• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

Wekkers bedrukken

De goedkoopste wekkers met logo als relatiegeschenk

JM Promotions is fabrikant van de meest goedkope wekkers met bedrukking. Ons meest verkochte model is de goedkope wekker van siliconen of plastic materiaal. Een ander populair model is de traditionele klassieke wekker van metaal. Deze wekkers zijn het populairst omdat het mogelijk is om de wijzerplaat te bedrukken met logo of afbeelding. Daarnaast beschikken wij over reiswekkers voor op reis. Onze collectie heeft ook kookwekkers om de tijd bij te kunnen houden tijdens het koken van eten. Tevens kunnen wij custom-made wekkers op maat fabriceren.

Wekkers met bedrukte wijzerplaat

JM Promotions laat wekkers goedkoop bedrukken met logo of afbeelding. Het populairste is om de wijzerplaat te bedrukken met uw eigen logo of afbeelding. Dit is echter alleen mogelijk bij de klassieke wekkers en de siliconen wekkers. De opdruk kan geplaatst worden in één tot en met vier kleuren of zelfs geheel in full colour. Voor de overige wekkers geldt dat de buitenkant van de wekkers bedrukt kan worden met een opdruk. Het is tevens mogelijk om een wekker in eigen vorm te fabriceren en te bedrukken in iedere kleur.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over wekkers bedrukken?

Wat zijn de voordelen als fabrikant van wekkers bedrukken?

JM Promotions is niet alleen de bedrukker maar ook de fabrikant van wekkertjes. Hierdoor kunnen wij u veel mogelijkheden bieden wat betreft goedkope wekkers op maat. Allereerst heeft u keuze uit verschillende materialen, zoals: siliconen, metaal en meer! Ten tweede kunnen wij de wekkers in uw eigen gewenste formaat fabriceren. Wilt u dus liever kleine wekkertjes voor onderweg? Of juist grote wekkers voor op de slaapkamer? Tevens kunnen ze gemaakt worden in custom-made vormen. Om reclame te maken voor uw product zou u bijvoorbeeld wekkertjes in de vorm van uw eigen product kunnen laten maken.

Wij kunnen u ook veel bieden wat betreft het bedrukken van de wekkers met opdruk. Doordat wij al voordat de wekkertjes hun uiteindelijke vorm hebben uw bedrukking kunnen aanbrengen, kunnen wij de wekkers bedrukken op de randen en zelfs volledig bedrukken met uw logo of tekst. Een wekker bedrukken graag in één of meerdere kleuren, maar ook full-colour!

Wekker bedrukken met logo

Hoe kan wekkers bedrukken zo goedkoop zijn?

Ons bedrijft fabriceert en bedrukt de wekkers met logo zelf, zodat wij u de laagste tarieven kunnen aanbieden. Er zijn geen andere partijen in het productieproces tussen u en ons. JM Promotions probeert altijd een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden. Wij zullen bijvoorbeeld altijd proberen uw transportkosten te verspreiden over meerdere bestellingen. Wij hebben namelijk wekelijks vrachtzendingen vanuit onze eigen fabrieken. Kunnen wij meerdere bestellingen bundelen, dan kunnen wij voordeliger de artikelen transporteren. Daarbij komt dat wij onze wekkers direct uit de fabriek leveren. Dit betekent dat er geen derde partij is die de prijs doet verhogen.

Wat voor soorten wekkers hebben wij?

Wij beschikken over kookwekkers die gebruikt worden als keukentimer. De klassieke wekkers zijn te verkrijgen als analoog of mechanisch. Het meest verkochte model zijn analoge wekkers die op batterij lopen.

wekkers

Wekkers bedrukken in full colour?

Bent u op zoek naar bedrukte wekkers met logo in full colour? Wij kunnen de wijzerplaat bedrukken van de wekkers in full colour. Zo kunt u bijvoorbeeld wekkers met afbeelding bedrukken in iedere gewenste kleur. Full colour wekkers worden veelal voorzien van een opdruk van een cartoon of afbeelding. U komt in aanmerking voor full colour wekkers bedrukken wanneer uw opdruk bestaat uit meer dan vier kleuren of als uw opdruk beschikt over een verloop van kleuren. Wekkers bedrukken in full colour geeft de wekkers een luxere uitstraling vergeleken met een standaard bedrukking in één of twee kleuren. Een full colour opdruk maakt de wekkers nog meer geschikt voor commerciële doeleinden.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Wekker bedrukken met logo
 • kookwekkers met logo
  Kookwekkers
 • klokken met logo
  Klokken
 • stappentellers met logo
  Stappentellers
scroll top arrow