• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 198 reviews

Wijntassen bedrukken

Goedkope wijntassen met logo

Op zoek naar wijntassen in verschillende formaten en materialen? JM Promotions is één van de grootste leveranciers in Nederland van te bedrukken wijntassen. Wijntassen worden gebruikt om wijn in te vervoeren of als cadeauverpakking van een fles wijn of andere drank. De tassen zijn beschikbaar in verschillende materialen en hebben standaard een handvat om de tas veilig te vervoeren. Als fabrikant van wijntassen, kunnen wij deze helemaal op maat naar uw specifieke wens laten maken.

Standaard model of op maat gemaakt
In eigen kleur verkrijgbaar
Met bedrukking, ook in full colour

Eigen kleur heuptasjes bedrukt

Indien u snel wijntassen nodig heeft, dan raden wij u aan om te kiezen voor tassen uit onze Nederlandse voorraad. Onze wijntassen uit Nederlandse voorraad zijn onder te verdelen in de verschillende materiaalsoorten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Verschillende soorten bedrukte wijntassen

Goedkoopste wijntassen

Onze goedkoopste wijntassen worden gemaakt van non-woven materiaal. Dit is een materiaalsoort die bekend staat om de stevige, maar toch flexibele eigenschappen. Het standaard formaat van onze non-woven wijntassen is 40x16x6.5 centimeter. Deze tas is beschikbaar in de basiskleuren blauw, zwart, rood en lichtbruin.

Wijntassen van verschillende materialen

Naast onze goedkope non-woven wijntassen, verkopen wij ook wijntassen van diverse andere materialen. Wij leveren papieren, nylon en vilten tassen. Bij de keuze voor de materiaalsoort dient u na te denken over de uitstraling, de duurzaamheid en de mogelijkheden voor bedrukking.

Wijntassen voor twee flessen

Bent u op zoek naar wijntassen die een inhoud hebben met ruimte voor twee flessen, dan raden wij u aan om te kiezen voor onze wijntassen voor twee flessen. Dit zijn tassen met een dubbel zo groot formaat ten opzichte van de standaard wijntassen. Het standaard formaat van deze tassen is 40x26x10 centimeter. Het voordeel van wijntassen met ruimte voor twee flessen, is dat er verschillende soorten flessen ingepakt kunnen worden. Zo kan er bijvoorbeeld een witte en rode wijn verpakt worden, maar denk bijvoorbeeld ook aan twee verschillende bieren of een andere drank.

wijntassen in kleur bedrukken

Bedrukking op wijntassen

Bedrukking van onze wijntassen is mogelijk in één tot vier kleuren of in full-colour. Een wijntas bedrukken is ideaal om uw logo, tekst of afbeelding over het hele oppervlakte te promoten. Bedrukking is mogelijk op de voorkant en de achterkant.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor wijntassen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope wijntassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste wijntassen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Extra informatie wijntassen

Redenen om te kiezen voor een wijntas

Een wijntas wordt voornamelijk gebruikt om wijnflessen te vervoeren. Vaak zitten er handvatten aan de tas in de vorm van koorden of het zijn uitgesneden handvatten. Op de manier kunnen wijnflessen handig meegenomen worden. Er zijn echter meer redenen waarom er gekozen kan worden voor bedrukte wijntassen. Wijntassen komen in allerlei vormen en materialen. Hoewel het voornaamste doel van zo’n tas het vervoer is kan de tas ook dienen als cadeauverpakking, relatiegeschenk of om de inhoud koel te houden.

Cadeauverpakking

Een fles wijn of andere drank is een veelvoorkomend cadeau tijdens verjaardagen, feestdagen of als relatiegeschenk. Om deze fles op een leuke manier te geven, is het belangrijk om een goede verpakking in de vorm van een wijntas, eromheen te doen. Wijntassen zijn te bedrukken met afbeeldingen of logo’s, waardoor het zowel op persoonlijk gebied als op zakelijk gebied als perfect geschenk kan dienen. De wijntassen kunnen zo vormgegeven worden, dat deze persoonlijk afgestemd wordt op de interesses van de ontvanger.

Te gebruiken voor alle flessen

Wijntassen zijn ondanks dat ze het woord wijn in de naam hebben, inzetbaar voor diverse andere flessen drank. Na wijn kan een wijntas ook gevuld worden met flessen rum, whisky, gin, bier of andere dranken.

Brede inzetbaarheid

Wijntassen kunnen een goede mogelijkheid zijn voor winkels die wijn verkopen of zelfs wijnleveranciers die wijn als geschenk aan partners uitdelen. Er zijn echter meer organisaties die wijntassen kunnen gebruiken ter promotie van hun bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Organisaties in de horeca
 • Tijdens evenementen
 • In kerstpakketten of voedselpakketten
 • Door winkels

Wijntassen zijn multifunctioneel inzetbaar. Hoewel het hoofdproduct van de inhoud wijn is, is de tas geschikt voor andere flessen drank. De wijntassen kunnen gebruikt worden als geschenkverpakking van dranken zoals:

 • Bier
 • Rum
 • Whisky
 • Champagne
 • Gin

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor wijntassen met bedrukking

Heb je interesse gekregen in goedkope wijntassen met bedrukking? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze gegevens kunnen wij een offerte maken voor de goedkoopste wijntassen met bedrukking.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug