• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 213 reviews

Voetballen bedrukken

Wedstrijdballen bedrukken met logo

Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor bedrukte voetballen met logo. Wij produceren goedkope voetballen van plastic, maar kwalitatief betere voetballen van kunststof of kunstleer, Onze voetballen zijn standaard maat 5 en het gewicht van de voetbal is maximaal 450 gram en minimaal 370 gram. Wij leveren standaard witte voetballen met gekleurde flappen, zoals de klassieke voetbal met zwart-witte flappen. Wij bedrukken voetballen op twee flappen die met elkaar verbonden zijn. Een bedrukte voetbal is de perfecte merkdrager en met een bedrukte voetbal scoort u zeker!

Goedkope voetballen van plastic
Voetballen van kunststof en kunstleer
Bekijk alle voetballen »

Eigen voetbal ontwerpen

Als fabrikant bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen voetbal te ontwerpen. Naast het materiaal kunt u ook de basiskleur en formaat van de voetbal bepalen. Onze voetballen zijn maat 5, maar voor kinderen kunnen wij eventueel kleine voetballen maat 4 produceren. Deze ballen zullen ook lichter zijn dan de standaard voetballen maat 5. Als producent van de voetballen kunnen wij de voetballen bedrukken op alle flappen, geheel rondom en ook nog eens in full colour. Wij leveren al onze voetballen onopgeblazen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Voetballen bedrukt met logo of tekst

Even ontspannen met een lekker potje voetballen doe je met één van onze voetballen met bedrukking! Voetballen worden vaak ingezet als promotiemiddel door er een bedrijfslogo of tekst op te bedrukken. Wij bieden voetballen op maat gemaakt aan verkrijgbaar in diverse materialen. Of je nou op zoek bent naar een plastic of kunstleer voetbal, bij ons is alles mogelijk. Alle voetballen worden bedrukt met een logo of tekst.

voetballen op maat

Voetballen op maat

Het standaardformaat voor een voetbal is maat 5. Echter kan het natuurlijk ook voorkomen dat je op zoek bent naar een bal in een groter of kleiner formaat. Bij ons heb je de mogelijkheid om zelf de maat te kiezen. Geen maat hierin is te gek. Daarnaast kun je bij ons ook de voetbal nog eens personaliseren. Bepaal zelf het materiaal: kunststof of kunstleer en kies een bedrukking in de vorm van een logo of tekst. Deze voetballen worden vaak ingezet als promotie voetballen.

klassieke voetballen

Kunstleer klassieke voetballen

Als we het hebben over voetbal klassiekers, dan hebben we het over de klassieke voetbal met veters. De klassieke voetbal is gemaakt van PVC of kunstleer en heeft de uitstraling van de echte klassieke voetbal. De voetbal wordt geleverd in maat 5 of kan in een andere maat gemaakt worden. Wij bedrukken de klassieke voetballen met een logo of tekst. De klassieke voetballen zijn een leuk relatiegeschenk!

promotie voetballen

Promotie voetballen

Wil je op een sportieve manier promoten? Dan doe je met de goedkope en leuke promotie voetballen! Deze promotie voetballen zijn gemaakt van plastic of kunstleer en worden geleverd in standaardmaat 5. Wil je een andere maat voetbal? Wij maken de promotie voetballen speciaal voor jou op maat! Op de voetbal kan een logo, tekst of andere bedrukking bedrukt worden. Heb je nog andere specifieke wensen voor jou promotie voetballen? Laat het ons weten!

plastic voetballen

Plastic voetballen

De plastic voetballen zijn de goedkoopste voetballen uit de collectie en worden geleverd in standaardmaat 5. Echter bieden we de plastic voetballen ook aan in kleinere en grotere formaten. De plastic voetballen worden voorzien van bedrukking. De plastic voetballen worden gebruikt buiten op straat, maar niet tijdens officiële wedstrijden.

zaalvoetballen

Zaalvoetballen

Zaalvoetballen met bedrukking worden geleverd in de gebruikelijke maten 4 of 5 en zijn te gebruiken in de zaal. De zaalvoetballen worden ook wel “plofballen” genoemd omdat deze ten opzichte van een veldvoetbal bijna niet stuiteren. De indoorvoetbal is gemaakt van latex materiaal en wordt voorzien van een logo, tekst of andere bedrukking. De indoor voetballen worden gemaakt van TPU. WIl je een andere maat zaalvoetbal? Laat het ons weten, dan maken wij de zaalvoetballen met bedrukking op maat.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug