• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 186 reviews

Vilten tassen bedrukken

Stevige vilten tassen bedrukken

JM Promotions is één van de grootste Nederlandse producenten op het gebied van tassen. Onze tassen zijn beschikbaar in alle formaten en materialen. Zo verkopen wij ook vilten tassen. Vilt is een zeer stevige materiaalsoort gebaseerd op wol, wat er voor zorgt dat de vorm van de tas altijd bewaard blijft. JM Promotions kan goedkoop vilten tassen maken in ieder model op wens laten maken. Het voordeel hiervan is dat er geproduceerd kan worden in:

  • Ieder formaat
  • Elke basiskleur
  • Inclusief accessoires (sluitingen, extra panelen)

Mocht u op zoek zijn naar de snelst te leveren opties, dan raden wij u aan om te kiezen voor onze modellen uit Nederlandse voorraad. Wij leveren uit onze Nederlandse voorraad drie modellen in de formaten:

  • 38x8x42 centimeter
  • 44x9x42 centimeter
  • 50x25x25 centimeter
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer weten over vilten tassen?

Bedrukken vilten tas

Onze vilten tassen kunnen geproduceerd worden in iedere basiskleur. Bij bedrukken van vilten tassen dient er rekening gehouden te worden met deze basiskleur. De goedkoopste manier van bedrukking is om te kiezen voor één kleur. Een jute tas bedrukken is mogelijk op de voorkant, maar wij raden aan om dubbelzijdig te bedrukken, zodat uw promotionele boodschap in de vorm van tekst of logo te allen tijde goed zichtbaar is.

Waarom vilten tassen?

Vilten tassen hebben een specifiek aantal voordelen. Vilt is een materiaalsoort, wat bekend staat om de stevige eigenschappen. De vorm van vilten tassen blijft zeer lang, goed bewaard. Het kan gesneden worden in verschillende diktes en de stof rafelt niet. Daarnaast wordt vilt gemaakt van natuurlijk materiaal, waardoor jute tassen gratis uitgedeeld mogen worden.

Redenen om voor een vilten tas te kiezen

Tassen van vilten materiaal hebben een aantal unieke eigenschappen. Hieronder wordt besproken welke kenmerken tekenend zijn voor vilten tassen.

Waterafstotend

Vilt is een materiaalsoort die van origine waterafstotend is. Dit zorgt er voor dat een vilten tas gemakkelijk tijdens regenachtige dagen gebruikt kan worden. Een vilten tas is echter niet volledig waterdicht. Hiervoor zou de tas ingespoten moeten worden met een waterafstotende stof.

Vuilafstotend

Vilt heeft een zelfreinigende werking. Meestal kan het vuil al verwijderd worden door de tas enkel te laten luchten. Mocht dit niet genoeg zijn, dan kan de tas met een koude, vochtige doek schoongemaakt worden.

Kreukvrij

Vilten materiaal is zeer stevig en niet flexibel. Dit zorgt er voor dat een vilten tas geen kreukels kan krijgen. Hoe vaak de tas ook gebruikt wordt, het zal nooit gaan kreukelen.

Stevig

Vilten tassen staan bekend om hun stevigheid. Ze worden dan ook vaak gebruikt om zware spullen in te bewaren of in te vervoeren. Vilten tassen worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld kranten, magazines of zelfs openhaard hout in te bewaren.

Wat is vilt eigenlijk?

Vilt is een niet-geweven materiaalsoort gemaakt van wol. Vermoedelijk was vilt één van de eerste textielsoorten gemaakt door de mens. Vilt wordt van origine gemaakt door wol met heet water te mengen en vervolgens te wrijven. Oorspronkelijk wordt geloofd dat vilt uit Klein-Azië komt.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow