• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

Klassieke wekkers bedrukken

De mooiste klassieke wekkers om op tijd gewekt te worden?

De welbekende klassieke wekker bedrukken met uw eigen logo? Wij zijn producent van klassieke wekkers met logo bedrukking. Wij produceren de klassieke wekkers tegen de laagste tarieven. In ons assortiment hebben wij klassieke wekkers voor u van metaal of van plastic. U heeft tevens de optie om te kiezen voor een analoge klassieke wekkers, deze werkt op batterij of voor een mechanische klassieke wekker. De mechanische klassieke wekker werkt door de wekker op te winden. De klassieke wekkers zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Wij leveren al klassieke wekkers met bedrukking vanaf 100 stuks.

Klassieke wekkers bedrukken met logo

Het populairste is om de klassieke wekkers te bedrukken met logo of afbeelding op de wijzerplaat. De bedrukking kan gezet worden in één tot maximaal vier kleuren of volledig in full colour. Het goedkoopste is om een opdruk in één kleur te zetten op de wijzerplaat van de wekker. De bedrukking van uw logo of afbeelding kan gezet worden in iedere gewenste kleur.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over klassieke wekkers bedrukken?

Zijn er ook wekkers die zonder batterij werken?

De meest klassieke wekkers werken op batterij, echter hebben wij een metalen mechanische wekker die zonder batterij gebruikt kan worden. U moet deze namelijk opwinden door middel van het mechanische deel wat bovenop de wekker zit. U hoeft dus nooit meer batterijen te kopen voor deze duurzame wekker.

Wanneer worden wekkers gebruikt door mensen?

De wekkers worden gebruikt om mensen op tijd wakker te krijgen voor bijvoorbeeld werk of school. Een wekker is niet het meest geliefde product onder mensen, omdat vroeg opstaan voor niemand geweldig is. Een wekker wordt tevens gebruikt tijdens het koken om de tijd bij te kunnen houden voor bijvoorbeeld het koken van een ei. Wekkers worden ook vaak gebruikt tijdens toetsen om de het einde van de tijd aan te geven door middel van het afgaan van de wekker. Een wekker is ook leuk als bureauklokje om gemakkelijk en snel de tijd af te kunnen lezen.

Klassieke wekkers bedrukken

Hoe verloopt het bestelling proces van de klassieke wekkers?

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor wat voor variant u van de klassieke wekkers wilt (plastic/metaal) dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of telefonisch. Wij zullen u dan een aantal vragen stellen, zoals het aantal stuks, het aantal kleuren opdruk op de wijzerplaat van uw logo of afbeelding en de gewenste levertijd van de klassieke wekkers. Op basis van de door u gegeven informatie zullen wij u een scherpe offerte toesturen. Het is tevens mogelijk om een digitale drukproef te maken voor u, zodat u precies kunt zien hoe de klassieke wekkers eruit gaan zien na bedrukking op de wijzerplaat. Wanneer u akkoord gaat met de prijs en de digitale drukproef zullen wij de fabricage starten van de klassieke wekkers in onze fabriek. Na productie zullen wij de klassieke wekkers bij u afleveren op de afgesproken leverdatum.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
wekkers
scroll top arrow