Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Veiligheidshamers bedrukken

Goedkope veiligheidshamers met logo

JM Promotions is producent van de goedkoopste veiligheidshamers. Een noodhamer of veiligheidshamer is een hamer met een scherpe punt, bedoeld om zo nodig de ruit van een voertuig te kunnen inslaan. De veiligheidshammer heeft ook een mes om de autogrodels te kunnen doorsnijden. Onze veiligheidshamers zijn leverbaar in verschillende basiskleuren, waarbij oranje de populairste is. Wilt u de veiligheidshamer met houder of juist zonder? Veiligheidshamers zijn onmisbaar in elke auto. In noodsituaties kunnen ze uw leven redden!

 • Goedkope eiligheidshamers zonder houder
 • Luxe veiligheidshamers met houder

Veiligheidshamers in uw eigen kleur

In onze fabriek kunnen wij de veiligheidshamer customizen. Wij kunnen de hamer produceren in iedere gewenste kleur. Wij raden aan om een opvallende kleur te kiezen, want in geval van nood heeft u geen tijd om de veiligheidshamer te zoeken. Wij kunnen de veiligheidshamers bedrukken met uw logo of tekst in één tot vier kleuren. Wanneer uw logo uit veel kleuren bestaat kunnen wij ook de hamers voorzien van een full-colour opdruk van een afbeelding. Een bedrukte veiligheidshamer maakt een lange tijd reclame voor jouw bedrijf en zijn daarom ideaal als relatiegeschenk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Safety hammer onmisbaar in de auto

Een veiligheidshamer kan het verschil maken tussen leven en dood. In Nederland komen per jaar vijftig mensen om doordat bij een verkeersongeluk een auto te water raakt. Natuurlijk is dit niet direct te verwijten aan het ontbreken van een veiligheidshamers, maar het kan in sommige situaties wel degelijk van pas komen. Al is het niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere weggebruikers in geval van nood.

Wat is de functie van een veiligheidshamer?

Bij een botsing en/of het te water raken van de auto kunnen zowel deuren als ramen dienst weigeren. Ook kan het sluitingsmechanisme van de autogordel blokkeren. Een safety hammer bevat een stalen punt waarmee de autoruit(en) ingeslagen kunnen worden en een mes waarmee de autogordel doorgesneden kan worden. Er zijn ook ruitenbrekers met waarschuwingslichten en een zaklamp.

Waar moet ik de veiligheidshamers in de auto plaatsen?

Het is belangrijk om de noodhamer altijd bij de hand te hebben wanneer u in de auto zit. Het liefst op een plek waar passagiers gemakkelijk bij kunnen in geval van nood. Het is dan ook verstandig om meerdere veiligheidshamers in de auto te hebben: bij de bestuurderskant, bij de passagierskant en achterin. De meeste hamers worden geleverd met een houder, zodat de houder en de veiligheidshamer altijd een vaste plek in de auto krijgen.

Bedrukte veiligheidshamers als relatiegeschenk

Veel mensen hebben geen of te weinig veiligheidshamers in de auto. Het is daarom een populair relatiegeschenk voor bedrijven. Deze geven bedrukte veiligheidshamers aan relaties, zoals klanten en werknemers. Op deze manier dragen zij bij aan de veiligheid van hun relaties en de veiligheid in het verkeer. Bovendien zal het logo vaak zichtbaar zijn bij (mede)passagiers en bijdragen aan de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Gerelateerde producten

 • veiligheidslampjes bedrukken
  Veiligheidslampjes
 • parkeerschijven bedrukken
  Parkeerschijven
 • veiligheidsvesten bedrukken
  Veiligheidsvesten
 • autogeurtjes bedrukken
  Autogeurtjes
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug