• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 250 reviews

Tube handcreme bedrukken

Tube handcreme tegen droge handen

Als je op zoek bent naar een leuk en origineel relatiegeschenk, overweeg dan onze tube handcreme van 50ml. Onze handen hebben het soms zwaar te verduren, zeker in tijden van het coronavirus. We wassen veel onze handen en dat zorgt voor droge handen en soms zelfs kloven. Het is daarom geen overbodige luxe om handcrème in je tas, de la van je bureau of je auto te bewaren. Zo kan je op ieder moment een keer goed insmeren om ze gehydrateerd te houden.

Tube handcreme met 50ml inhoud
Bedrukking plaatsen wij op een etiketje

Tube handcreme bedrukken als promotiemateriaal

Als je van plan bent om reclame te maken met tube handcreme, laat dan de tube handcreme personaliseren. De tubes handcreme en de dop zijn standaard wit gekleurd, maar het is eventueel ook mogelijk om deze in een speciale kleur te leveren. Wij kunnen de voorkant van de tube handcreme bedrukken met een logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Op de achterzijde van de handcreme zijn de ingrediënten gedrukt. Een leuk geschenk om te geven én om te krijgen.

Deze tubes met handcreme zijn geproduceerd in Europe, voldoen aan alle voorschriften en zijn daarnaast dermatologisch getest.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug