Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Waterpistolen bedrukken

Waterpistolen laten bedrukken met logo

Bij JM Promotions ben je aan juiste adres voor waterpistolen met logo. Waterpistooltjes worden gebruikt tijdens een watergevecht en zorgen voor verkoeling. Je hebt de keuze uit goedkope waterpistolen, foam waterpistolen, super soakers en nog veel meer. Verkrijgbaar in vrijwel alle denkbare kleuren. Je kunt de waterpistolen laten bedrukken met een logo, naam of andere opdruk. Bedrukte waterpistolen zijn leuk om weg te geven aan kinderen als promotiemateriaal in de zomer.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Waterpistolen met logo

In onze collectie vind je de leukste waterpistolen in verschillende soorten, maten en kleuren. Wij bedrukken de waterpistolen met een logo zodat je met een gepersonaliseerde waterpistool de strijd met andere kunt aangaan. Bij ons vind je transparante waterpistolen van plastic, super soakers, waterpistool petflessen, foam waterpistolen en pols waterpistolen. Welk waterpistool past het beste bij jou?

transparante plastic waterpistolen bedrukt met tekst

Transparante plastic waterpistolen

Deze transparante waterpistolen gemaakt van plastic hebben een klein formaat afmeting van 18,5 x 10,5 x 3 centimeter. Dit kleine formaat is handig om de vijand te verassen! Bestel de doorzichtige plastic waterpistolen in de kleur die jij wil en laat deze vervolgens personaliseren met een bedrukking. Wil jij een groter transparant waterpistool? Laat het ons weten, wij maken de waterpistolen voor jou op maat!

super soaker waterpistool met bedrukt logo

Super soaker waterpistolen

De super soaker waterpistolen staan bekend om zijn grote reikwijdte van maar liefst 11 meter! De tank van de super soaker bevat meer dan een liter water. Is de tank leeg? De tank is gemakkelijk van het waterpistool af te draaien om vervolgens onder de kraan bij te vullen. Deze grote waterpistolen hebben een afmeting van 76 x 43 x 51 centimeter en worden bedrukt met een gepersonaliseerde tekst of logo. Met wie ga jij het gevecht aan?

waterpistool petfles bedrukt met logo

Waterpistool petfles

Deze super handige waterpistolen zijn gemaakt van plastic en hebben een waterinhoud die jij zelf bepaald! Ieder formaat fles is gemakkelijk aan de achterkant van het waterpistool vast te maken. Bedruk de waterpistolen met het formaat van 26 x 13 x 4 centimeter met een tekst of logo. Daarnaast kan je ook zelf de kleur bepalen!

foam waterpistool bedrukken

Foam waterpistool

De foam waterpistolen zijn super leuk om te gebruiken voor kinderen. Vul de foam waterpistolen aan de onderkant met water door de achterkant naar je toe te trekken. Wil je vervolgens het gevecht aan? Duw de achterkant dan van je af voor een krachtige waterstraal die tot 7 meter reikt. De foam waterpistolen zijn verkrijgbaar op maat. Het standaard formaat is 55 x 5 centimeter. De foam waterpistolen zijn te bedrukken met tekst of logo.

pols waterpistool met bedrukking

Pols waterpistool

Vul de watertank met water, bind het waterpistool om je pols en verras je tegenstanders met een pols waterpistool. Hoe werkt het? Richt met je arm op het doelwit en knijp in je hand voor een waterstraal. De pols waterpistolen zijn gemaakt van plastic en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren combinaties en weegt ongeveer 150 gram.

mini waterpistooltjes bedrukken

Mini waterpistooltjes

Ben je op zoek naar mini waterpistooltjes in een eigen vorm? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze waterpistooltjes zijn maar 5,5 x 4 x 2 centimeter groot en zijn gemaakt van plastic. Deze handige en kleine waterpistooltjes worden bedrukt met tekst of logo. De mini waterpistooltjes zijn gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en zijn verkrijgbaar in iedere kleur.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in het laten bedrukken van waterpistolen? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het model waterpistool, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor bedrukte waterpistolen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

 • beachball sets bedrukken
  Beachball sets
 • waterflesjes bedrukken
  Waterflesjes
 • waterdichte zwemdoosjes bedrukken
  Waterdichte zwemdoosjes
 • stuiterballen bedrukken
  Stuiterballen
scroll top arrow