Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Zakdoekjes bedrukken

Bedrukte zakdoekjes, reinigingsdoekjes en tissueboxen

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor gepersonaliseerde zakdoekjes met bedrukking. De meest bekende zakdoekjes zijn de pakjes papieren zakdoekjes in plastic verpakking. Op dit moment zijn de meest verkochte zakdoekjes de reinigingsdoekjes met alcohol. Deze reinigingsdoekjes zijn vochtig en daarmee ideaal voor het desinfecteren en ontsmetten van de handen, zoals men vaak adviseert in tijden van het coronavirus. Tot slot hebben wij ook tissue boxen met zakdoekjes, welke ideaal zijn voor op kantoor of thuis. Laat de zakdoekjes bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Zakdoekjes laten bedrukken

Je kunt de zakdoekjes laten bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. De pakjes zakdoekjes kunnen rondom bedrukt, zodat je opdruk extra opvalt. De verfrissingsdoekjes en reinigingsdoekjes bedrukken wij op de verpakking, bij de verfrissingsdoekjes is dat bijvoorbeeld op de opening. De tissue boxen kunnen gemaakt worden in eigen vorm en daarnaast all-over en full colour bedrukt worden.

Kleine oplage zakdoekjes bedrukken snelle levering

Bij ons kun je ook een kleine oplage zakdoekjes bedrukken. De minimale afname voor bedrukte zakdoekjes is 250 stuks. De levertijd van de gepersonaliseerde zakdoekjes is ongeveer 2 weken, in overleg is een spoedlevering mogelijk. De zakdoekjes met logo zijn populair als promotiemateriaal of relatiegeschenk en worden veel gebruikt op kantoor, in winkels, in restaurants, thuis of in de auto.

Gerelateerde producten

 • mondkapjes bedrukken
  Mondkapjes
 • desinfecterende handgel bedrukken
  Desinfecterende handgel
 • gelaatsbescherming bedrukken
  Gelaatsbescherming
 • goedkope veiligheidsbrillen bedrukken
  Veiligheidsbrillen
scroll top arrow