Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Waterpassen bedrukken

Waterpassen met eigen logo of tekst

Bent u op zoek naar waterpassen met logo? Dan bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. Onze goedkope waterpassen zijn handig voor allerlei huis en tuin klusjes. Met de waterpas kan men kijken of iets horizontaal staat of niet. Als iets horizontaal is, dan zit de luchtbel in het midden van het buisje. Wij hebben klassieke waterpassen en kleine waterpassen sleutelhangers. Een waterpas relatiegeschenk kunt u bij ons laten bedrukken met uw logo of reclameboodschap. Bedrukt gereedschap zoals een waterpas is ideaal als relatiegeschenk.

Klassieke waterpassen
Waterpassen met sleutelhanger
Digitale waterpassen
Bekijk alle waterpassen »

Custom-made waterpassen in eigen kleur

Wanneer u zoekt naar custom-made waterpassen met logo bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. Wij leveren waterpassen op maat in uw eigen gewenste kleur, vorm of formaat. Wij kunnen de waterpassen in iedere gewenste kleur bedrukken of zelfs met een full-colour opdruk van een afbeelding. Bedrukte waterpassen zijn populair als relatiegeschenk en leveren een bijdrage aan uw naamsbekendheid.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Waterpassen met bedrijfslogo of tekst bedrukt

Een waterpas is niet alleen handig als je een technisch beroep uitoefent, maar mag ook niet thuis of op werk ontbreken. Ben je bijvoorbeeld van plan om thuis een schilderij, de tv of een ander voorwerp op te hangen? Dan wil je natuurlijk dat deze recht komen te hangen. Wij bieden verschillende handige waterpassen met bedrukking aan. Zo hebben wij de waterpas sleutelhanger die je aan je sleutelbos kunt hangen, de waterpas pen, ronde waterpas en de digitale waterpas. Iedere waterpas wordt bedrukt en zijn verkrijgbaar in diverse maten.

digitale waterpas

Digitale waterpas

De digitale waterpas met bedrukking heeft een meetbereik van 0 t/m 360 graden en werkt op 1 AAA batterij. Met deze handige digitale waterpas gemaakt van kunststof zorg je ervoor dat alles waterpas komt te hangen of staan. De waterpas heeft een afmeting van 228 x 28,5 x 52 mm en wordt bedrukt met een gepersonaliseerde tekst of logo.

ronde waterpas

Ronde waterpas

Deze handige ronde waterpas is gemaakt van kunststof en heeft een diameter van 60 mm en is 12 mm hoog. De bubbel dient in het midden van de waterpas te komen om alles horizontaal te krijgen. De ronde waterpas wordt vaak gebruikt bij boten, caravans en campings. Daarnaast bedrukken wij de ronde waterpas met logo of tekst en kan in iedere kleur worden geleverd.

waterpas sleutelhanger

Waterpas sleutelhanger

Met de waterpas sleutelhanger heb je altijd en overal een waterpas op zak. De sleutelhanger is gemakkelijk vast te maken aan je sleutelbos door het kleine formaat van 1,5 x 1,5 x 4 cm. De sleutelhanger met waterpas is gemaakt van acryl en wordt geleverd met opdruk. Geef de sleutelhangers met waterpas weg als relatiegeschenk in de huisstijl met bedrijfslogo.

waterpas pen

Waterpas pen

De waterpas pen is multifunctioneel. De pen heeft een ingebouwde waterpas en kan daarnaast net als alle pennen schrijven. Bepaal zelf de kleur van de inkt. Pennen zijn een populair relatiegeschenk. Laat de waterpas pen daarom bedrukken met bedrijfslogo! De pen is 15 cm lang is voor zowel links- als rechtshandige te gebruiken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug