• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 186 reviews

Waaiers bedrukken

Goedkope waaiers laten bedrukken, volledig en full colour

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor goedkope waaiers met een bedrukking. Onze meest verkochte waaiers zijn de plastic waaiers met logo. Deze waaiers zijn verkrijgbaar in vele kleuren, alsmede in een speciale PMS kleur. Ook hebben wij milieuvriendelijke waaiers van hout of bamboe. Wij kunnen het volledige doek van de waaiers full colour bedrukken. Bedrukte waaiers zijn leuk als relatiegeschenk of ter promotie van zomerse evenementen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Verfrissende
waaiers
 • Festival waaiers waaiers voor festivals
 • Spaanse waaiers spaanse waaiers laten bedrukken
 • Bruiloft waaiers bruiloft waaiers laten bedrukken
 • Waaiers eigen vorm waaiers in eigen vorm laten maken
 • Bamboe waaiers bamboe waaiers laten bedrukken
 • Houten waaiers houten waaiers laten bedrukken
 • Plastic waaiers plastic waaiers laten bedrukken
 • Papieren waaiers papieren waaiers laten bedrukken
 • USB waaiers usb waaiers laten bedrukken
 • Elektrische waaiers elektrische waaiers laten bedrukken
 • Waaiers met nevel mini waaiers met nevelspray functie
 • Opvouwbare waaiers met nekkoord opvouwbare waaiers laten bedrukken

Bedrukte waaiers in 4 stappen

Opvouwbare waaiers laten bedrukken is een uitstekende keuze wanneer u reclame gaat maken tijdens de zomer. Bij ons heeft u de keuze uit diverse materialen en kleuren. Wij kunnen het doek van de waaier bedrukken naar uw wensen, ook in full color. Aan de hand van een stappenplan kunt u uw eigen bedrukte waaiers ontwerpen. Hier lees je over hoe je bedrukte waaiers als relatiegeschenk kunt inzetten. .

spaanse waaiers laten bedrukken

Stap 1. Kies het materiaal van het handvat

Bij de goedkope waaiers kan er gekozen worden uit een plastic handvat, houten handvat en bamboe handvat. Het voordeel van een plastic handvat is dat deze in iedere kleur geproduceerd kan worden, ook in uw eigen PMS kleur. Bij de keuze voor houten handvat kiest u voor een meer authentiekere uitstraling. Daarnaast hebben we ook nog milieuvriendelijke waaiers met bamboe handvat (met patroon).

 • waaiers met plastic handvat Waaiers met
  plastic handvat
 • waaiers met houten handvat Waaiers met
  houten handvat
 • waaiers met bamboe handvat Waaiers met
  bamboe handvat

Stap 2. Kies het materiaal van het doek

Bij het doek kunt u kiezen uit goedkoop papier of hoogwaardig polyester/stoffen. Een opvouwbare waaier met polyester doek heeft een duurzame en stevige uitstraling. Dit materiaal is sterk en zal – in vergelijking met een papieren doek – niet snel scheuren en daardoor lange tijd meegaan. Het voordeel van papier is dat het extra scherp, gedetailleerd en dubbelzijdig bedrukt kan worden.

 • waaiers met papieren doek Waaiers met papieren doek
  (dubbelzijdig bedrukken)
 • waaier met stoffen doek Waaiers met stoffen doek
  (extra stevig)

Stap 3. Kies de kleur van de waaiers

Onze goedkope waaiers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. De meeste basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze waaiers snel en bedrukt kunnen afleveren. Staat uw gewenste kleur niet in het onderstaande overzicht? Dan kunnen wij ook waaiers in een speciale PMS kleur produceren. Wij kunnen alle kleuren waaiers bedrukken.

 • oranje waaiers Oranje waaiers
 • zwarte waaiers Zwarte waaiers
 • witte waaiers Witte waaiers
 • paarse waaiers Paarse waaiers
 • gele waaiers Gele waaiers
 • lichtblauwe waaiers Lichtblauwe waaiers
 • donkerblauwe waaiers Donkerblauwe waaiers
 • rode waaiers Rode waaiers
 • roze waaiers Roze waaiers
 • groene waaiers Groene waaiers
 • eigen PMS kleur waaiers Waaiers in eigen PMS kleur
 • full color waaiers Full color waaiers

Stap 4. Kies de bedrukking van de waaiers

Wilt u opvouwbare waaiers inzetten als verfrissend relatiegeschenk of promotiemateriaal? Laat dan waaiers bedrukken met een bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. Bedrukte waaiers met logo werken verkoelend en laten uw reclame zichtbaar wapperen. We bieden verschillende opties voor het laten bedrukken van waaiers.

waaiers full color bedrukken
Optie 1. Waaiers full color bedrukken

De meeste bedrijven laten het volledige doek van de waaiers full color bedrukken. Dit biedt u de mogelijkheid om waaiers met foto, afbeelding of andere opdruk in hoge kwaliteit op het doek van de waaiers te drukken.

waaiers goedkoop bedrukken
Optie 2. Waaiers goedkoop bedrukken

Wij kunnen ook het volledige doek van de waaiers goedkoop bedrukken. Hier moet u denken aan een opdruk bestaande uit één tot vier drukkleuren, waarbij geldt: hoe minder drukkleuren, hoe goedkoper de stukprijs.

bedrukte waaiers met snelle levertijd
Optie 3. Snel waaiers bedrukken

Heeft u bedrukte waaiers op korte termijn nodig? Dan kunnen wij ze snel bedrukken met een kleine opdruk op het doek. Bij een kleine opdruk kan gedacht worden aan waaiers met eigen tekst, zoals een bedrijfsnaam of slogan. Bij deze manier van een waaier bedrukken kiest u voor een gekleurde waaier uit voorraad.

Ontvang gratis een vrijblijvende prijsopgave voor goedkope waaiers

Heeft u de stappen doorlopen en interesse gekregen in onze waaiers? Dan kunt u een vrijblijvende prijs opvragen via onderstaande offerte aanvragen button. Vergeet de kleur, het materiaal en de bedrukkingswensen niet in te vullen. Na het indienen proberen wij u binnen 12 uur van een vrijblijvende prijsopgave te voorzien.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meest gestelde vragen over goedkope waaiers met logo

Vraag 1. Kan ik zowel het handvat als het doek laten bedrukken?

Ja, bij ons kunt u zowel het handvat als het doek van de waaier bedrukken. U betaalt daar een kleine meerprijs voor, omdat er meer posities bedrukt moeten worden en daardoor ook extra (instel)kosten gemaakt worden. Wat is het voordeel? Uw opdruk zal ook zichtbaar zijn wanneer de bedrukte waaier niet in gebruik is.

waaiers bedrukken op handvat en doek

Vraag 2. Is een dubbelzijdige bedrukking mogelijk?

Ja, dat is zeker mogelijk. Bij deze optie kiest u automatisch voor een doek van papier/karton. De opdruk mag van beide posities van elkaar afwijken. Op deze manier bent u er zeker van dat uw opdruk gezien wordt als de bedrukte waaiers met logo worden gebruikt.

waaiers dubbelzijdig laten bedrukken

Vraag 3. Wat zijn de afmetingen van de waaiers?

De afmetingen zijn afhankelijk van het materiaal van de waaiers. De uitgevouwen afmetingen zijn interessant omdat u dan een idee krijgt hoe groot uw opdruk zichtbaar zal zijn. Wij kunnen het volledige doek van de waaiers bedrukken. In de tabel kunt u zowel de opgevouwen als uitgevouwen afmetingen aflezen.

Materiaal Opgevouwen Uitgevouwen
Plastic 23x3x2cm 23x43cm
Hout 27x3x2cm 27x50cm
Bamboe 21x3x2cm 21x38cm
afmetingen van de waaiers met logo

Vraag 4. Kan ik de opvouwbare waaiers zelf ontwerpen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Via het contactformulier kan er een aanleverdocument opgevraagd worden. Wij raden aan om bestanden voor drukwerk op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en het bestand als drukklare pdf aan te leveren.

waaiers ontwerpen

Vraag 5. Kunnen jullie helpen bij het ontwerpen van de waaier?

Indien u geen kennis of tijd hebt om een ontwerp te maken, dan doen wij dit graag voor uw. Kosteloos uiteraard. Wij maken dan een voorstel en sturen deze per email naar u toe ter controle. Mocht dit ontwerp nog niet goed zijn naar uw smaak, dan passen wij dit gratis aan, nét zo lang totdat u tevreden bent over het ontwerp. Als u tevreden bent starten wij de productie en gaan wij de waaier bedrukken.

waaiers bedrukken als relatiegeschenk

Vraag 6. Wat is het verschil tussen handwaaiers en elektrische waaiers?

Het verschil tussen een handwaaier en een elektrische waaiers is de wijze waarop deze gebruikt dienen te worden. Bij de handwaaier gebruik je de hand om te wapperen en verkoeling te krijgen. Bij een elektrische waaiers gaat dit automatisch omdat deze op batterijen of via een usb-aansluiting werkt. De elektrische waaier wordt ook wel een elektrische ventilator genoemd.

elektrische ventilatoren bedrukken

Vraag 7. Kan ik een kleine oplage waaiers laten bedrukken?

Als fabrikant kunnen wij een kleine oplage waaiers bedrukken. De minimale afname bedraagt 250 stuks. Hoe groter het aantal, hoe lager de stukprijs van de bedrukte waaiers. Dat komt omdat wij dan diverse kosten, zoals instel-, productie- en transportkosten, over het grotere aantal opvouwbare waaiers met logo kunnen uitsmeren.

waaiers bedrukken kleine oplage
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow