• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 133 reviews

TONEELKIJKERS BEDRUKKEN

Goedkoopste toneelkijkers bedrukken?

JM Promotions is één van de grootste leveranciers van bedrukte toneelkijkers. Een toneelkijker is zeer handig voor wanneer u naar het theater of een concert gaat. Toneelkijkers worden standaard geleverd met minimaal 3x zoom. Onze toneelijkers zijn beschikbaar in iedere gewenste basiskleur. Wij levere zowel toneelkijkers van karton en toneelkijkers van plastic. Vanaf 500 stuks leveren wij toneelkijkers.

Toneelkijkers bedrukken met logo?

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van toneelkijkers. Toneelkijkers zijn ideaal voor het bedrukken van uw reclametekst, logo of andere bedrukking. Uw opdruk kan worden bedrukt in 1 of meerdere kleuren, maar ook full-colour. Het is ook mogelijk de toneelkijkers over het gehele oppervlak (all-over) te bedrukken.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over toneelkijker bedrukken?

Toneelkijkers voor in het theater?

Toneelkijkers worden vaak ingezet om in het theater uit te delen. Met de zoomfunctie waarmee deze kijkers zijn voorzien kunt u het toneel van dichtbij bekijken, zodat u ook de kleine details van een lange afstand kunt bewonderen. Ook zijn ze ideaal voor tijdens concerten, zodat u uw idool van dichtbij kunt bekijken.

Waar worden toneelkijkers nog meer voor ingezet?

Wij leveren toneelkijkertjes met logo aan uiteenlopende soorten bedrijven. Vaak worden de kijkers ingezet door scholen, die op schoolreisje gaan. Tijdens het bezoeken van natuurparken zijn de toneelkijkers altijd handig. Bedrijven zoals dierentuinen bestellen graag onze kartonnen verrekijkers, zodat bezoekers dieren van dichtbij kunnen bewonderen. Tevens zijn ze erg populair onder rondvaartboten.

Waarom zijn onze toneelkijkers geschikt voor kinderen?

Toneelkijkertjes zijn met name populair onder kinderen. Wanneer wij kijkers maken voor kinderen kiezen bedrijven er vaak voor om ze te bedrukken over het gehele oppervlak. Dit doen zij dan vaak met een opdruk van een tekenfilmfiguurtje dat populair is onder de kinderen. De toneelkijkertjes zullen voor uren speelplezier zorgen!

Hoe is het zicht van onze toneelkijkers?

Standaard worden de kijkers geleverd met 3x zoom. Met deze kwalitatieve lens heeft u altijd helder zicht. Zoekt u naar extra hoge zoomfunctie, dan kunnen wij ook lenzen produceren met een hogere zoomfactor, zoals: 5x, 10x of meer zoom.

scroll top arrow