Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Weegschalen bedrukken

Weegschalen laten bedrukken met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor bedrukte weegschalen met logo. Je hebt de keuze uit personen weegschalen, keuken weegschalen, koffer weegschalen en weegschalen met lichaamsanalyse. Je kunt deze weegschalen laten bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. De bedrukte weegschalen worden vaak weggeven als relatiegeschenk, bijvoorbeeld aan mensen die graag koken!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Bedrukte weegschalen in enkele stappen

Wil je bedrukte weegschalen met logo inzetten als promotiemateriaal? Laat dan weegschalen bedrukken! Je hebt de keuze uit diverse soorten weegschalen, personen weegschalen, keuken weegschalen, koffer weegschalen en weegschalen met lichaamsanalyse. Bij JM Promotions laat je de weegschalen bedrukken met je logo of een tekst om zo promotie te maken voor je bedrijf. Bij iedere keer wegen wordt er aan jouw bedrijf gedacht en zo maak je gedurende lange tijd reclame voor je bedrijf.

bedrukte-koffer-weegschalen

Stap 1. Keuze uit diverse soorten weegschalen

Je hebt de keuze uit diverse soorten weegschalen. Wij hebben normale personen weegschalen, deze zijn gemaakt van bamboe. Kook je veel en zoek je een goede weegschaal voor in de keuken, dan hebben wij de perfecte keuze voor jou! De keuken weegschalen gemaakt van bamboe. Ga je vaak op vakantie, maar heb je altijd moeite met het wegen van je koffer? Ga dan voor de koffer weegschalen, maak deze aan je koffer en je kan gemakkelijk het gewicht van je koffer meten. Tijdens het afvallen zijn de weegschalen met lichaamsanalyse een goede keuze voor jou, de weegschalen analyseren je gewicht.

 • personen weegschalen bedrukken met logo
  Personen weegschalen
 • keuken weegschalen bedrukken
  Keuken weegschalen
 • koffer weegschalen bedrukken met opdruk
  Koffer weegschalen
 • weegschalen met lichaamsanalyse met opdruk
  Weegschalen met lichaamsanalyse

Stap 2. Weegschalen in alle kleuren

De personen weegschalen en de keuken weegschalen zijn gemaakt van bamboe en hebben daarom een aantrekkelijke bamboe design. Het is een milieuverantwoordelijke keuze, omdat ze zijn gemaakt van bamboe. De koffer weegschalen worden aangeboden in een aantal diverse kleuren. Ze hebben een leuk design van felle kleuren. De weegschalen met lichaamsanalyse hebben een standaard kleur.

 • keuken weegschalen bedrukken met logo
  Bamboe weegschalen
 • koffer weegschalen bedrukken
  Gele weegschalen
 • koffer weegschalen bedrukken met logo
  Blauwe weegschalen
 • koffer weegschalen met logo
  Witte weegschalen

Stap 3. Weegschalen laten bedrukken

Onze weegschalen kunnen geleverd worden in een PMS basiskleur bijvoorbeeld die van je huisstijl of marketingcampagne. Vervolgens kunnen de weegschalen bedrukt worden met een logo, stukje tekst, afbeelding of combinatie daarvan. Je kunt de weegschalen laten bedrukken aan weerskanten, waarbij de bedrukking aan beide zijden verschillend mogen zijn. De bedrukking is standaard full colour, zodat ook foto's in hoge kwaliteit op de weegschalen bedrukt kunnen worden.

weegschalen met logo bedrukken

Weegschalen bedrukken met een gravering

De lasergraveringtechniek maakt het mogelijk om een logo of naam in aluminium, metaal of hout te graveren. In de computer wordt jouw logo geprogrammeerd. De computer stuurt de opdracht door naar graveermachine en die gaat het voorwerp daarna graveren. Een metalen gravure kan ingekleurd worden door middel van een diepdruk. Bij hout is de gravure donkerder en is een diepdruk niet mogelijk.

weegschalen met opdruk bedrukken

Weegschalen bedrukken met tampondruk

Tampondruk is een methode waarbij bijna iedere ondergrond en vorm bedrukt kan worden. De tampon is een siliconen drukkussen en zich hierdoor gemakkelijk aanpassen aan het product. De tampon neemt inkt op. Als de tampon richting het product gaat, zal de inkt snel droog en plakkerig worden.

weegschalen met tekst bedrukken

Weegschalen bedrukken met zeefdruk

Met de zeefdruktechniek kunnen harde en zachte producten worden bedrukt. Er wordt een fijn gaas gespannen over het raamwerk met een licht gevoelig laagje. Tijdens de belichting wordt het logo hierop neergelegd. Hierna worden de donkere plekken uitgespoeld. Door deze plekken zal de inkt worden gedrukt. Nadat de inkt is geplaatst, zal een rakel de inkt in het product strijken.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor weegschalen met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in weegschalen met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort weegschalen en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor weegschalen bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over weegschalen met logo bedrukken

Zijn de weegschalen digitaal?

Alle weegschalen zijn digitaal en hebben een digitale display. Hier heeft JM Promotions voor gekozen omdat digitale weegschalen het gemakkelijkst te gebruiken zijn. Alle weegschalen hebben ook functies voor automatische uitschakeling, temperatuur, tarra en keuze van de weegeenheid. Hierdoor zijn de weegschalen gemakkelijk te gebruiken. De weegschalen werken op batterijen. Laat nu weegschalen bedrukken

weegschalen met lichaamsanalyse bedrukt

Kan ik een kleine oplage weegschalen bedrukken?

Ja, wij leveren al bedrukte weegschalen bij een kleine oplage van minimaal 250 stuks. Normaal gesproken richten bij ons op het zakelijk bedrijfsleven, maar met dit lage aantal zijn de bedrukte weegschalen ook geschikt voor particulieren en kleinere bedrijven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt. Weegschalen bedrukken in kleine oplage is ook populair bij kleine reclamecampagnes of marketingactiviteiten.

weegschalen met lichaamsanalyse bedrukken met logo

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor bedrukte weegschalen

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in bedrukte weegschalen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de soort weegschalen en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor weegschalen bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug