• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Telescoop bedrukken

Telescoop kan gebruikt worden als verrekijkers

Onze plastic telescoop kan omgebouwd worden tot verrekijker en is daarmee een leuke verassing! Deze telescoop verrekijker wordt ook wel duikbootkijker genoemd, omdat je er mee 'om de hoek' kunt kijken. De telescoop wordt geleverd met een nekkoord, zodat deze om de nek gedragen kan worden. Standaard beschikt deze telescoopkijker over een lens met 3x zoom.

Telescoop kijkers met 3x zoom
Verrekijkers in eigen PMS kleur
Opdruk op bovenzijde in max. 4 kleuren

Telescoop met logo bedrukken

De telescoop is verkrgijbaar in de kleuren blauw, rood, wit en geel. Liever een andere kleur of een kleurencombinatie? Dat is ook mogelijk, wij produceren dan een plastic telescoop op maat. Je kunt de telescoop laten bedrukken met je logo, stukje tekst of andere bedrukking. Wij plaatsen deze opdruk op een positie naar wens. Bedrukte telescopen zijn leuk om weg te geven aan kinderen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over bedrukte telescopen?

Waar komt de duikbootkijker vandaan?

De telescoop die wij aanbieden kan omgebouwd worden tot een verrekijker en tot een duikbootkijker. Een duikbootkijker maakt het mogelijk om ook ‘om de hoek te kijken’ zodat vanuit een verborgen positie de gewenste omgeving geobserveerd kan worden.

Een periscoop bestaat in uit een verticale kijker, met aan beide uiteinden een opening met een spiegel of een prisma. Deze spiegels of prisma’s buigen de horizontale binnenkomende lichtstralen naar beneden af, en de omlaag lopende bundel weer horizontaal naar de lens. Iemand die beneden door het oculair kijkt, krijgt de indruk dat hij de omgeving van bovenaf bekijkt.

De duikbootkijker wordt voornamelijk voor militaire toepassingen gebruikt, om zonder gevaar vanuit onderzeeboten te kunnen rondkijken. Het wordt ook veel gebruikt in de scheepsvaart. Voor kinderen is het juist leuk om hun vriendjes ‘om de hoek’ te bespioneren.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug