• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

Goedkope wekkers bedrukken

Goedkope wekkers om op tijd op te staan?

JM Promotions produceert voor u de goedkoopste wekkers, zodat u zich nooit meer zult verslapen. Het populairste en de meest verkochte wekker die wij in ons assortiment hebben zijn de goedkope wekkers met bedrukte wijzerplaat. Daarnaast kunnen wij voor u tevens goedkoop bedrukte wekkers fabriceren die direct uit voorraad leverbaar zijn (zowel analoog als digitaal). Bij deze wekkers is het alleen mogelijk op de buitenkant van de wekkers te bedrukken met uw eigen logo. Onze goedkope wekkers zijn al te bestellen vanaf 100 stuks.

Goedkope wekkers bedrukken met logo

Onze goedkope wekkers zijn te bedrukken met logo of afbeelding met één kleur opdruk tot zelfs een full colour opdruk. Voor de goedkope siliconen wekkers wordt de wijzerplaat bedrukt met logo of afbeelding. De overige goedkope wekkers worden aan de buitenkant bedrukt met een logo of afbeelding.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over wekkers bedrukken?

Hoe worden de goedkope wekkers bedrukt met logo?

Zoals eerder benoemd is het verschil tussen de twee soorten goedkope wekkers, dat één bedrukt wordt op de wijzerplaten en de andere op de buitenkant van de wekker. De meest ondernemingen die bedrukte wekkers bij ons bestellen kiezen ervoor om goedkope wekkers te bedrukken op de wijzerplaat. Hier kan de opdruk groter op geplaatst worden en is ver weg het mooiste. De bedrukking is continu zichtbaar wanneer een persoon naar de tijd kijkt. Op de buitenkant van de wekker kan een klein logo geplaatst worden. Al onze goedkope wekkers kunnen bedrukt worden in één tot en met vier kleuren of zelfs geheel in full colour. Het is het goedkoopste om een logo of afbeelding in één kleur te bedrukken op de wijzerplaat of op de buitenkant van de wekker. Een full colour bedrukking wordt geplaatst wanneer uw logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of als het een verloop van kleuren heeft.

Goedkope wekkers bedrukken

Welke bedrijven bedrukken wekkers als promotiemateriaal?

Het bedrukken van wekkers is eigenlijk geschikt voor ieder soort bedrijf. Het geven van een wekker als ‘give away’ is voor ieder soort klant leuk en bruikbaar. Toch zijn er een aantal soort onderneming waar een bedrukte wekker het beste tot zijn recht komt. Enkele voorbeelden van dit soort ondernemingen zijn beddenwinkels en meubelzaken. Een bedrukte wekker en dit soort ondernemingen sluiten perfect bij elkaar aan.

Nog overige vragen over onze goedkoopste wekkers?

Heeft u nog vragen over het bedrukken van de goedkoopste wekkers of een geheel andere vraag? U kunt gerust contact met ons opnemen via het contact formulier of telefonisch. Eén van onze medewerkers gaat zijn best doen om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 023-230 2183.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
wekkers
scroll top arrow