• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.8/5 van 213 reviews

Waaiers bedrukken

Goedkope waaiers laten bedrukken, volledig en full colour

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor goedkope waaiers met een bedrukking. Je hebt de keuze uit diverse materialen, zoals (gerecycled) plastic, bamboe, hout en kurk. Wij kunnen deze waaiers drukken in vrijwel iedere gewenste kleur. Deze waaiers zijn verkrijgbaar in vele kleuren, alsmede in een speciale PMS kleur. Wij kunnen het volledige doek van de waaiers full colour bedrukken. Ook een opdruk op het handvat is eventueel mogelijk. Bedrukte waaiers zijn populair als promotiemateriaal, merchandise of relatiegeschenk!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
goedkope waaiers bedrukken

Bedrukte waaiers in 4 stappen

Waaiers laten bedrukken is een uitstekende keuze wanneer je reclame gaat maken tijdens de zomer of een festival. Gepersonaliseerde waaiers zijn overigens ook erg leuk als aandenken aan een bruiloft of huwelijk. Je hebt bij ons de keuze uit diverse materialen en kleuren. Wij kunnen het volledige doek van de waaiers bedrukken, ook in full colour. Aan de hand van dit stappenplan kun je je eigen bedrukte waaiers ontwerpen.

spaanse waaiers laten bedrukken

1. Materiaal van het handvat en ribben

Bij de goedkope waaiers kan er gekozen worden uit een milieuvriendelijk rpet handvat, plastic handvat, houten handvat en bamboe handvat. Het voordeel van een plastic handvat is dat deze in iedere kleur geproduceerd kan worden, ook in een PMS kleur. Als je kiest voor een handvat van hout of bamboe, dan kiest je voor waaiers met een authentiekere uitstraling.

 • waaiers met plastic handvat
  Waaiers met
  plastic handvat
 • waaiers met houten handvat
  Waaiers met
  houten handvat
 • waaiers met bamboe handvat
  Waaiers met
  bamboe handvat
 • waaiers met handvat van gerecycled plastic
  Waaiers met
  RPET handvat

2. Materiaal van het doek

Het doek van de waaiers kan gemaakt worden van goedkoop papier, extra stevig polyester/nylon stof of ecologisch kurk. De meeste mensen kiezen voor een doek van polyester, omdat dit extra sterk is, lange tijd meegaat en volledig bedrukt kan worden. Bovendien zal deze stof – in vergelijking met een papieren doek – niet snel scheuren. Heb je maatschappelijk verantwoord ondernemen, met als pijler het milieu, hoog op de agenda staan? Kies dan voor de iets duurdere waaiers met doek van kurk.

 • waaiers met papieren doek
  Waaiers met papieren doek
  (dubbelzijdig bedrukken)
 • waaier met stoffen doek
  Waaiers met stoffen doek
  (extra stevig)
 • waaier met kurk doek
  Waaiers met kurk doek
  (milieuvriendelijk)

3. Kleur van de waaiers

Onze goedkope waaiers zijn verkrijgbaar in iedere kleur, ook in een speciale PMS kleur. Dit geldt voor de handvaten, de verstevigende ribben en het doek. Bij de handvaten en de ribben wordt vaak gekozen voor dezelfde kleur, maar dit mag dus van elkaar afwijken. De meeste basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze waaiers snel en bedrukt kunnen leveren. Wij kunnen alle kleuren waaiers bedrukken. In het onderstaande overzicht zie je de meest populaire kleuren.

 • oranje waaiers
  Oranje waaiers
 • zwarte waaiers
  Zwarte waaiers
 • witte waaiers
  Witte waaiers
 • paarse waaiers
  Paarse waaiers
 • gele waaiers
  Gele waaiers
 • lichtblauwe waaiers
  Lichtblauwe waaiers
 • donkerblauwe waaiers
  Donkerblauwe waaiers
 • rode waaiers
  Rode waaiers
 • roze waaiers
  Roze waaiers
 • groene waaiers
  Groene waaiers
 • eigen PMS kleur waaiers
  Waaiers in PMS kleur
 • full color waaiers
  Full color waaiers

Stap 4. Kies de bedrukking van de waaiers

Wil je waaiers met opdruk inzetten als verfrissend relatiegeschenk, laat dan waaiers bedrukken met een bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. Bedrukte waaiers met logo werken verkoelend en laten je reclame zichtbaar wapperen. We bieden verschillende opties voor het laten bedrukken van waaiers.

waaiers full color bedrukken

Optie 1. Waaiers full color bedrukken

De meeste bedrijven laten het volledige doek van de waaiers full color bedrukken. Dit biedt je de mogelijkheid om gepersonaliseerde waaiers met foto, afbeelding of andere opdruk in hoge kwaliteit op het doek van de waaiers te drukken.

waaiers goedkoop bedrukken

Optie 2. Waaiers goedkoop bedrukken

Wij kunnen ook het volledige doek van de waaiers goedkoop bedrukken. Hier moet je denken aan een opdruk bestaande uit één tot maximaal vier verschillende drukkleuren. Hierbij geldt: hoe minder drukkleuren, hoe goedkoper de stukprijs van waaiers met logo.

bedrukte waaiers met snelle levertijd

Optie 3. Snel waaiers bedrukken

Heb je op korte termijn bedrukte waaiers nodig? Of wil je maar een kleine oplage waaiers bedrukken, bijvoorbeeld vanaf 25 stuks? Dan kunnen wij waaiers bedrukken uit voorraad. Deze reeds geproduceerde waaiers hebben beperkte bedrukkingsopties: de opdruk op het doek is maximaal 16 x 7cm. In sommige gevallen is een opdruk op het handvat ook mogelijk.

handwaaiers bedrukt op het handvat

Optie 4. Waaiers met bedrukking op het handvat

Wij kunnen ook het handvat van de waaiers bedrukken. Gezien de beperkte ruimte (1x4cm) kiest men meestal voor een klein stukje tekst. Bij de plastic waaiers drukken wij op het handvat. Bij de houten waaiers en bamboe waaiers graveren wij de opdruk in het handvat door middel van lasergravering.

Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave voor goedkope waaiers met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in goedkope waaiers met logo? Dan kun je via onderstaande button een vrijblijvende prijs opvragen. Vergeet de kleur, het materiaal en de bedrukkingswensen niet te vermelden. Op basis van deze informatie zullen wij de scherpste prijs aanbieden. Tijdens kantooruren kun je binnen 1-2 uur de offerte verwachten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meest gestelde vragen over goedkope waaiers met logo

Vraag 1. Kan ik zowel het handvat als het doek laten bedrukken?

Ja, bij ons kunt u zowel het handvat als het doek van de waaier bedrukken. U betaalt daar een kleine meerprijs voor, omdat er meer posities bedrukt moeten worden en daardoor ook extra (instel)kosten gemaakt worden. Wat is het voordeel? Uw opdruk zal ook zichtbaar zijn wanneer de bedrukte waaier niet in gebruik is.

waaiers bedrukken op handvat en doek

Vraag 2. Is een dubbelzijdige bedrukking mogelijk?

Ja, dat is zeker mogelijk. Bij deze optie kiest u automatisch voor een doek van papier/karton. De opdruk mag van beide posities van elkaar afwijken. Op deze manier bent u er zeker van dat uw opdruk gezien wordt als de bedrukte waaiers met logo worden gebruikt.

waaiers dubbelzijdig laten bedrukken

Vraag 3. Wat zijn de afmetingen van de waaiers?

De afmetingen zijn afhankelijk van het materiaal van de waaiers. De uitgevouwen afmetingen zijn interessant omdat u dan een idee krijgt hoe groot uw opdruk zichtbaar zal zijn. Wij kunnen het volledige doek van de waaiers bedrukken. In de tabel kunt u zowel de opgevouwen als uitgevouwen afmetingen aflezen.

Materiaal Opgevouwen Uitgevouwen
Plastic 23x3x2cm 23x43cm
Hout 27x3x2cm 27x50cm
Bamboe 21x3x2cm 21x38cm
afmetingen van de waaiers met logo

Vraag 4. Kan ik de opvouwbare waaiers zelf ontwerpen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Via het contactformulier kan er een aanleverdocument opgevraagd worden. Wij raden aan om bestanden voor drukwerk op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en het bestand als drukklare pdf aan te leveren.

waaiers ontwerpen

Vraag 5. Kunnen jullie helpen bij het ontwerpen van de waaier?

Indien u geen kennis of tijd hebt om een ontwerp te maken, dan doen wij dit graag voor uw. Kosteloos uiteraard. Wij maken dan een voorstel en sturen deze per email naar u toe ter controle. Mocht dit ontwerp nog niet goed zijn naar uw smaak, dan passen wij dit gratis aan, nét zo lang totdat u tevreden bent over het ontwerp. Als u tevreden bent starten wij de productie en gaan wij de waaier bedrukken.

waaiers bedrukken als relatiegeschenk

Vraag 6. Wat is het verschil tussen handwaaiers en elektrische waaiers?

Het verschil tussen een handwaaier en een elektrische waaiers is de wijze waarop deze gebruikt dienen te worden. Bij de handwaaier gebruik je de hand om te wapperen en verkoeling te krijgen. Bij een elektrische waaiers gaat dit automatisch omdat deze op batterijen of via een usb-aansluiting werkt. De elektrische waaier wordt ook wel een elektrische ventilator genoemd.

elektrische ventilatoren bedrukken

Vraag 7. Kan ik een kleine oplage waaiers laten bedrukken?

Als fabrikant kunnen wij een kleine oplage waaiers bedrukken. De minimale afname bedraagt 250 stuks. Hoe groter het aantal, hoe lager de stukprijs van de bedrukte waaiers. Dat komt omdat wij dan diverse kosten, zoals instel-, productie- en transportkosten, over het grotere aantal opvouwbare waaiers met logo kunnen uitsmeren.

waaiers bedrukken kleine oplage

Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave voor goedkope waaiers met opdruk

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in goedkope waaiers met opdruk? Dan kun je via onderstaande button een vrijblijvende prijs opvragen. Vergeet de kleur, het materiaal en de bedrukkingswensen niet te vermelden. Op basis van deze informatie zullen wij de scherpste prijs aanbieden. Tijdens kantooruren kun je binnen 1-2 uur de offerte verwachten.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug