Goedkope waaiers met bedrukking

Goedkope waaiers zonder ribben

Bent u op zoek naar onze goedkoopste waaiers met snelst mogelijke verzending? Wanneer dit het geval is raden wij aan om te kiezen voor onze waaiers zonder ribben. Deze goedkope waaiers worden gebruikt ter verkoeling en zijn opvouwbaar. Door het ontbreken van ribben is het waaiergedeelte iets minder stabiel, maar de verkoelende werking blijft goed.

Materiaal en afmeting

Onze goedkoopste waaiers zijn gemaakt van houtvrij papier en hebben een kunststof handgreep. Het handvat dient als te bedrukken oppervlakte, maar mocht u het waaiergedeelte ook willen bedrukken is dat eventueel mogelijk. Het handvat heeft een lengte van 14,5cm en is volledig te bedrukken. Het gewicht per stuk bedraagt 14 gram.

Bedrukking van waaiers zonder ribben

Net als de waaiers met ribben is het mogelijk om deze waaiers zonder ribben te laten bedrukken op het waaier gedeelte. Mocht u echter op zoek zijn naar de goedkoopste en snelste optie, dan raden wij aan om enkel om het handvat te laten bedrukken. Dit is de snelste manier, omdat onze waaiers op voorraad achteraf nog bedrukt kunnen worden. Mocht u liever het waaierdeel bedrukken, dan dient hiermee rekening gehouden te worden bij de productie.

Offerte aanvragen!