• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Webcam covers bedrukken

Webcam covers bedrukken met logo

Wil je thuiswerkers, relaties of klanten beschermen voorzien van gegarandeerde privacy? Overweeg gepersonaliseerde webcam covers. Hackers kunnen gemakkelijk via de camera van elektronische apparaten in je vertrouwde omgeving kijken. Door de webcam covers over de camera te plaatsen, is dit probleem verleden tijd. De goedkope webcam covers hebben een verschuifbaar deel, zodat je zelf kunt bepalen of je de camera wel of niet afgedekt wilt hebben. De webcam covers zijn verkrijgbaar in iedere standaard- of eigen PMS kleur en worden bedrukt met een logo of stukje tekst.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Webcam covers bedrukken met logo in enkele stappen!

Met de gepersonaliseerde webcam covers kunnen klanten, relaties en personeel veilig werken vanuit huis. In onze collectie vind je diverse soorten webcam covers die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Je kunt de webcam covers laten bedrukken met een gepersonaliseerd ontwerp. In het onderstaande overzicht gaan we samen met jou aan de slag met het personaliseren van jouw eigen webcam covers.

webcam covers met logo

Stap 1. Materiaal van de webcam covers

Weet je al van welk materiaal je de webcam covers wilt laten maken? De webcam covers kunnen we produceren van diverse materialen als kunststof/plastic of biologisch afbreekbaar materiaal. Hieronder gaan we dieper in op de mogelijkheden.

branded webcam cover goedkoop bedrukken laptop covers

Plastic of kunststof webcam covers

Wil je op een voordelige manier veel toekomstige klanten bereiken? Dat doe je met de kunststof/plastic webcam covers. De kunststof/plastic webcam covers zijn erg stevig en zijn verkrijgbaar in velen kleuren. Daarnaast zijn de kunststof/plastic webcam covers erg dun, waardoor je de covers kunt laten zitten wanneer je je laptop dicht klapt.

biologisch afbreekbare webcam covers personaliseren

Biologisch afbreekbare webcam covers

Ben je als organisatie of bedrijf op zoek naar milieubewuste webcam covers? Ook die hebben wij in onze collectie. Wij kunnen de webcam covers produceren van biologisch afbreekbare materialen als maïszetmeel en tarwestro.

Stap 2. Webcam covers in eigen kleur

De plastic/kunststof webcam covers houden wij in diverse standaardkleuren in voorraad. Het voordeel van standaardkleuren is dat deze snel geleverd kunnen worden. Klanten kiezen het vaakst voor webcam covers in onderstaande standaardkleuren.

 • oranje webcam covers
  Oranje webcam covers
 • rode webcam covers
  Rode webcam covers
 • witte webcam covers
  Witte webcam covers
 • blauwe webcam covers
  Blauwe webcam covers
 • zwarte webcam covers
  Zwarte webcam covers
 • gele webcam covers
  Gele webcam covers

Stap 3. Webcam covers bedrukken met eigen ontwerp

Na het kiezen van het materiaal en de kleur gaan we aan de slag met het personaliseren van de webcam covers. Dit doen we door een een eigen ontwerp op de webcam covers te bedrukken. De bedrukking kunnen we op diverse manieren aanbrengen. Onderstaand bespreken we uitgebreid de mogelijkheden.

personaliseer multifunctionele webcam covers met reiniger met doming

Bedrukte webcam covers

Wil je de webcam covers bestellen met een simpel ontwerp in de vorm van een logo of stukje tekst? Dan bedrukken we de webcam covers met een tampondruk. Door gebruik te maken van tampondruk, kunnen we jouw aangeleverde ontwerp in 1-4 drukkleuren op de webcam covers bedrukken. Tampondruk is de voordeligste manier van bedrukken.

gepersonaliseerde webcam covers in eigen vorm

Full colour bedrukte webcam covers

Wil je de webcam covers volledig bedrukken met je eigen ontwerp? Kies dan voor full colour bedrukking. Bij full colour bedrukking gebruiken we een doming sticker of digitale print. Doming stickers zijn luxe 3D stickers met een glossy laagje, die we na het bedrukken op de webcam covers plakken. Het voordeel van doming stickers is dat het gepersonaliseerde ontwerp voor iedereen duidelijk zichtbaar is.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde webcam covers? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de vorm, de bedrukking en de kleur door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over bedrukte webcam covers

Vraag 1. Kan ik de webcam covers laten bedrukken?

Zeker! Alle soorten webcam covers kunnen we bedrukken met ontwerp naar wens. Bijvoorbeeld met jouw bedrijfslogo, slogan of stukje tekst. Vaak kiezen klanten voor onze goedkope webcam covers. De goedkope webcam covers zijn het voordeligste te bedrukken.

bedrukte webcam-covers met schermreiniger met tekst of logo

Vraag 2. Hebben jullie laptop webcam covers?

De webcam covers die wij aanbieden zijn allemaal te gebruiken voor laptops. Het is maar net welk type webcam covers je zoekt. Wanneer je de webcam covers specifiek voor laptops wilt gebruiken, raden wij de webcam covers met schermreiniger aan. Met deze covers wordt privacy gewaarborgd, en kun je je laptopscherm schoon maken met de zachte schuimlaag op de bovenzijde.

webcam covers met reiniger personaliseren met bedrukt logo

Vraag 3. Waarom een webcam schuifje?

Het gebeurt steeds vaker dat hackers toegang kunnen krijgen met laptops of andere elektronische apparaten. Om de privacy en veiligheid van klanten te beschermen worden webcam schuifjes gebruikt. De webcam schuifjes zijn aan de achterzijde voorzien van een 3M plakstrip, zodat je de webcam schuifjes over de camera van je elektronische apparaat kunt bevestigen. Hierdoor krijgen hackers geen toegang tot de omgeving van jouw klanten en relaties.

duurzame milieuvriendelijke webcam covers personaliseren met bedrukking

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde webcam covers? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de vorm, de bedrukking en de kleur van de webcam covers door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug