4.8 /5
van
22 reviews

Waaiers in eigen vorm

Eigen vorm waaiers ontwerpen

Als fabrikant bieden wij bij JM promotions u de mogelijkheid om waaiers in eigen vorm te laten maken. Standaard leveren wij de plastic waaiers met een rond blad, maar als fabrikant bieden wij u de mogelijkheid om het blad in eigen vorm te laten produceren. Populaire vormen zijn een logo, product of vorm die staat voor de dienst die u aanbiedt.

  • Waaiers met blad in eigen vorm

Custom made waaiers met full colour bedrukking

Deze waaiers met eigen ontworpen vorm zijn uniek ten opzichte van opvouwbare waaiers. Naast de opvallende vorm van de waaiers, is het ook mogelijk om deze waaiers te bedrukken in full colour. Dit kan zowel op het blad als op het handvat. Het is ook mogelijk om weerskanten van de waaiers te bedrukken met een afzonderlijke opdruk. En ander voordeel is dat het blad groot is, zonder vouwen en kreukels, zodat uw opdruk ook goed en duidelijk zichtbaar zal zijn.

Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!

Samenstellen van custom-made waaiers met logo

Vorm van de waaiers

Onze fabriek is in staat om elke gewenste vorm te produceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waaiers in de vorm van een dier, figuur, huis, voertuig en veel meer. Mocht u een specifiek idee hebben, neem dan contact met ons op, zodat samen gekeken kan worden naar de mogelijkheden.

Ribben van de waaiers

Naast de totale waaier, kunnen ook de individuele ribben los van elkaar geproduceerd worden in een eigen vorm naar keuze. De ribben kunnen naast ronde, hoekige of rechte vormen, geproduceerd worden in elke gewenste vorm. Denk bijvoorbeeld aan figuurtjes, sterren of andere opties.

Materiaal van de handgreep

Het standaard materiaal van de handgreep van waaiers is vaak kunststof of hout. Bij onze op maat gemaakte waaiers, kan er gekozen worden voor elk wenselijk materiaal. Handgrepen kunnen bijvoorbeeld gestoffeerd worden of van stevig materiaal als metaal geproduceerd worden. Tevens bedrukking op het handvat mogelijk. Dit locatie van bedrukking hangt wel deels af van het materiaal.

Materiaal van de waaier

Het materiaal van het waaier gedeelte is bij onze standaard formaat waaiers vaak van papier, katoen of polyester. Net als bij de handgreep kan er voor gekozen worden om het materiaal aansluitend te maken bij wat u wilt uitstralen met de waaier. Waaiers kunnen gemaakt worden van gestoffeerd materiaal of een andere stevige materiaalsoort.

Offerte aanvragen Snel en vrijblijvend!