• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 140 reviews

Opvouwbare verrekijkers van papier/karton

Goedkope papieren verrekijkers zijn opvouwbaar

Onze goedkoopste verrekijkers zijn de verrekijkers van stevig papier of karton. Deze verrekijkers zijn opgevouwen slechts 2mm dik, 100mm lang en 85mm breed. Het materiaal van deze verrekijkers geeft u de mogelijk om een kleur te kiezen. Dit kan een van de populaire basiskleuren zijn, zoals rood, blauw, geel, groen, oranje of wit, maar ook een PMS kleur naar wens. De standaard vergrotingsfactor van deze verrekijker is 3x zoom, maar het is ook mogelijk om (tegen meerpijs) een hogere zoomfactor aan de verrekijker toe te voegen.

  • Papieren verrekijkers in iedere gewenste kleur
  • Standaard clear lens met 3x zoom

Opvouwbare papieren verrekijkers full colour bedrukken

De papieren opvouwbare verrekijkers worden voor reclame of promotie doeleinden vrijwel altijd bedrukt. Standaard bedrukken wij deze verrekijkers in full colour en dat biedt voor u veel mogelijkheden. U kunt een achtergrondkleur of -patroon kiezen en daar vervolgens uw logo en/of tekst bedrukken. Het dus mogelijk om het gehele oppervlakte van de verrekijkers te bedrukken, zowel de binnenzijde als voorzijde. De meeste bedrijven kiezen ervoor het logo te bedrukken aan de voorzijde van de toneelkijkers, zodat deze goed zichtbaar is als de verrekijk in gebruik is.

  • Volledige verrekijkers bedrukken
  • Standaard full colour bedrukking

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Kartonnen verrekijkers goedkoop bedrukken en verpakken

Hoe worden de papieren opvouwbare verrekijkers verpakt?

De verrekijkers worden opgevouwen geleverd in een transparante verpakking. Wij verpakken de papieren verrekijkers in opgevouwen vorm, zodat deze zo min mogelijk ruimte innemen. Dit is voordeliger wat betreft de transportkosten en uiteindelijk voor u als afnemer.

De uitgevouwen kartonnen verrekijker is 100x74x44mm. De ingevouwen papieren verrekijkers met logo zijn slechts enkele millimeters dik en is 100mm lang en 85mm breed.

Het voordeel van de transparante verpakking is dat de bedrukking direct zichtbaar is wanneer u deze weggeeft. De papieren verrekijkers is ook uitermate geschikt als premium op beurzen en voor mailing omdat de verrekijker gemakkelijk door de brievenbus past.

Wat is het handige aan een full color bedrukking?

Ter promotie van uw bedrijf of organisatie worden de meeste papieren opvouwbare verrekijkers bedrukt. Wij bedrukken de kartonnen verrekijkers standaard in full colour. Er kan gekozen worden om een logo, afbeelding of tekst full color te laten bedrukken op één of meerdere posities. Er kan echter ook gekozen worden op het gehele oppervlak van de verrekijker in full color te bedrukken, in elk gewenst ontwerp.

tekst op zadelhoesje bedrukken
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow