• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Vliegers bedrukken

Goedkope vliegers met eigen ontwerp

Onze vliegers worden vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk. In onze collectie vliegers vindt je diverse soorten vliegers. Zo hebben we goedkope vliegers die we snel uit voorraad kunnen bedrukken met een logo, tekst of ander ontwerp. Ben je op zoek naar vliegers voor kinderen? Onze kindervliegers kun je zelf inkleuren met bijgeleverde viltstiften. Verder hebben we de populaire diamant vliegers en deltavliegers die we kunnen personaliseren met een bedrukking.

Custom-made vliegers op maat

De vliegers in onze collectie kunnen geproduceerd worden naar wens. Zo bepaal je bij ons zelf de basiskleur van het polyester doek. Kies uit onze standaard- of eigen PMS kleuren. Bijvoorbeeld in de van je huisstijl. Vervolgens kunnen we de vliegers personaliseren met een eigen opdruk op de boven- of onderkant. Het is ook mogelijk om de vliegers in full colour te laten bedrukken. Onze klanten kiezen vaak voor vliegers met een herkenbaar stukje tekst en/of bedrijfslogo.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
vliegers banner

Bedrukte vliegers in enkele stappen

Met bedrukte vliegers kun je op openbare plekken als het strand of park gemakkelijk reclame maken. Doordat onze vliegers een grote hoogte bereiken, is het gepersonaliseerde ontwerp voor iedereen goed zichtbaar. De vliegers worden standaard bedrukt aan de onderzijde met een logo, tekst of andere gepersonaliseerde opdruk.

vliegers bedrukken eigen ontwerp

1. Vliegers in eigen kleur

De vliegers in onze collectie houden wij op voorraad in diverse standaard kleuren. Het voordeel van vliegers in standaard kleuren is dat deze snel uit voorraad leverbaar. Wil je de vliegers liever in een andere kleur, bijvoorbeeld in de kleur van je huisstijl? Vraag ons naar de mogelijkheden. In het onderstaande overzicht hebben we een aantal populaire standaard kleuren op een rijtje gezet.

 • witte vliegers met bedrukking
  Witte vliegers
 • zwarte vliegers met logo
  Zwarte vliegers
 • blauwe vliegers bedrukt
  Blauwe vliegers
 • oranje vliegers
  Oranje vliegers
 • gele vliegers laten bedrukken
  Gele vliegers
 • full colour vliegers met bedrukking
  Full colour vliegers

2. Vliegers met opdruk

Nadat je de gewenste kleur voor de vliegers hebt gekozen, gaan we aan de slag met het personaliseren van de vliegers. Dit doen we door een logo, tekst of ander ontwerp op de vliegers te bedrukken. Vaak bedrukken we de vliegers aan de onderzijde, waardoor het ontwerp voor iedereen goed zichtbaar is. Afhankelijk van het type vlieger, kunnen we de vliegers op één of meerdere posities bedrukken.

 • vliegers met logo bedrukt Vliegers met logo
 • vliegers met tekst bedrukt Vliegers met tekst
 • vliegers full colour bedrukt Full colour vliegers

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde vliegers? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals het soort, de maat of maten, de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug