4.7 /5
van
132 reviews

Inklapbare verrekijkers van plastic

Inklapbare verrekijkers bedrukken

In ons assortiment verrekijkers hebben wij ook inklapebare verrekijkers. Wij produceren de verrekijkers van veilig, sterk plastic en zijn daarmee geschikt voor hergebruik. De verrekijkers kunnen gemakkelijk in- of uitgeklapt worden en zijn zodoende uitermate geschikt om mee te nemen. Net als onze andere verrekijkers beschikt deze verrekijkers over een lens met 3x zoom. Vanaf 500 stuks leveren wij al bedrukte verrekijkers met logo.

Inklapbare verrekijkers met logo

De inklapbare plastic verrekijker is voor bedrijven en organisaties een populair promotieartikel omdat deze bedrukt kan worden. De opdruk wordt standaard bedrukt op de bovenzijde van de kijker. De opdruk kan bestaan uit een logo of afbeelding met één kleur tot en met een full color bedrukking. De goedkoopste en meest gekozen optie is om de inklapbare plastic verrekijkers te bedrukken met één kleur opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over onze verrekijkers met bedrukking?

Waarom een inklapbare plastic verrekijker?

Een inklapbare plastic verrekijker is een geschikt promotie artikel om cadeau te doen aan relaties of partners, omdat de verrekijker ingeklapt kan worden en bijvoorbeeld minder snel stuk gaat dan de papieren verrekijkers. De kans op hergebruik van de verrekijker is dan ook groot.

De inklapbare verrekijker is gemaakt van sterk en veilig plastic en kan voorzien worden van uw eigen logo, afbeelding of tekst. De verrekijker is daarnaast licht en gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld een sportevenement of popconcert. Aldaar word de naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie vergroot omdat de verrekijker in het openbaar gebruikt word.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow