Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Zadelhoesjes bedrukken

Bedrukte zadelhoesjes voor reclame en promotie doeleinden

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor zadelhoesjes met logo. De goedkope zadelhoesjes worden gemaakt van polyester (goedkoop) of pvc (waterdicht). Daarnaast hebben wij ook milieuvriendelijke zadelhoesjes die gemaakt worden van recycled rPET materiaal. Wij kunnen de zadelhoesjes drukken in iedere kleur, ook in een PMS kleur die past bij je huisstijl of campagne.

Zadelhoesjes goedkoop bedrukken of full colour

Wij kunnen de zadelhoesjes bedrukken met een logo, stukje tekst, afbeelding, foto of andere reclame-uiting. Er is veel mogelijk qua bedrukking: van een simpele opdruk in enkele kleuren tot een all-over bedrukking in full colour. Laat je een kleine oplage zadelhoesjes bedrukken , dan kun je ook kiezen voor een extra snelle levering binnen 2-3 werkdagen!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Fietszadelhoesjes laten bedrukken in 4 stappen!

Je kunt bij ons zadelhoesjes bedrukken in slechts 4 stappen. Het begint bij de keuze van het materiaal en de basiskleur. Vervolgens kun je de zadelhoesjes laten bedrukken een logo, stukje tekst, foto, afbeelding of andere opdruk naar wens. Hieronder volgt een uitgebreid stappenplan waarin we meer vertellen over de onbegrensde mogelijkheden.

Stap 1. Goedkope zadelhoesjes of waterdichte zadelhoesjes

De goedkoopste zadelhoesjes van polyester worden vaak ingezet voor guerrilla marketing acties, waarbij zoveel mogelijk zadels bedekt moeten worden met zadelhoesjes. De waterdichte zadelhoesjes van pvc raden wij aan bij een langdurige reclame- of promotiecampagne, aangezien deze langere tijd gebruikt worden. Naast deze gepersonaliseerde zadelhoesjes kunnen wij ook schapenvacht zadelhoesjes en gel zadelhoesjes bedrukt leveren.

materiaal van de zadelhoesjes

Stap 2. Bedrukte zadelhoesjes in iedere PMS kleur

Als zadelhoesjes fabrikant produceren wij zadelhoesjes vanaf de grondstof (materiaal) tot eindproduct (zadelhoesje). Van meer dan 400 kleuren houd wij het materiaal op voorraad, zodat wij deze extra snel en goedkoop kunnen verwerken tot zadelhoesjes. Als je gewenste kleur daar niet tussen staat of je wilt de zadelhoesjes in de kleur van je huisstijl, dan maken wij custom zadelhoesjes in een PMS kleur. Laat je de volledige zadelhoesjes bedrukken, dan is de basiskleur niet belangrijk en kun je deze stap overslaan.

 • blauwe zadelhoesjes
  Blauwe zadelhoesjes
 • gele zadelhoesjes
  Gele zadelhoesjes
 • gouden zadelhoesjes
  Gouden zadelhoesjes
 • groene zadelhoesjes
  Groene zadelhoesjes
 • oranje zadelhoesjes
  Oranje zadelhoesjes
 • paarse zadelhoesjes
  Paarse zadelhoesjes
 • rode zadelhoesjes
  Rode zadelhoesjes
 • roze zadelhoesjes
  Roze zadelhoesjes
 • witte zadelhoesjes
  Witte zadelhoesjes
 • grijze zadelhoesjes
  Grijze zadelhoesjes
 • zwarte zadelhoesjes
  Zwarte zadelhoesjes
 • zadelhoesjes in pms kleur
  PMS kleur zadelhoesjes

Stap 3. Zadelhoesjes met reclame, promotie of andere opdruk

Wat voor opdruk wil je op de zadelhoesjes drukken? Voorbeelden zijn zadelhoesjes bedrukt met logo, websiteadres, foto of afbeelding, personeelswerving, winkelopening, kortingsactie, contactgegevens of iets anders dat nog niet genoemd is. Heb je wel een idee hoe de bedrukking eruit moet komen te zien, maar heb je nog geen ervaring met het ontwerpen van zadelhoesjes? Dan helpen wij je graag!

Heb je inspiratie nodig? Lees dan dit artikel met voorbeelden van reclame- en promotiecampagnes met bedrukte zadelhoesjes .

 • bedrukte zadelhoesjes met winkelopening reclame
  Winkelopening
 • gepersonaliseerde zadelhoesjes met kortingsactie
  Kortingsacties
 • promotie zadelhoesjes om personeel te werven
  Werven van personeel
 • goedkope zadelhoesjes fout geparkeerd fietsbeleid
  Fietsbeleid communiceren

Stap 4. Fietszadelhoesjes laten bedrukken

Als fabrikant bieden wij uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden voor het laten bedrukken van fietszadelhoesjes: van goedkope zadelhoesjes met opdruk in één of enkele drukkleuren tot volledig bedrukte zadelhoesjes in full colour. Hieronder leggen wij het verschil uit tussen beide zadelhoesjes met bedrukking.

zadelhoesjes goedkoop bedrukken

Zadelhoesjes goedkoop bedrukken

Zadelhoesjes goedkoop bedrukken kan met één tot zes drukkleuren. Over het algemeen geldt dat bij iedere extra drukkleur, er extra instelkosten gemaakt worden en dat zorgt voor een hogere stukprijs. Wanneer je kiest voor een opdruk met PMS-kleuren, dan bedrukken wij per kleur met zeefdruk techniek. Bij meer dan 6 kleuren is een full colour bedrukking goedkoper.

zadelhoesjes full colour bedrukken

Zadelhoesjes full colour bedrukken

Bestaat de opdruk uit meer dan zes kleuren of een kleurenverloop, dan bedrukken wij zadelhoesjes in full colour. Een full colour bedrukking maakt het mogelijk om een foto, bedrijfslogo of afbeelding in hoge kwaliteit te drukken. Dit doen wij door middel van heat-transfer printtechniek of four-dots bedrukkingstechniek.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor zadelhoesjes met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope zadelhoesjes met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort zadelhoesjes, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste zadelhoesjes met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Tips voor gepersonaliseerde zadelhoesjes als fiets reclame

zadelhoesjes

Om u te helpen bij opstarten van uw campagne met bedrukte zadelhoesjes hebben wij een aantal tips en adviezen op een rijtje gezet. Als u naderhand toch nog vragen heeft, dan kunt u die gerust aan ons stellen.

I. Geef geen overvloed aan informatie aan.

Vaak willen bedrijven het liefst zoveel mogelijk reclame op de zadelhoesjes bedrukken. Uit de praktijk blijkt dat een overvloed aan informatie en kleuren niet onthouden wordt door een doelgroep. Het is simpelweg te veel. Wanneer u het maximale resultaat wilt behalen met de promotieactie, dan is ons advies om zo min mogelijk tekst te bedrukken op de fietszadelhoesjes. Hoe minder tekst u laat drukken, hoe beter dit onthouden wordt door mensen (less = more).

pvc zadelhoesjes

II. Kies voor contrasterende kleuren

Bij zadelhoesjes raden wij aan om te kiezen voor opvallende kleuren, zodat het oog van voorbijgangers snel op de zadelhoesjes met bedrukking zal vallen. Daarbij komt dat contrasterende kleuren helpen met de leesbaarheid van uw boodschap. Een rood zadelhoesje met een witte opdruk is een goed voorbeeld hiervan. Wij raden af om bijvoorbeeld een rood hoesje met een oranje opdruk te nemen, dit contrasteert niet goed met elkaar.

zadelhoesjes goedkoop

III. Let op! De leesrichting van de opdruk

Er is nog weleens verwarring over de beste leesrichting van de opdruk. Wij adviseren om de bedrukking te plaatsen, zodat een persoon die zich aan de achterzijde van de fiets bevindt, de opdruk van de zadelhoesjes kan lezen. Dit is namelijk over het algemeen het meest voorkomende scenario. Denk bijvoorbeeld aan een fietsenstalling waar mensen lopen langs rijen met fietsen, waar uw zadelhoes met naam op te zien is.

zadelhoesjes bedrukken kleine oplage

IV. Altijd een droog zadel met waterdichte zadelhoesjes van PVC

De waterdichte zadelhoesjes van pvc worden het meeste verkocht. Deze fietszadelhoesjes worden als prettig ervaren door fietsers. Als de fietser het hoesje van de zadel verwijdert, dan is de zadel altijd droog! Hierdoor worden waterdichte zadelhoesjes met logo ook lang gebruikt. En hoe langer ze gebruikt worden, hoe langer de eventuele reclame zichtbaar is.

zadelhoesjes gemaakt van waterdicht pvc

V. Verspreid op locaties waar veel mensen samenkomen

De locatie voor het verspreiden van gratis zadelhoesjes met logo is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de campagne. De meeste populaire locaties hebben één ding gemeen: op de locatie staat veel fietsen en komen veel mensen. Denk maar eens aan fietsenstallingen op NS stations. Hier staan veel fietsen bijeen en hier kunt u veel zadelhoesjes in korte tijd plaatsen. Hoeveel? Wij hanteren de vuistregel dat u 3 tot 4 stuks per minuut kunt plaatsen. Andere populaire locaties zijn scholen, universiteiten, sportverenigingen, festivals en evenementen.

gratis zadelhoesjes verspreiden

VI. Goedkoopste zadelhoesjes van polyester voor het grootste bereik

Onze goedkoopste zadelhoesjes van polyester worden vaak ingezet bij guerilla marketing acties, waar een groot bereik gerealiseerd moet worden tegen zo min mogelijk kosten. Deze zadelhoesjes stoten de eerste neerslag af, maar zijn niet volledig waterdicht.

goedkoopste zadelhoesjes met reclame

VII. Laat formaat zadelhoesjes aanpassen aan de doelgroep

Een belangrijk onderdeel is het kiezen van het juiste formaat zadeldekjes. Wij produceren voor ieder type fietszadel een passende hoes. Denk maar eens aan hoesjes voor kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Een passende hoes is belangrijk, want dan is de kans groot dat de ontvanger deze ook daadwerkelijk in gebruikt neemt. Bovendien zal een boodschap beter overkomen als de hoes mooi om het zadel past. Bij oudere mensen zijn gel zadelhoesjes bijvoorbeeld erg populair.

doelgroep zadelhoesjes

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor zadelhoesjes met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope zadelhoesjes met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort zadelhoesjes, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste zadelhoesjes met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over goedkope zadelhoesjes met logo

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste zadelhoesjes?

De goedkoopste zadelhoesjes worden gemaakt van polyester. Polyester materiaal is niet alleen goedkoop, het materiaal is ook erg soepel en zorgt voor een perfect pasvorm op vrijwel ieder zadel.

Vraag 2. Welke zadelhoesjes zijn waterdicht?

De waterdichte zadelhoesjes worden gemaakt van pvc materiaal. Het materiaal is van hoge kwaliteit pvc, laat geen neerslag door en houdt de fietszadel ten alle tijde droog. Let op: polyester zadelhoesjes zijn het goedkoopste, maar niet waterdicht.

goedkoopste zadelhoesjes

Vraag 3. Hebben jullie ook milieuvriendelijke zadelhoesjes?

Ja, wij hebben ook milieuvriendelijke zadelhoesjes . Deze ecologische zadelhoesjes worden gemaakt van gerecycled plastic (rPET). Het materiaal van deze duurzame zadelhoesjes is waterdicht. Met gerecycelde zadelhoesjes heeft de ontvanger niet alleen een droog zadel, maar laat je als bedrijf zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) hoog op de agenda staat.

milieuvriendelijke zadelhoesjes van recycled pvc

Vraag 4. Hebben jullie bedrukte zadelhoesjes tegen zadelpijn?

Ja, wij hebben ook comfortabele zadelhoesjes tegen zadelpijn of een gevoelig zitvlak. Je hebt de keuze uit zadelhoesjes met gelvulling en zadelhoesjes van schapenvacht. Deze zadelhoesjes zijn zacht, zitten comfortabel en voorkomen daarom zadelpijn. Deze zachte zadelhoesjes bedrukt met logo worden vaak ingezet als relatiegeschenk, maar worden ook wel eens verspreid als promotiemateriaal onder ouderen die deelnemen aan een fietstocht.

gepersonaliseerde zadelhoesjes van gel schapenvacht zadelpijn

Vraag 5. Kan ik een kleine oplage zadelhoesjes laten bedrukken?

Als fabrikant kunnen wij een kleine oplage zadelhoesjes bedrukken. De minimale afname bedraagt 250 stuks. Hoe groter het aantal, hoe lager de stukprijs van de bedrukte zadelhoesjes. Dat komt omdat wij dan diverse kosten, zoals instel-, productie- en transportkosten, over het grotere aantal zadelhoesjes met logo kunnen uitsmeren.

minimale afname bedrukte zadelhoesjes

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor zadelhoesjes met logo

Heb je interesse gekregen in goedkope zadelhoesjes met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort zadelhoesjes, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste zadelhoesjes met opdruk.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug