• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 234 reviews

Vlaggenlijnen bedrukken

Vlaggenlijnen met logo

De kortste weg naar een feestelijk geslaagde actie zijn onze bedrukte vlaggenlijnen en bedrukte wimpellijnen. Onze standaard vlaggenlijn heeft puntige of rechthoekige vlaggetjes en is 5 meter lang. Onze meest verkochte papieren vlaggenlijn bedrukken wij op vlamwerend papier. Ook kunnen wij een plastic vlaggenlijn bedrukken met logo.

Vlaggenlijn met puntige vlaggetjes
Vlaggenlijn met rechthoekige vlaggetjes
Bekijk alle vlaggenlijnen »

Uw eigen vlaggenlijnen op maat

Bent u juist op zoek naar andere lengte vlaggenlijn? Wees dan creatief om kosten te besparen! Knip de standaard vlaggenlijn van 5 meter in stukken voor een korte vlaggenlijn of knoop vlaggenlijnen aan elkaar voor een lange vlaggenlijn. Eventueel kunnen wij vlaggenlijnen produceren met andere vorm vlaggetjes of van ander materiaal, zoals van een stoffen vlaggenlijn. Wij kunnen iedere vlaggenlijn bedrukken met logo, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen vlaggenlijn te ontwerpen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Vlaggenlijnen bedrukken met tekst of logo

Voor ieder feestje hebben wij de geschikte slingers in huis. In onze collectie bedrukte vlaggenlijnen vind je vlaggenlijnen voor binnen én buiten tegen een goedkope prijs. Daarnaast is op het gebied van vlaggenlijnen bij ons alles mogelijk. Wij hebben driehoekige, vierkante, ronde vlaggenlijnen. Daarnaast kun je bij ons zelf de vorm van de vlaggen bepalen, het materiaal van de lijn en de lengte van de vlaggenlijn. De vlaggenlijn is volledig te personaliseren en wordt voorzien van een bedrukte tekst of logo. De vlaggenlijnen kunnen geleverd worden in de materialen papier, plastic en stof.

Wimpellijnen

Wimpellijnen met puntige vlaggetjes

Wimpellijnen zijn een must-have om ieder feestje nog leuker te maken. Deze driehoekige vlaggenlijnen zijn verkrijgbaar van diverse materialen. Wij hebben vlaggenlijnen voor binnen (gemaakt van papier) en buiten (gemaakt van kunststof). Daarnaast hebben wij ook wimpellijnen met vlamwerend papier. Onze wimpellijnen worden voorzien van een bedrukking en zijn verkrijgbaar in alle lengtes.

Vlaggenlijnen

Vlaggenlijnen met vierkante of rechthoekige vlaggen

Ben je op zoek naar een slinger gemaakt van kunststof, papier of stof? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vlaggenlijnen zijn verkrijgbaar in iedere lengte. Kunststof vlaggenlijnen zijn ideaal voor buiten evenementen en papieren vlaggenlijnen worden vaak voor binnen evenementen gebruikt. De vlaggenlijnen zijn daarnaast ook verkrijgbaar in brand-afwerend materiaal. Bestel de vlaggenlijn met gepersonaliseerde bedrukking!

Ronde vlaggenlijnen

Ronde vlaggenlijnen

De ronde vlaggenlijnen mogen niet ontbreken tijdens evenementen of feestjes. De ronde vlaggenlijnen wordt bedrukt met een gepersonaliseerde tekst of logo en zijn verkrijgbaar in iedere lengte, groot of klein, alles is mogelijk! De vlaggenlijnen met ronde vlaggetjes worden gemaakt van kunststof, papier of stof.

Eigen vorm vlaggenlijnen

Eigen vorm vlaggenlijnen

Laat de lijn met vlaggetjes volledig personaliseren door zelf de vorm, kleur, afmeting en het materiaal van de vlaggenlijn te bepalen. De vlaggenlijnen zijn verkrijgbaar van kunststof, papier, stof en brandwerende materialen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug