4.8 /5
van
22 reviews

Waaiers met plastic ribben

Spaanse waaiers met kunststof handvat

Als u op zoek bent naar bedrukte Spaanse waaiers dan bent u bij JM Promotions op de juiste plek. Wij zijn producent van Spaanse waaiers met logo. De aanwezige verstevigende ribben zijn direct het grootste verschil met de goedkope waaiers. Plastic is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens stevig waardoor ze voor langere tijd meegaan. De handvaten zijn gebruikersvriendelijk en liggen goed in de hand. Deze goedkope waaier is opgevouwen 23 cm lang en is 2cm breed. Naast het standaard formaat kunnen wij de waaiers ook in kleinere of grotere afmetingen maken.

  • Waaier geheel in eigen kleuren
  • Waaier volledig bedrukken
  • Waaier full colour bedrukken
  • Handvat van de waaier bedrukken

Het doek van de waaiers volledig bedrukken

Bij ons kunt u kiezen uit Spaanse waaiers met een papieren doek of waaiers met polyester stoffen doek. Papieren waaiers zijn goedkoper, maar iets minder stevig dan een stoffen doek. Wij verkopen het liefst een waaier met stoffen doek, omdat deze langer meegaan dan een waaier van papier. Hoe langer de Spaanse waaier meegaat, hoe langer uw reclame zichtbaar zal zijn. Uitgevouwen heeft de waaier een breedte van 42cm. Dit gebied is volledig te bedrukken in full colour. Het is tevens mogelijk om het handvat van de waaiers te bedrukken.

Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!

Waarom opvouwbare waaiers laten bedrukken?

Spaanse waaiers zijn de ideale instrumenten tegen oververhitting. Ze zijn uiterst geschikt om ingezet te worden voor promotionele doeleinden in de zomer. U kunt mensen op een leuke manier kennis laten maken met uw tekst of logo en de waaiers kunnen tevens meerdere keren gebruikt worden. De Spaanse waaiers zijn vooral geschikt tijdens het festivalseizoen of tijdens andere evenementen in de zomer. Tijdens festivals wordt er veel gedanst, de zon schijnt en mensen zijn haastig op zoek naar verkoeling. Een waaier is een leuke manier om tijdens het bewegen toch koel te blijven. Waaiers zijn dan ook uiterst geschikt tijdens technofestivals, hardstyle festivals, EDM festivals of andere dance festivals.

Zoekt u naar onze goedkoopste waaiers, dan raden wij u aan om te kiezen voor onze goedkope waaiers zonder ribben.

Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!