Spaanse waaiers bedrukken

Op zoek naar populaire waaiers?

JM Promotions is één van de grootste internetaanbieders van bedrukte Spaanse waaiers. Deze zijn geschikt voor promotionele doeleinden, omdat gebruikers tegen de verkoeling naar hun gezicht wuiven. Hierdoor zal steeds weer uw bedrukte tekst of logo in beeld komt. Spaanse waaiers zijn uitschuifbare instrumenten met ribben gemaakt van plastic, hout, stof of een combinatie hiervan.

  • Plastic ribben
  • Bamboehouten ribben

Bij onze Spaanse waaiers is het mogelijk om onderscheid te maken tussen plastic en houten ribben. Plastic ribben zijn goedkoop en stevig. Tevens zijn de plastic ribben gemaakt van milieuvriendelijk plastic. Bij de keuze voor gepolijste bamboehouten ribben kiest u voor een meer authentieke uitstraling.

  • Papieren waaiers
  • Katoenen waaiers

Bij het waaiergedeelte kan er gekozen worden voor zowel een papieren variant als een katoenen variant. Papieren waaiers zijn goedkoper, maar iets minder stevig dan de katoenen varianten. Katoenen waaiers hebben een iets luxere uitstraling, wat goed werkt in combinatie met houten ribben.

Afmetingen

Onze Spaanse waaiers zijn beschikbaar in een vast formaat. Het product heeft een opgevouwen lengte van 21cm. Uitgevouwen heeft de waaier een breedte van 38cm. Dit gebied is volledig te bedrukken in full colour.

Offerte aanvragen!