• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

Reiswekkers bedrukken

Reiswekkers die gemakkelijk mee te nemen zijn voor op vakantie?

Bent u op zoek naar wekkers die gemakkelijk mee te nemen zijn op reis? JM Promotions is één van de grootste leveranciers van reiswekkers met logo bedrukking. In ons assortiment hebben wij twee varianten reiswekkers voor u. Als eerste hebben wij de luxe reiswekkers die gemaakt zijn van metaal. Daarnaast beschikken wij over de goedkopere kunststof reiswekkers van plastic. De reiswekkers zijn geschikt voor op reis, omdat deze dicht te klappen zijn, waardoor de wekker gemakkelijk mee te nemen en tevens beschermd is. Wij verkopen al reiswekkers vanaf 100 stuks.

Reiswekkers bedrukken met logo

Naast dat wij leveranciers zijn van de reiswekkers, zijn wij tevens de bedrukker. Wij kunnen de reiswekkers voor u bedrukken in één tot vier kleuren opdruk. De bedrukking van uw logo of afbeelding vindt plaats op de bovenkant van de sluiting (klepje) van de reiswekkers.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over reiswekkers bedrukken?

Wat is het verschil tussen een reiswekker en een normale wekker?

Een normale wekker kunt u neerzetten en is vrij groot waardoor deze niet gemakkelijk meegenomen kan worden. De reiswekker daarentegen ziet eruit als een normale wekker, maar kan opgevouwen worden. De reiswekker ziet er dan uit als een doosje wat zeer gemakkelijk mee te nemen is op reis. De wekker neemt weinig ruimte in beslag in uw reiskoffer, waardoor u meer ruimte overhoudt voor andere spullen.

Voor wat voor reizen zijn reiswekkers geschikt?

Een reiswekker is altijd handig om mee te nemen wanneer een persoon op reis gaat. Vooral voor zaken reizen is een reiswekker zeer handig om op tijd in het hotel wakker te worden voor bijvoorbeeld een vergadering of een afspraak bij een klant. Ook voor mensen die op vakantie zijn is een reiswekker handig om mee te nemen. Bijvoorbeeld om op tijd wakker te worden voor een excursie.

Reiswekkers bedrukken met logo

Wat is de goedkoopste manier van bedrukken?

Doordat wij zowel de producent als de bedrukker zijn van de reiswekkers kunnen wij de wekkers aanbieden tegen de laagste prijzen. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste te bedrukken reiswekkers, dan raden wij u aan om te kiezen voor de kunststof reiswekkers. Qua bedrukking op het klepje van reiswekkers is ons advies om uw opdruk van uw logo of afbeelding te bedrukken in één kleur. Het is eenmaal zo dat, hoe minder kleuren opdruk u kiest, hoe goedkoper de reiswekkers worden.

Hoe worden de metalen reiswekkers bedrukt?

De metalen reiswekkers worden anders bedrukt dan de kunststof wekkers. Op de kunststof reiswekkers wordt de bedrukking gecentreerd aangebracht op de deksel. De metalen reiswekkers worden bedrukt door middel van het laseren van de deksel. Vandaar dat dit ook de luxere variant van de reiswekker is.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
wekkers
scroll top arrow