• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 194 reviews

Bedrukte waaiers inzetten als relatiegeschenk

Als er naar de algemene functie van de waaiers gekeken wordt, worden ze voornamelijk gebruikt tijdens warme dagen om verkoeling te verkrijgen in de warm. De warme zon kan namelijk voor oververhitting zorgen. In Nederland heeft de waaier met logo geen culturele functie. Om die reden worden waaiers vaak gekoppeld aan activiteiten waar de doelgroep ze voor kan gebruiken.

Festival waaiers uitdelen op concerten en festivals

In Nederland zijn waaiers met logo vaak terug te vinden tijdens festivals en zomerse evenementen. Ze worden voornamelijk ingezet tijdens dancefestivals waarbij deze bekend staan als techno waaiers, hardstyle waaiers, party waaiers of festival waaiers. Dit zijn vaak ideale gelegenheden om promotie te maken voor een volgend evenement of de naamsbekendheid van de organisatie te vergroten. Mensen zoeken verkoeling en gebruiken dan graag waaiers met logo om een verfrissende bries toe te wuiven.

Handwaaiers als relatiegeschenk voor op vakantie

Bent u op zoek naar een leuk zomers relatiegeschenk voor uw klanten of werknemers? Dan zijn bedrukte waaiers met logo het overwegen waard. Veel mensen gaan in de zomermaanden op vakantie naar warmere landen en daar kan de bedrukte waaier goed van pas komen. Even lekker een fris windje tijdens de hete zomerdagen op vakantie. Een bedrukte waaier met logo kan een perfect visitekaartje zijn voor uw relaties.

Sfeer waaiers voor bezoekers van grote evenementen

Ook tijdens grote evenementen, zoals sportwedstrijden, kunnen waaiers met logo worden uitgereikt aan bezoekers en supporters. De goedkope waaiers kunnen bijvoorbeeld bedrukt worden met specifieke informatie over het evenement of de wedstrijd. Leg de bedrukte waaiers met logo op de stoelen en u realiseert een groot bereik. Hopelijk met een positief resultaat op de uitslag, dan wel op de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Waaiers als aandenken aan een bruiloft

Trouwerijen en huwelijken vinden vaak plaats in de warmere lente- en zomermaanden. Bezoekers krijgen voor aanvang of na afloop van het huwelijk een bedrukte waaier mee. Voorbeelden van opdrukken zijn een foto van het bruidspaar, het programma van de ceremonie of een bedankje aan de bezoekers. De waaiers bedrukt met de naam van de bruid en bruidegom in combinatie met de trouwdatum zorgt op de bruiloft voor verkoeling en is tegelijkertijd een mooie herinnering aan een prachtige dag.

  • festival waaiers Festival waaiers
  • verfrissende relatiegeschenk waaiers Relatiegeschenk waaiers
  • supporters waaiers Supporters waaiers
  • bruiloft waaiers Bruiloft waaiers

Wilt u bedrukte waaiers inzetten als relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op via onderstaande offerte aanvragen button.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug