• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.8/5 van 222 reviews

Desinfecterende handgel bedrukken

Diverse desinfecterende handgels voor het ontsmetten van de handen

Bij JM promotions ben je aan het juiste adres voor desinfecterende handgels met bedrukking. Onze goedkope handgels zijn flesjes met diverse inhoud, zoals 15ml en 50ml. Ook desinfecterende handgels met pompje zijn populair, deze worden voornamelijk thuis, op kantoor en in winkels gebruikt. Als je op zoek bent naar een leuke en goedkope weggever, overweeg dan reinigende handgels met sleutelhanger.

Desinfecterende handgels laten bedrukken op het etiketje

Je kunt de handgels laten bedrukken op het etiketje. Met bedrukte handgels kunnen je klanten en relaties hun handen ontsmetten zonder dat zij water en zeep nodig hebben, bijvoorbeeld voor onderweg of als er geen sanitair in de buurt is. Bedrukte handgels zijn daarom een populair artikel en ideaal als promotiemateriaal!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Meer informatie over hygiënische handgel met logo

Niet eerder stond hygiëne zo hoog op de agenda als nu tijdens de coronacrisis. Het gebruik van desinfecterende handgel of het wassen van de handen is voor iedereen een dagelijkse gewoonte geworden. Even naar de winkel of stiekem bij familie langs, een goede hygiëne is van groot belang. Probeer je maar eens voor te stellen hoe vaak je handen met potentieel vieze objecten in aanraking komen. En hoevaak je vervolgens aan je gezicht zit. Het desinfecteren van de handen is erg belangrijk voor de gezondheid. Handgel met logo worden dan ook veel ingezet als promotiemateriaal.

Wat zijn de voordelen van desinfecterende handgels met bedrukking?

Met bedrukte handgels biedt je klanten, collega's en andere relaties de mogelijkheid om hun handen te reinigen, bijvoorbeeld als er geen water of toilet in de buurt is. Bijkomend voordeel is dat het relatief goedkoop promotiemateriaal is, dat wil zeggen dat je tegen lage kosten een grote doelgroep kunt aanspreken. Met het uitdelen van desinfecterende handgels met logo laat je zien dat je om de gezondheid en welzijn van onze samenleving geeft.

gepersonaliseerde handgels als promotiemateriaal

Hoe worden de reinigende handgel bedrukt?

Onze goedkope handgels kunnen bedrukt worden met een logo, stukje tekst, naam, reclame of andere opdruk. Bij de meeste desinfecterende handgels plaatsen wij de bedrukking op een etiketje, welke wij vervolgens aanbrengen op het product. Bij sommige handgels kunnen wij de print ook rechtstreeks aanbrengen, zonder tussenkomst van een etiketje. Geef ze gerust weg aan iedere je personeel of relatie, want hygiëne gaat voorop. Ideaal voor in je tas, op tafel of onderweg.

desinfecterende handgel bedrukt met logo

Waar worden bedrukte handgels ingezet als promotiemateriaal?

Desinfecterende handgels met logo worden op grote schaal ingezet als promotiemateriaal. Ze worden bijvoorbeeld uitgedeeld aan mensen met een vitaal beroep. Je kunt bijvoorbeeld denken aan: docenten en personeel in de reisbranche, in de zorg of in de horeca. Deze mensen kamen in aanraking met een enorm aantal mensen en lopen daardoor het risico om ziektekiemen tegen te komen. Daarnaast worden de handgels ook vaak weggegeven op beurzen en conferenties.

flesjes handgel hanger voor aan de sleutelbos of tas

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave voor goedkope handgels

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in gepersonaliseerde handgels? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Vergeet niet je wensen, zoals de soort handgel en bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug