Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Vaantjes bedrukken

Vaantjes bedrukken met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor vaantjes bedrukken. Wij kunnen vaantjes bedrukken aan allebei de zijden en de opdruk mag op beide zijden van elkaar afwijken. Win het type vaantje die jij wilt, zoals een maat die symbool staat voor je bedrijf of evenement. Ze worden gemaakt van hoge kwaliteit satijn/polyester. Je kan vaantjes bedrukken in iedere kleur en datzelfde geldt ook voor de franjes aan de zijkant. Vaantjes met logo worden vaak ingezet bij evenementen en als merchandise!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Goedkope vaantjes bedrukken

Bij ons kan je goedkope vaantjes bedrukken die vaak worden uitgewisseld bij sportevenementen als prijs, bedankje of herinnering. Het is met name bij voetbal op een hoger niveau gebruikelijk om vooraf sportvaantjes uit te wisselen. Deze voetbalvaantjes worden meestal bedrukt met gegevens van de wedstrijd, zoals de teams en de datum. Na afloop krijgen ze vaak een plekje in de kantine. Naast sportvaantjes bieden wij ook rotary vaantjes en avondvierdaagse vaantjes.

goedkope vaantjes bedrukken

1. Vaantjes laten bedrukken

Als fabrikant kunnen wij vaantjes laten bedrukken in iedere gewenste maat. Onze vaantjes worden gemaakt van zeer hoge kwaliteit satijn/polyester materiaal. Satijn is een weeftechniek, die van elk materiaal geweven kan worden, in dit geval van polyester. Met deze techniek kunnen garens dicht op elkaar geweven worden. Hierdoor ontstaat een soepele, gladde, glanzende stof.

2. Vaantjes bedrukken in diverse afmetingen

Wij kunnen vaantjes bedrukken in diverse afmetingen. Hoe groter de vaantjes, hoe meer aandacht ze trekken en hoe meer ruimte er is voor een bedrukking. Als de vaantjes groter worden, dan is er ook meer materiaal nodig en dat werkt wel door in de stukprijs van de bedrukte vaantjes.

De meest verkochte afmetingen vaantjes zijn 14x20cm, 18x25cm, 20x30cm en 25x35cm. Wil je grote vaantjes of kleine vaantjes in andere formaten, dan kunnen wij deze vaantjes bedrukt op maat maken. Geef je ons het formaat van de vaantjes door?

vaantjes bedrukken

3. Vaantjes met logo: kies je opdruk

Je kunt onze vaantjes drukken met een een bedrukking. De bedrukkingsmogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Je kunt de vaantjes drukken met een afbeelding aan beide zijden, maar een enkelzijdige personalisatie is ook mogelijk. De opdruk mag aan weerkanten van elkaar afwijken. De vaantjes kunnen all-over en full colour bedrukt worden. Hieronder een aantal voorbeelden van bedrukte vaantjes.

 • vaantjes met tekst
  Vaantjes met tekst
 • vaantjes met afbeelding
  Vaantjes met afbeelding
 • vaantjes met logo
  Vaantjes met logo
 • vaantjes in full colour
  Vaantjes in full colour

4. Vaantjes bedrukken met franjes

Als je aan vaantjes ontwerpen denkt, dan denk je ook vaak ook de franjes aan de zijkanten. Hoewel dit niet standaard is, is het wel een leuke manier om het vaantjes bedrukken te verfraaien. Je kunt zelf kiezen welke kanten je wilt versieren met franjes, bijvoorbeeld alleen de onderkant of zowel de zijkanten als onderkant.

Onze meeste klanten kiezen voor een vaantje bedrukken met franjes in bijpassende kleuren. Hiernaast een voorbeeld groene vaantjes met bijpassende franjes in een iets lichtere kleur. De franjes zijn over de gehele rand aanwezig. Je kunt ook kiezen voor meerdere kleuren franjes, bijvoorbeeld afwisselend groen en wit.

vaantjes bedrukken met franjes

Ontvang een vrijblijvende offerte voor vaantjes bedrukken?

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in vaantjes bedrukken? Vergeet dan niet je wensen, zoals het type vaantje, de afmetingen, de bedrukking en de franjes, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor vaantjes.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug