4.7 /5
van
132 reviews

Plastic verrekijkers

Goedkope plastic verrekijkers met koord

De plastic verrekijkers zijn van onze populairste relatiegeschenken. Wij produceren deze verrekijkers van plastic en kunststof. Dit materiaal maakt het mogelijk om de verrekijkers te produceren in iedere gewenste PMS kleur. De meest populaire basiskleuren, waaronder geel, rood, blauw en zwart, houden wij op voorraad en kunnen wij snel afleveren. Deze verrekijkers beschikken over een lens met 3x zoom, zodat de werkelijkheid 3x vergroot word als door de verrekijker word gekeken. Vanaf 500 stuks leveren wij al bedrukte verrekijkers.

  • Plastic verrekijkers in verschillende kleuren
  • Verrekijkers met 3x zoom

Plastic verrekijkers met logo opdruk

Wij kunnen deze gekleurde verrekijkers bedrukken op de brug. De brug verbind de twee telescopen waaruit een verrekijker bestaat. Het is mogelijk om een logo of tekst te bedrukken op de verrekijkers. De opdruk kan vanaf één kleur tot een maximum van vier kleuren. Bestaat uw logo of afbeelding uit meer dan vier kleuren of heeft het een verloop van kleuren, dan kunnen wij tevens de plastic verrekijkers bedrukken in full colour.

  • Plastic verrekijkers bedrukken op het frame
  • Opdruk in één tot en met vier kleuren of full colour
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over plastic verrekijkers?

Voor wie zijn de plastic verrekijkers het leukst?

Plastic verrekijkers zijn voor iedereen leuk. Volwassenen kunnen de gemakkelijk meeneembare verrekijkers gebruiken bij sportevenementen of een popconcert. Maar dezelfde verrekijkers kunnen ook door kinderen gebruikt worden voor het spotten van vogels of andere dieren tijdens het buitenspelen. Bij volwassen is de kleur waarschijnlijk van ondergeschikt belang ten opzichte van de vergrotingsfactor. De plastic verrekijkers kunnen bedrukt worden met een afbeelding van een cartoon, wat nog leuker is voor kinderen. De verrekijker kan ook bedrukt worden met een bedrijfslogo of slogan, waarmee de boodschap verduidelijkt kan worden. De plastic verrekijkers zijn tevens zeer goedkoop en daardoor zeer geschikt voor een promotionele uiting.

Wat voor bedrijven kiezen voor een plastic verrekijker?

Veel verschillende soorten bedrijven en organisaties, met verschillende doelgroepen, kiezen voor een verrekijker als relatiegeschenk. De bedrijven en organisaties laten de verrekijkers bedrukken om een boodschap over te brengen. Het zijn bijvoorbeeld bedrijven of organisaties die kinderen als doelgroep hebben, u kunt hierbij denken aan scholen, snoepwinkels, speelgoedzaken en nog veel meer. Het bedrukken van plastic verrekijkers is tevens een zeer goedkope manier om reclame te maken voor uw onderneming.

Waarom zijn onze plastic verrekijkers zo goedkoop te bedrukken?

De productie vindt plaats in onze eigen fabrieken, wat voordelen voor u met zich mee brengt. Wij kunnen hierdoor tegen de laagste tarieven de plastic verrekijkers voor uw produceren. De plastic verrekijkers kunnen direct na productie vanuit onze eigen fabriek geleverd worden, waardoor er geen derde partijen tussen u en onze fabriek zitten. Dit zorgt ervoor dat wij de transportkosten van uw plastic verrekijkers kunnen verdelen over meerdere zendingen. Het bedrukken van plastic verrekijkers wordt hierdoor nog goedkoper.

tekst op zadelhoesje bedrukken
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow