4.7 /5
van
132 reviews

Custom-made wekkers bedrukken

Wekkers in een eigen vorm creëren?

Doordat JM Promotions producent is van de goedkoopste wekkers bieden wij u de optie om wekkers in een eigen unieke vorm te creëren. Wij maken bijvoorbeeld wekkers in de vorm van uw product. De wekkers op maat worden gefabriceerd van siliconen, aangezien dit materiaalsoort gemakkelijker in een speciale vorm te maken is. Wij hebben een aantal standaard populaire vormen wekkers in ons assortiment, zoals in de vorm van een ster of hartje. U kunt er voor kiezen om het uurwerk van kwalitatief Japans of de goedkopere Chinese kwaliteit te nemen. De custom made wekkers zijn in iedere kleur te fabriceren en vanaf 500 stuks te bestellen bij ons.

Custom made wekkers bedrukken met logo

De wekkers op maat kunnen tevens bedrukt worden met logo of afbeelding. De opdruk op de wekkers kan geplaatst worden met één kleur opdruk tot een maximum van vier kleuren. Het is tevens mogelijk om een opdruk te plaatsen in full colour. Hoe minder kleuren opdruk u kiest, hoe lager de prijs wordt van de wekkers.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over custom-made wekkers bedrukken?

Wat zijn de mogelijkheden van het creëren van wekkers?

Niets is te gek voor JM Promotions voor het creëren van wekkers in een eigen unieke vorm. De wekkers worden gemaakt van siliconen en kunnen in iedere vorm gemaakt worden. Veel ondernemingen kiezen er voor om een wekker te maken in de vorm van het populairste product. Denk hierbij aan een wekker in de vorm van een autoband of flesje. De wekkers kunnen bedrukt worden in iedere gewenste kleur (PMS kleur). Kortom, bij het fabriceren van een eigen unieke wekker is bijna alles mogelijk.

Custom-made wekkers op maat

Kunnen wij ook wekkers van ieder formaat produceren?

Wij kunnen voor u wekkers in ieder formaat produceren. Wanneer u een iets kleinere of grotere wekker wilt produceren, bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. Doordat wij zelf fabrikant zijn van de custom made wekkers is dit allemaal mogelijk. Wilt u meer informatie over de custom made wekkers, dan kunt u ons gerust opbellen op het volgende nummer: 023-230 2183. Eén van onze medewerkers zal al uw vragen op de best mogelijke manier proberen te beantwoorden.

Wekkers als promotiemateriaal?

Het bedrukken van wekkers met uw logo of tekst is een goedkope manier om effectief reclame te maken. Wat is er leuker dan een wekker te fabriceren in de vorm van uw eigen product en dan weg te geven aan uw klanten. Uw klanten komen hierdoor constant in aanraking met een wekker in de vorm van uw eigen product.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
wekkers
scroll top arrow