echter wel effectief reclame gemaakt worden omdat er een specifieke doelgroep rondloopt. Opent u een nieuwe winkel in de winkelstraat? Dan is het zeker succesvol om in het winkelgebied, dichtbij de nieuwe winkel, promotie te maken voor de nieuwe winkel.

7. Fiets zadelhoesjes voor ieder fietszadel

Een belangrijk onderdeel is het kiezen van het juiste formaat zadeldekjes. Wij produceren voor ieder type fiets en fietszadel een passende hoes. Een passende hoes is belangrijk, want dan is de kans groot dat de ontvanger deze ook daadwerkelijk in gebruikt neemt. Bovendien zal een boodschap beter overkomen als de hoes mooi om het zadel past. Als fabrikant produceren en bedrukken wij zadelhoezen voor iedere type fietszadel. Het is voor u belangrijk om vast te stellen op wat voor zadel uw doelgroep fietst.

Normale fietsen (standaard zadels)

normale fietszadel zadelhoesjes

Onze meest verkochte zadelhoesjes zijn de standaard zadelhoesjes. Standaard zadelhoesjes zijn zadelhoesjes die op vrijwel ieder zadel van een normaal fietszadel passen. Dit zijn over het algemeen zadels van volwassen fietsen of fietsen van grotere kinderen. Deze groepen zijn in grote getalen aanwezig en lenen zich daarom uitstekend voor een guerilla marketing actie.

Kinderfietsen (kleine zadels)

leuke zadelhoesjes voor kinderen

Een belangrijke doelgroep voor marketing campagnes is tegenwoordig de kinder doelgroep. Kinderen oefenen een grote invloed uit op het koopgedrag van ouders. Want wie wilt er nu niet een vrolijk kind? En hoe maak je een kind blij... Mede daarom richten marketeers tegenwoordig vaan hun campagne op kinderen. De afmetingen van een zadel van een kinderfiets zijn wat kleiner dan normaal en daar worden onze zadelhoesjes voor kinderfietsen op aangepast.

Sportfietsen + racefietsen (smalle zadels)

zadelhoesjes voor racefietsen en mountainbikes

In grote opkomst zijn de zadelhoesjes voor fietsen met een speciaal zadel. Hierbij kan gedacht worden aan zadels van racefietsen, mountainbikes, elektrische fietsen of zadels met een extra groot zitvlak. Vooral bij de eerste twee genoemde groepen kan een marketeer gericht campagne voeren. Het zijn over het algemeen smalle zadels waar een normale zadelhoes te groot voor is. Voor deze smalle zadels maken wij smalle zadelhoesjes die beter om het zadel van de mountainbike of racefiets passen.

8. Zadelhoesjes met snelle levertijd of heeft u langer de tijd?

Als fabrikant van de zadelhoesjes kunnen wij verschillende levertijden aanbieden. Wij hanteren de vuistregel: hoe langer de levertijd, hoe goedkoper de zadeldekjes zijn. Wilt u snel zadelhoesjes laten bedrukken? Vanuit onze Nederlandse voorraad is het mogelijk om ze binnen enkele werkdagen te bedrukken en te leveren. Heeft u wat langer de tijd? Dan maken wij gebruik van onze voorraad in China. Deze zadelhoezen kunnen wij volledig bedrukken en leveren wij normaal gesproken tussen 2-3 weken. Tegen meerprijs kunnen wij met spoed leveren binnen 7 tot 8 werkdagen.

Onze standaard levertijd van de zadelhoesjes

zadelhoesjes standaard levertijd

Kiest u voor een standaard levertijd? Dan kiest u voor de goedkoopste optie. Binnen deze levertijd hebben wij en onze fabriek in China voldoende tijd om productie in te plannen het het transport naar uw bedrijf te regelen. Bij deze levertijd kunnen wij de zadelhoesjes volledig naar wens bedrukken. De standaard levertijd is ongeveer 2 tot 3 weken.

Zadelhoesjes met spoedlevering

zadelhoesjes spoedlevering

Heeft u de zadelhoesjes op korte termijn nodig? Dan kunt u gebruik maken van een spoedlevering. Bij een spoedlevering uit China kunnen wij de volledige zadelhoesjes bedrukken. Bij een spoedlevering moeten wij het productieproces en de transportplanning aanpassen. Dit brengt extra kosten met zich mee en deze zullen doorberekend worden in de stukprijs van de zadelhoesjes. Bij een spoedlevering leveren wij zadelhoesjes binnen 7-8 werkdagen.

Goedkoopste levering per zeevracht (grote oplage)

zadelhoesjes zeevracht levering

Geen haast maar juist alle tijd? Bij een afname van 10.000 stuks of meer bieden wij de mogelijkheid om de zadelhoesjes extra goedkoop te laten transporteren middels zeevracht. De totale levertijd hierbij bedraagt ca. 10 weken, maar hierbij kan wel een aanzienlijk extra kostenvoordeel worden verkregen.

Snel zadelhoesjes uit Nederlandse voorraad

zadelhoesjes snelle levering

Wij kunnen ook zadelhoesjes uit onze Nederlandse voorraad leveren. In Nederland houden wij de meest populaire kleuren op voorraad zodat wij deze snel kunnen bedrukken en leveren. Bij deze levertijd bedrukken wij zadelhoesjes op de bovenzijde binnen het opdrukformaat 15x5cm en 12x8cm. Uit Nederlandse voorraad leveren wij zadelhoesjes binnen 3 werkdagen.

9. Materiaal van de zadelhoezen

Welk materiaal past het beste bij uw wensen? Onze goedkoopste zadelhoesjes van polyester worden vaak ingezet bij guerilla marketing acties, waar een groot bereik moet worden behaalt tegen zo min mogelijk kosten. Daarnaast hebben wij waterdichte zadelhoesjes van pvc. Deze zijn bij de meeste fietsers favoriet, omdat deze beter bestand zijn tegen regen.

Naast de gebruikelijke zadelhoesjes van pvc en polyester kunnen wij ook andere soorten zadelhoesjes op maat maken. Hierbij kan gedacht worden aan zadelhoesjes van gel, schapenvacht, bont of leer. Maar ook nylon zadelhoesjes of mileuvriendelijke zadelhoesjes van gerecycled materiaal behoren tot de mogelijkheden. Hieronder leggen wij u het graag nog verder uit:

 • goedkope zadelhoesjes van polyester Polyester
  zadelhoesjes
 • waterdichte zadelhoesjes van pvc PVC
  zadelhoesjes
 • milieuvriendelijke zadelhoesjes van gerecycled materiaal Milieuvriendelijke
  zadelhoesjes
 • zadelhoesjes met gel voor extra zitcomfort Gel
  zadelhoesjes

10. Voorbeelden van zadelhoesjes promotie campagnes

Als fabrikant van zadelhoesjes zijn wij jaarlijks betrokken bij honderden verschillende campagnes met bedrukte zadelhoesjes. In de afgelopen jaren hebben wij al miljoenen hoesjes gemaakt. Daarbij denken wij graag mee en geven wij de klant adviezen hoe zij het beste een campagne kunnen uitvoeren. Hieronder hebben wij een overzicht van de meest populaire soorten acties die wij samen met onze klanten hebben uitgevoerd.

I. Winkelopening aankondigen
zadelhoesjes promotie winkelopening

Start u binnenkort een nieuwe winkel of webshop? Zadelhoesjes met opdruk over deze opening is een uitstekende manier om de omgeving op de hoogte te brengen van de opening. Geef met uw bedrukking informatie over de opening, zoals:

 • Openingsdatum
 • Locatie van de opening
 • Mogelijke kortingsacties

Met bedrukte zadelhoesjes kunt u ervoor zorgen dat uw opening een groot succes wordt en tegelijkertijd zorgt u voor naamsbekendheid. Het is een leuke binnenkomer voor de klant!

II. Kortingsacties
zadelhoesjes kortingsactie promoten

Winkels en webwinkels maken regelmatig gebruik van kortingsacties. Kondig bijvoorbeeld uitverkoop, seizoen korting, introductiekorting of productkorting aan met bedrukte zadelhoesjes. De winkels zetten bedrukte zadelhoesjes het hele jaar door in, maar de meest populaire periode is toch wel de herfst en winter. De winkels kunnen gericht campagne voeren, want tegen het voorjaar willen zij de restanten van het winterseizoen verkopen en tijdens het begin van het najaar de restanten van de zomer. De kortingsactie kan gemakkelijk, snel en duidelijk verspreid worden via een bedrukt zadelhoesje.

III. Personeel werven

personeel werven met bedrukte zadelhoesjes

Het vinden van personeel kan een lastige opgave zijn. Met zadelhoesjes kunt u echter gericht personeel werven voor uw bedrijf. U kunt namelijk uw doelgroep selecteren op basis van de locatie waar u de zadelhoezen verspreidt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar flexibele studenten? Laat bedrukte zadelhoesjes verspreiden bij Universiteiten of stations waar veel studenten langskomen. Op het zadelhoesje kunt u een korte omschrijving van het bedrijf en/of de functie laten bedrukken. Door contactgegevens, zoals telefoonnummer en een webadres kan uw potentiele nieuwe werknemer contact met u opnemen.

IV. Leden werven

leden werven met zadelhoesjes

Regelmatig maken organisaties gebruik van zadelhoesjes om leden te werven. Politieke partijen gebruiken zadelhoesjes vaak om leden en stemmers te werven. Via een boodschap wordt de aandacht getrokken en de partij in het geheugen gebracht. Vaak worden deze acties gestart rond de verkiezingstijd. Niet alleen politieke partijen maar ook andere organisaties die op zoek zijn naar nieuwe leden gebruiken zadelhoesjes met bedrukking. Zo zijn de hoesjes ook ideaal voor goede doelen organisaties. Men kan bijvoorbeeld het hoesje aan de deur uitdelen om op die manier een leuke collecte actie op te zetten.

V. Aankondiging van beurzen en evenementen

zadelhoesjes evenementen en beurzen

Heeft u extra bezoekers nodig voor uw evenement of wilt u het gewoon goed promoten? Zadelhoesjes zijn populair onder organisatoren van evenementen en beurzen om het aantal bezoekers te vergroten. Vaak wordt er op het hoesje vermeld wat het evenement inhoudt, wanneer het evenement plaatsvindt en hoe er toegang tot het evenement gekregen kan worden. Bij aankondiging van concerten of festivals wordt er vaak gekozen voor het bedrukken van een line-up of time-table.

VI. Fietsbeleid communiceren

zadelhoesjes fietsbeleid

Een fietszadelhoesje past perfect bij het verkondigen van (nieuw) fietsbeleid. Op stations worden zadelhoezen gebruikt om fietseigenaren te laten weten dat hun fiets foutief geparkeerd staat of in de toekomst op deze plek niet meer geparkeerd mag worden. Attenderen van nabij gelegen fietsenstallingen wordt ook veel via zadelhoesjes overgebracht. Op de zadelhoesjes kan bijvoorbeeld een plattegrond worden bedrukt waarop staat aangegeven waar de dichtstbijzijnde fietsenstalling is. Als gemeente zijnde kan het ook voorkomen dat er een verkeerssituatie wijzigt, via zadelhoesjes kan er op een vriendelijke manier worden aangegeven hoe, wanneer en waarom dit verandert.

VII. Presentatie van nieuw product

zadelhoesjes promoten product

Bedrukte zadelhoezen zijn ook populair om een nieuw product of nieuwe winkel onder de aandacht te brengen. Veelal richten deze campagnes zich vooral op winkelend publiek in de omgeving van de nieuwe winkel of waar het nieuwe product aangeboden word. In het verleden hebben wij diverse hoesjes gemaakt voor nieuwe winkels, waar klanten bij het tonen van een actiecode (aan de binnenzijde van het zadelhoesjes) een bepaalde korting kregen. Ditzelfde principe werd doorgetrokken naar het nieuwe product.

VIII. Traffic genereren naar website

zadelhoesjes genereren traffic

Heeft u meer verkeer nodig op uw website? Een zadelhoesje met bedrukking helpt met het verhogen van traffic op uw website. Wanneer u bijvoorbeeld recent een website heeft gelanceerd kan het nog weleens lastig zijn om bezoekers te krijgen op uw site. Door een groot aantal zadelhoesjes te verspreiden op diverse locaties met een prominente vermelding van uw website kunt u ervoor zorgen dat u meer hits krijgt. Denkt u hier bijvoorbeeld aan het bedrukken van een Qr-code op het hoesje. De Qr-code kan met de mobiele telefoon gescand worden en men beland dan direct op uw website.

IX. Zadelhoesjes met een wincode

zadelhoesjes bedrukken met wincode

Wij bedrukken met enige regelmatig zadelhoesjes met wincodes. De wincodes kan zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de zadelhoes worden geplaatst. Uw klanten kunnen de code invullen op uw website en zo kans maken op een gratis product, korting of een andere prijs. Met deze zadelhoesjes worden klanten gelokt naar de website of fysieke winkel. Wij kunnen codes voor u genereren of de door u opgegeven wincode bedrukken op de diverse zadelhoezen.

X. Onderzoek en verzamelen van data informatie

data verzamelen met zadelhoesjes

Zadelhoesjes worden ook gebruikt voor onderzoeken. Ze kunnen worden ingezet als meetinstrumenten. De Fietstelweek heeft onlangs een onderzoek uitgevoerd om de valkuilen van het Nederlandse fietsnetwerk te achterhalen. Op basis van de verzamelde data kan het fietsnetwerk van Nederland verbetert worden.

Er word ook wel eens onderzoek gedaan naar het winkelcentrum in kleinere dorpen. In het winkelcentrum werden de hoesjes geplaatst en zodoende data verzameld. Deze data kon men gebruiken om het winkelcentrum te verbeteren.

XI. Routeinformatie

zadelhoesjes met routeinformatie

Ben je onlangs verhuisd van locatie met je winkel? Zadelhoezen worden vaak gebruikt voor routeinformatie naar de vernieuwde locatie. Bedrijven doen dit op diverse manieren, zoals:

 • Het omschrijven van de locatie in woorden of het vermelden van het nieuwe adres.
 • Een andere populaire manier is het bedrukken van een kleine plattegrond waarop de nieuwe locatie staat aangestipt.
 • Ook worden de zadelhoezen gebruikt om populaire fietsroutes te communiceren.

XII. Inruilacties

bedrukte zadelhoesjes gratis plaatsen bij sportverenigingen

Laat klanten je uitgedeelde zadelhoesjes retourneren naar 1 van de winkels in ruil voor een aantrekkelijke actie. Op deze wijze hebben je klanten nog meer reden om naar je winkel te komen, wat kan leiden tot hogere verkoopcijfers. Zo kan een snackbar bijvoorbeeld zadelhoesjes in zijn dorp of stad verspreiden en als men met het hoesje naar de snackbar komt dan kan men deze ruilen voor een gratis kroketje. Op die manier kan je goed meten uit welke delen van de stad je klanten komen.

XIII. Naamsbekendheid creëren

bedrukte zadelhoesjes voor naamsbekendheid

Zadelhoesjes kunnen ook simpelweg functioneren als middel om uw naamsbekendheid te vergroten. Wij adviseren dan om te kiezen voor onze meest kwalitatieve PVC zadelhoezen. Hier kleven twee voordelen aan: 1. Uw reclame blijft lang rondfietsen, doordat de hoesjes lang meegaan en graag langere tijd worden gebruikt. 2. Het zadelhoesje heeft een kwalitatieve uitstraling, wat mensen zullen associëren met uw bedrijf.

XIV. Spaaracties

spaaracties promotie zadelhoesjes

Supermarkten en andere soorten bedrijven maken vaak gebruik van spaaracties. Zadelhoesjes kunnen worden ingezet om deze spaaracties bekend te maken. Spaaracties bij supermarkten houden veelal in dat bij een x-bedrag zegels worden weggegeven. Bij een bepaald aantal zegels kunnen klanten een ingevulde spaarkaart inleveren voor een gratis product of een product met korting. U kunt onze zadelhoesjes gebruiken om uw specifieke spelregels te communiceren met uw klanten en hen te attenderen op de actie!

XV. Gewoon een vrolijke boodschap of presentje

leuke zadelhoesjes met vrolijke boodschap

Zadelhoesjes worden ook regelmatig ingezet om sombere fietsen en fietsenstallingen op te vrolijken. De promotionele bedrukking is dan minder belangrijk. Alhoewel, juist opvallende en leuke zadelhoesjes vallen op en dan word het publiek juist getriggerd om te achterhalen wat de boodschap van de campagne is.

Nu u inspiratie heeft voor het starten van uw zadelhoesjes campagne helpen wij graag met de productie ervan. Wij helpen u graag met gratis advies over uw specifieke actie. Voor meer informatie over het bedrukken van zadelhoesjes bij JM Promotions kunt u telefonisch contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen.

Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!
 • fietslampjes met bedrukking
  Fietslampjes
 • goedkoopste fietsflyers met uw logo
  Fietsflyers
 • bidons met uw eigen logo
  Bidons