• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.8/5 van 213 reviews

Waterpistolen bedrukken

Leuke waterpistolen voor volwassenen en kinderen

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor bedrukte waterpistolen. Waterpistooltjes zijn leuke artikelen voor in de zomer. Ze kunnen gebruikt worden tijdens een watergevecht en zorgen voor verkoeling. Vooral kinderen (van uw relaties) zullen blij zijn met een waterpistool, omdat ze hier lekker mee kunnen spelen. Wij hebben handzame, kleine waterpistooltjes met een vast waterreservoir en waterpistolen met een los navulbaar reservoir. Wij hebben een aantal verschillende modellen die maximaal 13cm bij 10cm zijn.

Plastic waterpistolen
Waterpistolen met bedrukking
Bekijk alle waterpistolen »

Unieke waterpistolen in uw eigen kleur of vorm

Als fabrikant kunnen wij ook supersoakers produceren in uw eigen vorm of kleur. Op deze manier kunt u belangrijke kernwaarden van uw bedrijf laten terugkomen in het waterpistooltjes. U kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een standaard waterpistool en deze laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Een bedrukt waterpistooltje is een perfect promotiemiddel voor tijdens de lente- en zomerdagen. Een bedrukt waterpistool kan bijvoorbeeld uitgedeeld worden op beurzen of evenementen. Ze zijn licht, niet duur en goede promotiemiddelen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Waterpistolen bedrukken met logo

In onze collectie vind je de leukste waterpistolen in verschillende soorten, maten en kleuren. Wij bedrukken de waterpistolen met een logo zodat je met een gepersonaliseerde waterpistool de strijd met andere kunt aangaan. Bij ons vind je transparante waterpistolen van plastic, super soakers, waterpistool petflessen, foam waterpistolen en pols waterpistolen. Welk waterpistool past het beste bij jou?

Transparante plastic waterpistolen

Transparante plastic waterpistolen

Deze transparante waterpistolen gemaakt van plastic hebben een klein formaat afmeting van 18,5 x 10,5 x 3 centimeter. Dit kleine formaat is handig om de vijand te verassen! Bestel de doorzichtige plastic waterpistolen in de kleur die jij wil en laat deze vervolgens personaliseren met een bedrukking. Wil jij een groter transparant waterpistool? Laat het ons weten, wij maken de waterpistolen voor jou op maat!

Super soaker waterpistolen

Super soaker waterpistolen

De super soaker waterpistolen staan bekend om zijn grote reikwijdte van maar liefst 11 meter! De tank van de super soaker bevat meer dan een liter water. Is de tank leeg? De tank is gemakkelijk van het waterpistool af te draaien om vervolgens onder de kraan bij te vullen. Deze grote waterpistolen hebben een afmeting van 76 x 43 x 51 centimeter en worden bedrukt met een gepersonaliseerde tekst of logo. Met wie ga jij het gevecht aan?

Waterpistool petfles

Waterpistool petfles

Deze super handige waterpistolen zijn gemaakt van plastic en hebben een waterinhoud die jij zelf bepaald! Ieder formaat fles is gemakkelijk aan de achterkant van het waterpistool vast te maken. Bedruk de waterpistolen met het formaat van 26 x 13 x 4 centimeter met een tekst of logo. Daarnaast kan je ook zelf de kleur bepalen!

Foam waterpistool

Foam waterpistool

De foam waterpistolen zijn super leuk om te gebruiken voor kinderen. Vul de foam waterpistolen aan de onderkant met water door de achterkant naar je toe te trekken. Wil je vervolgens het gevecht aan? Duw de achterkant dan van je af voor een krachtige waterstraal die tot 7 meter reikt. De foam waterpistolen zijn verkrijgbaar op maat. Het standaard formaat is 55 x 5 centimeter. De foam waterpistolen zijn te bedrukken met tekst of logo.

Pols waterpistool

Pols waterpistool

Vul de watertank met water, bind het waterpistool om je pols en verras je tegenstanders met een pols waterpistool. Hoe werkt het? Richt met je arm op het doelwit en knijp in je hand voor een waterstraal. De pols waterpistolen zijn gemaakt van plastic en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren combinaties en weegt ongeveer 150 gram.

Mini waterpistooltjes

Mini waterpistooltjes

Ben je op zoek naar mini waterpistooltjes in een eigen vorm? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze waterpistooltjes zijn maar 5,5 x 4 x 2 centimeter groot en zijn gemaakt van plastic. Deze handige en kleine waterpistooltjes worden bedrukt met tekst of logo. De mini waterpistooltjes zijn gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en zijn verkrijgbaar in iedere kleur.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • beach ball sets bedrukken
  Beach ball sets
 • waterflesjes bedrukken
  Waterflesjes
 • waterdichte zwemdoosjes bedrukken
  Waterdichte zwemdoosjes
 • stuiterballen bedrukken
  Stuiterballen
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug