4.8 /5
van
22 reviews

Goedkope waaiers bedrukken

Goedkope waaiers zonder ribben en met steel

Bent u op zoek naar de goedkope waaiers met snelle levertijd? Dan raden wij aan om te kiezen voor waaiers uit voorraad. De ontbrekende ribben zijn het grootste verschil met de Spaanse waaiers. Door het ontbreken van ribben is het waaiergedeelte iets minder stabiel, maar dit gaat niet ten kosten van de verkoelende werking. De waaiers hebben een kunststof of plastic handgreep en een houtvrij papieren blad. Opgevouwen is de waaier ongeveer 15cm lang en 2cm breed, wat ervoor zorgt dat deze waaier gemakkelijk meegenomen kan worden tijdens warme dagen.

  • Waaiers met kunststof/plastic handvat
  • Houtvrij papieren blad

Opvouwbare waaiers bedrukken met logo

Bij de goedkope waaiers zonder ribben bedrukken wij standaard op het handvat, maar het is eventueel ook mogelijk om op het waaiergedeelte, zoals het doek of blad, te bedrukken. Mocht u echter op zoek zijn naar de goedkoopste en snelste optie, dan raden wij aan om enkel om het handvat te laten bedrukken. Dit is de snelste manier, omdat onze waaiers op voorraad achteraf nog bedrukt kunnen worden. Mocht u liever het waaierdeel bedrukken, dan dient hiermee rekening gehouden te worden bij de productie en kan het iets langer duren.

Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!

Waarom zijn goedkope handwaaiers een goede keuze?

De goedkope waaiers zonder ribben hebben als grootste voordeel dat ze snel en goedkoop uit onze Nederlandse voorraad te leveren zijn. Heeft u deze waaiers extra snel nodig dan raden wij u aan om te kiezen voor bedrukking op het enkel het handvat. Naast de prijs zijn de waaiers eenvoudig te vervoeren, omdat ze volledig in te klappen zijn. Wanneer de waaiers ingeklapt zijn, kunnen ze eenvoudig in de broekzak of tas worden gestopt.

Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!