• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 139 reviews

Telescoop bedrukken

Goedkope telescoop ook te gebruiken als verrekijker

De plastic telescoop verrekijker kan omgebouwd worden tot een normale verrekijker of duikbootkijker. Een duikbootkijker kan ‘om de hoek kijken’ en is een ander woord voor periscoop. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende kleuren telescopen, waaronder blauw, rood, wit en geel. Liever een andere kleur? Dan produceren wij de telescoop in uw eigen PMS kleur. Wij leveren de telescopen met een nekkoord zodat deze om de nek gedragen kan worden. De telescoop beschikt standaard over een lens met 3x zoom. Vanaf 500 stuks leveren wij de goedkoopste bedrukte telescopen.

Telescoop met logo bedrukken

Net als alle verrekijkers kunnen wij ook de telescoop bedrukken met uw opdruk. De telescopen hebben maar beperkte ruimte voor een opdruk en daarom kiezen de meeste bedrijven ervoor om alleen hun bedrijfsnaam op de verrekijkers te bedrukken. Een bedrukte telescoop is daarom ook geschikt als relatiegeschenk of promotioneel product. De bedrukte telescopen kunt u namelijk als geschenk cadeau doen aan al uw relaties of bezoekers.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over telescopen?

Waar komt de duikbootkijker vandaan?

De telescoop die wij aanbieden kan omgebouwd worden tot een verrekijker en tot een duikbootkijker. Een duikbootkijker maakt het mogelijk om ook ‘om de hoek te kijken’ zodat vanuit een verborgen positie de gewenste omgeving geobserveerd kan worden.

Een periscoop bestaat in uit een verticale kijker, met aan beide uiteinden een opening met een spiegel of een prisma. Deze spiegels of prisma’s buigen de horizontale binnenkomende lichtstralen naar beneden af, en de omlaag lopende bundel weer horizontaal naar de lens. Iemand die beneden door het oculair kijkt, krijgt de indruk dat hij de omgeving van bovenaf bekijkt.

De duikbootkijker wordt voornamelijk voor militaire toepassingen gebruikt, om zonder gevaar vanuit onderzeeboten te kunnen rondkijken. Het wordt ook veel gebruikt in de scheepsvaart. Voor kinderen is het juist leuk om hun vriendjes ‘om de hoek’ te bespioneren.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow