• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 170 reviews

Zadelhoesjes bedrukken

Goedkope zadelhoesjes laten bedrukken met logo, volledig en full colour

Voor het bedrukken van goedkope zadelhoesjes bent u bij fabrikant JM Promotions aan het juiste adres. De goedkoopste zadelhoesjes worden gemaakt van polyester. Meest verkocht zijn de waterdichte zadelhoesjes van pvc. De zadelhoesjes maken wij in iedere kleur, zelfs in uw PMS kleur. Wij kunnen de zadelhoesjes bedrukken met logo, tekst, afbeelding of andere opdruk. Dit kan goedkoop in één of enkele kleuren, maar ook volledig in full colour.

Zadelhoesjes in iedere gewenste kleur
Uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden: goedkoop en full colour
Eventueel spoedlevering mogelijk


Uw eigen bedrukte zadelhoesjes in 4 stappen!

zadelhoesjes

Bij ons kunt u bedrukte zadelhoesjes bestellen in slechts 4 stappen. Het begint bij de keuze van het materiaal en de basiskleur. Vervolgens laat u de zadelhoesjes bedrukken met de opdruk die u wenst. De stappen worden hieronder beschreven.


Stap 1. Goedkope zadelhoesjes of waterdichte zadelhoesjes

Als fabrikant produceren wij zadelhoesjes van polyester of pvc materiaal. De polyester zadelhoesjes zijn goedkoper dan pvc zadelhoesjes. De polyester zadelhoesjes zijn het goedkoopste en worden vaak ingezet voor guerrilla marketing acties, waarbij zoveel mogelijk zadeldekjes over de zadels van fietsen worden geplaatst. De pvc zadelhoesjes zijn waterdicht en daarom bij de meeste fietsers favoriet. Deze waterdichte zadelhoesjes raden wij aan als uw marketinguiting lange tijd zichtbaar moet zijn, want deze blijft gemiddeld langer op het zadel van een fiets aanwezig.

materiaal zadelhoesjes

Stap 2. Keuze uit meer dan 400 kleuren zadelhoezen

Goedkope zadelhoesjes maken wij van grondstof (materiaal) tot eindproduct (zadelhoesje). Van meer dan 400 kleuren houden wij de grondstof op voorraad, zodat wij deze snel en goedkoop kunnen verwerken tot zadeldekje. Staat de gewenste kleur er toch niet tussen? Dan produceren wij zadeldekjes in de door u gewenste PMS kleurcode. Kortom, zadelhoesjes bedrukken wij in een kleur die past bij uw huisstijl of campagne.

 • Blauwe zadelhoesjes bedrukken Blauw
 • Gele zadelhoesjes Geel
 • Gouden zadelhoesjes Goud
 • Groene zadelhoesjes Groen
 • Zilveren zadelhoesjes Oranje
 • Paarse zadelhoesjes Paars
 • Rode zadelhoesjes Rood
 • Roze zadelhoesjes Roze
 • Witte zadelhoesjes Wit
 • Grijze zadelhoesjes Grijs
 • Zwarte zadelhoesjes Zwart
 • Eigen PMS-kleur zadelhoesjes PMS kleur

Stap 3. Opdruk van de zadelhoesjes ontwerpen

De opdruk is afhankelijk van de boodschap die u over wilt brengen op uw doelgroep. Voorbeelden zijn zadelhoesjes bedrukt met logo, websiteadres, foto of afbeelding, personeelswerving, winkelopening, kortingsactie, contactgegevens of naam. Aan u de keuze hoe wij de zadelhoes bedrukken. Heeft u al een idee hoe de opdruk eruit moet komen te zien, maar heeft u nog geen ervaring met het ontwerpen van zadelhoesjes? Dan helpen wij u graag! In alle andere gevallen sturen wij u een template toe, zodat u zelf uit de voeten kunt.

 • zadelhoesjes met winkelopening reclame Winkelopening
 • zadelhoesjes met kortingsactie Kortingsacties
 • zadelhoesjes om personeel te werven Werven van personeel
 • zadelhoesjes fout geparkeerd fietsbeleid Fietsbeleid

Ter inspiratie hebben wij een uitgebreid artikel geschreven over succesvolle voorbeelden van campagnes met bedrukte zadelhoesjes.

Stap 4. Zadelhoesjes laten bedrukken naar uw wensen

Zadelhoesjes bedrukken wij volledig naar uw wensen. Als fabrikant bieden wij uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden: van een goedkope opdruk met slechts één of enkele drukkleuren tot een volledig bedrukking in full colour. Wij informeren u graag over het verschil.

zadelhoesjes goedkoop bedrukken

Zadelhoesjes goedkoop bedrukken

Zadelhoesjes goedkoop bedrukken kan met één tot zes drukkleuren. Over het algemeen geldt dat bij iedere extra drukkleur, er extra instelkosten gemaakt worden en de stukprijs hoger word. Wanneer u kiest voor een opdruk met PMS-kleuren, dan bedrukken wij per kleur met zeefdruk techniek. Bij meer dan 6 kleuren is een full colour bedrukking goedkoper.

zadelhoesjes full colour bedrukken

Zadelhoesjes full colour bedrukken

Bestaat de opdruk uit meer dan zes kleuren (of een kleurenverloop) dan bedrukken wij zadelhoesjes full colour. Een full colour bedrukking maakt het mogelijk om een foto, logo of afbeelding in hoge kwaliteit te drukken. Dit doen wij door middel van heat-transfer-print of four-dots print.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor bedrukte zadeldekjes

Het is u vast opgevallen: wij tonen geen vaste prijzen voor bedrukte zadelhoesjes. Dat komt omdat de prijs afhankelijk is van een aantal factoren. Het heeft o.a. te maken met de aantallen, het aantal drukkleuren, het materiaal, de levertijd en zelfs de dollarkoers. Een goed voorbeeld is volume korting: zadelhoesjes bedrukken kleine oplage is duurder dan grote aantallen. Prijstechnisch werkt het vrijwel altijd in uw voordeel als wij met alle factoren rekeninghouden om u van een prijsopgave te voorzien.


Voor meer informatie over het bedrukken van goedkope zadelhoesjes bij JM Promotions kunt u telefonisch contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen via de offerte aanvragen button.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!


Veelgestelde vragen over zadelhoesjes bedrukt met logo

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste zadelhoesjes?

De goedkoopste zadelhoesjes worden gemaakt van polyester. Polyester materiaal is niet alleen goedkoop, het materiaal is ook erg soepel en zorgt voor een perfect pasvorm op vrijwel ieder zadel.

Vraag 2. Welke zadelhoesjes zijn waterdicht?

De waterdichte zadelhoesjes worden gemaakt van pvc materiaal. Het materiaal is van hoge kwaliteit pvc, laat geen neerslag door en houdt de fietszadel ten alle tijde droog. Let op: polyester zadelhoesjes zijn het goedkoopste, maar niet waterdicht.

goedkoopste zadelhoesjes

Vraag 3. Zijn er ook milieuvriendelijke zadelhoesjes?

Ja, er zijn ook milieuvriendelijke zadelhoesjes die gemaakt worden van recycled plastic (rPET). Deze duurzame zadelhoesjes zijn waterdicht. Met gerecycelde zadelhoesjes heeft de ontvanger niet alleen een droog zadel, maar laat je als bedrijf zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) hoog op de agenda staat.

Vraag 4. Kan ik een kleine oplage zadelhoesjes laten bedrukken?

Als fabrikant kunnen wij een kleine oplage zadelhoesjes bedrukken. De minimale afname bedraagt 500 stuks. Hoe groter het aantal, hoe lager de stukprijs van de bedrukte zadelhoesjes. Dat komt omdat wij dan diverse kosten, zoals instel-, productie- en transportkosten, over het grotere aantal zadelhoesjes met logo kunnen uitsmeren.

milieuvriendelijke zadelhoesjes van recycled pvc
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Tips en advies voor het maken van reclame met zadelhoesjes

Om u te helpen bij opstarten van uw campagne met bedrukte zadelhoesjes hebben wij een aantal tips en adviezen op een rijtje gezet. Als u naderhand toch nog vragen heeft, dan kunt u die gerust aan ons stellen.

I. Geef geen overvloed aan informatie aan.

Vaak willen bedrijven het liefst zoveel mogelijk reclame op de zadelhoesjes bedrukken. Uit de praktijk blijkt dat een overvloed aan informatie en kleuren niet onthouden wordt door een doelgroep. Het is simpelweg te veel. Wanneer u het maximale resultaat wilt behalen met de promotieactie, dan is ons advies om zo min mogelijk tekst te bedrukken op de fietszadelhoesjes. Hoe minder tekst u laat drukken, hoe beter dit onthouden wordt door mensen (less = more).

pvc zadelhoesjes

II. Val op door te kiezen voor contrasterende kleuren

Bij zadelhoesjes raden wij aan om te kiezen voor opvallende kleuren, zodat het oog van voorbijgangers snel op de zadelhoesjes met bedrukking zal vallen. Daarbij komt dat contrasterende kleuren helpen met de leesbaarheid van uw boodschap. Een rood zadelhoesje met een witte opdruk is een goed voorbeeld hiervan. Wij raden af om bijvoorbeeld een rood hoesje met een oranje opdruk te nemen, dit contrasteert niet goed met elkaar.

zadelhoesjes goedkoop

III. Let op! Dit is de beste leesrichting van de opdruk

Er is nog weleens verwarring over de beste leesrichting van de opdruk. Wij adviseren om de bedrukking te plaatsen, zodat een persoon die zich aan de achterzijde van de fiets bevindt, de opdruk van de zadelhoesjes kan lezen. Dit is namelijk over het algemeen het meest voorkomende scenario. Denk bijvoorbeeld aan een fietsenstalling waar mensen lopen langs rijen met fietsen, waar uw zadelhoes met naam op te zien is.

zadelhoesjes bedrukken kleine oplage

IV. Altijd een droog zadel met waterdichte zadelhoesjes van PVC

De waterdichte zadelhoesjes van pvc worden het meeste verkocht. Deze fietszadelhoesjes worden als prettig ervaren door fietsers. Als de fietser het hoesje van de zadel verwijdert, dan is de zadel altijd droog! Hierdoor worden waterdichte zadelhoesjes met logo ook lang gebruikt. En hoe langer ze gebruikt worden, hoe langer de eventuele reclame zichtbaar is.

zadelhoesjes waterdicht pvc

V. Goedkoopste zadelhoesjes van polyester voor het grootste bereik

Onze goedkoopste zadelhoesjes van polyester worden vaak ingezet bij guerilla marketing acties, waar een groot bereik gerealiseerd moet worden tegen zo min mogelijk kosten. Deze zadelhoesjes stoten de eerste neerslag af, maar zijn niet volledig waterdicht.

reclame zadelhoesjes

VI. Verspreid op locaties waar veel mensen samenkomen

De locatie voor het verspreiden van gratis zadelhoesjes met logo is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de campagne. De meeste populaire locaties hebben één ding gemeen: op de locatie staat veel fietsen en komen veel mensen. Denk maar eens aan fietsenstallingen op NS stations. Hier staan veel fietsen bijeen en hier kunt u veel zadelhoesjes in korte tijd plaatsen. Hoeveel? Wij hanteren de vuistregel dat u 3 tot 4 stuks per minuut kunt plaatsen. Andere populaire locaties zijn scholen, universiteiten, sportverenigingen, festivals en evenementen.

zadelhoesjes verspreiden

VII. Laat formaat zadelhoesjes aanpassen aan de doelgroep

Een belangrijk onderdeel is het kiezen van het juiste formaat zadeldekjes. Wij produceren voor ieder type fietszadel een passende hoes. Denk maar eens aan hoesjes voor kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Een passende hoes is belangrijk, want dan is de kans groot dat de ontvanger deze ook daadwerkelijk in gebruikt neemt. Bovendien zal een boodschap beter overkomen als de hoes mooi om het zadel past. Bij oudere mensen zijn gel zadelhoesjes bijvoorbeeld erg populair.

doelgroep zadelhoesjes

VIII. Zadelhoesjes volgende week nodig? Kies voor een spoedlevering

Als fabrikant van de zadelhoesjes kunnen wij verschillende levertijden aanbieden. Wij hanteren de vuistregel; hoe langer de levertijd, hoe goedkoper de zadelhoesjes worden. Wilt u echter snel zadelhoesjes laten bedrukken? Vanuit onze Nederlandse voorraad is het mogelijk om ze al binnen 3-4 werkdagen te bedrukken en te leveren! Heeft u wat langer de tijd? Dan maken wij gebruik van onze productie in China. Deze zadelhoesjes kunnen wij volledig bedrukken en leveren wij normaal gesproken tussen 2-3 weken. Tegen meerprijs kunnen wij met spoed al leveren binnen 7 tot 8 werkdagen.

zadelhoesjes snelle levertijd
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow