• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 234 reviews

Opvouwbare verrekijkers van papier/karton

Opvouwbare papieren verrekijkers

Ben je op zoek naar de goedkoopste verrekijkers? Overweeg dan de opvouwbare verrekijkers van stevig papier of karton. Deze papieren verrekijkers zijn opgevouwen slechts 2mm dik, 100mm lang en 85mm breed. Het maakt de kartonnen verrekijkers uitermate geschikt om mee te nemen in je broekzak of tas. De standaard vergrotingsfactor van deze verrekijker is 3x zoom. Deze opvouwbare verrekijkers van karton worden vaak gratis meegegeven aan bezoekers van dierentuinen of theatervoorstellingen.

Opvouwbare papieren verrekijkers met 3x zoom
Bedrukking all-over en full colour

Verrekijkers all-over & full colour bedrukt

Deze opvouwbare verrekijkers worden standaard full colour en volledig (all-over) bedrukt. De full colour bedrukking maakt het mogelijk om een ontwerp, zoals een afbeelding of foto, in hoge kwaliteit op de opvouwbare kijkers te drukken. Wil je de papieren opvouwbare verrekijkers in een basiskleur, dan is dat ook mogelijk. Deze kun je vervolgens ook laten bedrukken met je logo of stukje tekst. Bedrukte verrekijkers van papier/karton zijn een goedkope manier om aan je naamsbekendheid te werken.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Kartonnen verrekijkers goedkoop bedrukken en verpakken

Hoe worden de papieren opvouwbare verrekijkers verpakt?

De verrekijkers worden opgevouwen geleverd in een transparante verpakking. Wij verpakken de papieren verrekijkers in opgevouwen vorm, zodat deze zo min mogelijk ruimte innemen. Dit is voordeliger wat betreft de transportkosten en uiteindelijk voor u als afnemer.

De uitgevouwen kartonnen verrekijker is 100x74x44mm. De ingevouwen papieren verrekijkers met logo zijn slechts enkele millimeters dik en is 100mm lang en 85mm breed.

Het voordeel van de transparante verpakking is dat de bedrukking direct zichtbaar is wanneer u deze weggeeft. De papieren verrekijkers is ook uitermate geschikt als premium op beurzen en voor mailing omdat de verrekijker gemakkelijk door de brievenbus past.

Wat is het handige aan een full color bedrukking?

Ter promotie van uw bedrijf of organisatie worden de meeste papieren opvouwbare verrekijkers bedrukt. Wij bedrukken de kartonnen verrekijkers standaard in full colour. Er kan gekozen worden om een logo, afbeelding of tekst full color te laten bedrukken op één of meerdere posities. Er kan echter ook gekozen worden op het gehele oppervlak van de verrekijker in full color te bedrukken, in elk gewenst ontwerp.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
goedkoopste verrekijkers bedrukken met logo papieren groot
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug