• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 233 reviews

Plastic verrekijkers

Plastic verrekijkers met nekkoord

Onze plastic verrekijkers met nekkoord zijn opvallend goede verrekijkers voor een lage prijs. Met het nekkoord kun je de verrekijkers om de nek hangen en dat maakt het mogelijk om snel te anticiperen op objecten die men vergroot wilt waarnemen. De afmetingen van de kunststof verrekijkers zijn 72x60x40mm ingeklapt en 97x72x36mm uitgeklapt. Deze verrekijkers beschikken over een lens met 3x zoom, zodat de werkelijkheid 3x vergroot wordt als door de verrekijker heen kijkt. Een leuk speeltje voor kinderen in de dierentuin, op safari of in de natuur!

Verrekijkers met handig nekkoord en 3x zoom
Verrekijkers in eigen PMS kleur
Opdruk op bovenzijde in max. 4 kleuren

Verrekijkers met opdruk op de brug

De plastic verrekijkers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, alsmede een speciale PMS kleur. Je kunt de telescopen zelfs van een eigen kleur voorzien. De plastic verrekijkers met nekkoord kunnen bedrukt worden met een logo, stukje tekst, naam of andere opdruk, in maximaal 4 drukkleuren. Deze bedrukking plaatsen wij standaard op de brug of het frame. De brug verbind de twee telescopen waaruit een verrekijker bestaat. Bedrukte plastic verrekijkers met nekkoord zijn leuk om weg te geven aan kinderen.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer over bedrukte kunststof verrekijkers met nekkoord

Voor wie zijn de plastic verrekijkers het leukst?

Plastic verrekijkers zijn voor iedereen leuk. Volwassenen kunnen de gemakkelijk meeneembare verrekijkers gebruiken bij sportevenementen of een popconcert. Maar dezelfde verrekijkers kunnen ook door kinderen gebruikt worden voor het spotten van vogels of andere dieren tijdens het buitenspelen. Bij volwassen is de kleur waarschijnlijk van ondergeschikt belang ten opzichte van de vergrotingsfactor. De plastic verrekijkers kunnen bedrukt worden met een afbeelding van een cartoon, wat nog leuker is voor kinderen. De verrekijker kan ook bedrukt worden met een bedrijfslogo of slogan, waarmee de boodschap verduidelijkt kan worden. De plastic verrekijkers zijn tevens zeer goedkoop en daardoor zeer geschikt voor een promotionele uiting.

Wat voor bedrijven kiezen voor een plastic verrekijker?

Veel verschillende soorten bedrijven en organisaties, met verschillende doelgroepen, kiezen voor een verrekijker als relatiegeschenk. De bedrijven en organisaties laten de verrekijkers bedrukken om een boodschap over te brengen. Het zijn bijvoorbeeld bedrijven of organisaties die kinderen als doelgroep hebben, u kunt hierbij denken aan scholen, snoepwinkels, speelgoedzaken en nog veel meer. Het bedrukken van plastic verrekijkers is tevens een zeer goedkope manier om reclame te maken voor uw onderneming.

Waarom zijn onze plastic verrekijkers zo goedkoop te bedrukken?

De productie vindt plaats in onze eigen fabrieken, wat voordelen voor u met zich mee brengt. Wij kunnen hierdoor tegen de laagste tarieven de plastic verrekijkers voor uw produceren. De plastic verrekijkers kunnen direct na productie vanuit onze eigen fabriek geleverd worden, waardoor er geen derde partijen tussen u en onze fabriek zitten. Dit zorgt ervoor dat wij de transportkosten van uw plastic verrekijkers kunnen verdelen over meerdere zendingen. Het bedrukken van plastic verrekijkers wordt hierdoor nog goedkoper.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
tekst op zadelhoesje bedrukken
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug