• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 233 reviews

Toneelkijkers bedrukken

Goedkope toneelkijkers laten bedrukken

Ben je op zoek naar bedrukte toneelkijkers voor een sportwedstrijden, theatervoorstelling, concert of optreden? Overweeg dan deze goedkope toneelkijkers van stevig karton/papier. Deze opvouwbare toneelkijkers zijn zeer handig omdat ze in plat opgevouwen kunnen worden, zodat je ze gemakkelijk in je broekzak of jaszak kunt meedragen. Standaard worden de toneelkijkers geleverd met 3x zoom, zodat de werkelijkheid 3x vergroot wordt.

Toneelkijkers met 3x zoom
Bedrukking all-over en full colour

Toneelkijkers all over & full colour bedrukt

Een groot voordeel van deze kartonnen toneelkijkers is dat ze volledig (all-over) en full colour bedrukt kunnen worden. Je kunt dus afbeeldingen en ontwerpen met een kleurenverloop in hoge kwaliteit op de toneelkijkers drukken. Wil je de papieren toneelkijkers niet volledig rondom bedrukken? Dan kunnen wij de toneelkijkers ook leveren in een speciale PMS kleur.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over bedrukte toneelkijkers

Toneelkijkers voor in het theater

Toneelkijkers worden vaak ingezet om in het theater uit te delen. Met de zoomfunctie waarmee deze kijkers zijn voorzien kunt u het toneel van dichtbij bekijken, zodat u ook de kleine details van een lange afstand kunt bewonderen. Ook zijn ze ideaal voor tijdens concerten, zodat u uw idool van dichtbij kunt bekijken.

Waar worden toneelkijkers nog meer voor ingezet?

Wij leveren toneelkijkertjes met logo aan uiteenlopende soorten bedrijven. Vaak worden de kijkers ingezet door scholen, die op schoolreisje gaan. Tijdens het bezoeken van natuurparken zijn de toneelkijkers altijd handig. Bedrijven zoals dierentuinen bestellen graag onze kartonnen verrekijkers, zodat bezoekers dieren van dichtbij kunnen bewonderen. Tevens zijn ze erg populair onder rondvaartboten.

Waarom zijn onze toneelkijkers geschikt voor kinderen?

Toneelkijkertjes zijn met name populair onder kinderen. Wanneer wij kijkers maken voor kinderen kiezen bedrijven er vaak voor om ze te bedrukken over het gehele oppervlak. Dit doen zij dan vaak met een opdruk van een tekenfilmfiguurtje dat populair is onder de kinderen. De toneelkijkertjes zullen voor uren speelplezier zorgen!

Hoe is het zicht van onze toneelkijkers?

Standaard worden de kijkers geleverd met 3x zoom. Met deze kwalitatieve lens heeft u altijd helder zicht. Zoekt u naar extra hoge zoomfunctie, dan kunnen wij ook lenzen produceren met een hogere zoomfactor, zoals: 5x, 10x of meer zoom.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug