• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 282 reviews

Vaantjes bedrukken

Vaantjes laten bedrukken met logo

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor vaantjes met logo. Je hebt de keuze uit puntvaantjes, schildvaantjes, halfronde vaantjes, autovaantjes en erelinten. Het is ook mogelijk om vaantjes in eigen vorm te laten maken, zoals een vorm die symbool staat voor je bedrijf of evenement. Ze worden gemaakt van hoge kwaliteit satijn/polyester. De vaantjes zijn verkrijgbaar in iedere kleur en datzelfde geldt ook voor de franjes aan de zijkant. Wij kunnen de vaantjes bedrukken aan weerkanten en de opdruk mag op beide zijden van elkaar afwijken. Bedrukte vaantjes worden vaak ingezet bij evenementen en als merchandise!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Bedrukte vaantjes in enkele stappen

Onze bedrukte vaantjes worden vaak ingezet als promotiemateriaal, relatiegeschenk en merchandise. Je kunt de vorm van deze vaantjes ontwerpen, maar hebt daarnaast ook de keuze uit verschillende standaard vormen. De vaantjes worden gemaakt van zeer hoge kwaliteit satijn materiaal, zijn verkrijgbaar in eigen kleur, kunnen voorzien worden van fransjes en kunnen aan weerskanten bedrukt worden in full colour. Doorloop onderstaande stappen voor het laten maken van je eigen vaantjes met logo!

vaantjes bedrukken

Stap 1. Vorm van de vaantjes

Als fabrikant kunnen wij vaantjes maken in iedere gewenste vorm. De meeste bekende vormen zijn puntvaantjes, wimpelvaantjes, halfronde vaantjes, schildvaantjes, autovaantjes en erevaantjes. Wil je echt iets speciaals en opvallends? Kies dan voor vaantjes in eigen vorm, bijvoorbeeld een vorm die symbool staat voor je bedrijf of vereniging, zoals een voetbalshirt voor een voetbalclub. Wij kunnen alle soorten vaantjes bedrukken!

 • puntvaantjes bedrukken met logo
  Wimpelvaantjes
 • rechthoekige vaantjes bedrukken
  Rechthoekige vaantjes
 • autobaniertjes bedrukken
  Autobaniertjes
 • vaantjes in eigen vorm bedrukken
  Custom-made vaantjes

Stap 2. Afmetingen van de vaantjes

Onze vaantjes kunnen in alle afmetingen en vormen gemaakt worden. Hoe groter de vaantjes, hoe meer aandacht ze trekken en hoe meer ruimte er is voor een bedrukking. Als de vaantjes groter worden, dan is er ook meer materiaal nodig en dat werkt wel door in de stukprijs van de bedrukte vaantjes.

De meest verkochte afmetingen vaantjes zijn 14 x 20 cm, 18 x 25 cm, 20 x 30 cm en 25 x 35 cm. Wil je grote vaantjes of kleine vaantjes in andere formaten, dan kunnen wij deze vaantjes op maat maken. Geef je ons het formaat van de vaantjes door?

vaantjes laten maken in eigen afmetingen

Stap 3. Vaantjes laten bedrukken

Je kunt de vaantjes laten bedrukken met een logo, stukje tekst, reclame, afbeelding of andere bedrukking. De bedrukkingsmogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Je kunt de vaantjes bedrukken aan weerkanten, maar een enkelzijdige personalisatie is ook mogelijk. De opdruk mag aan weerkanten van elkaar afwijken. De vaantjes kunnen all-over en full colour bedrukt worden. Hieronder een aantal voorbeelden van bedrukte vaantjes.

 • bedrukte schildvaantjes met logo
 • vaantjes laten bedrukken
 • vaantjes met logo
 • bedrukte autovaantjes

Stap 4. Franjes (optioneel)

Als je aan vaantjes denkt, dan denk je ook vaak ook de franjes aan de zijkanten. Hoewel dit niet standaard is, is het wel een leuke manier om de goedkope vaantjes te verfraaiien. Je kunt zelf kiezen welke kanten je wilt versieren met franjes, bijvoorbeeld alleen de onderkant of zowel de zijkanten als onderkant.

Onze meeste klanten kiezen voor bedrukte vaanjes met franjes in bijpassende kleuren. Hiernaast een voorbeeld groene vaantjes met bijpassende fransjes in een iets lichtere kleur. De fransjes zijn over de gehele rand aanwezig. Je kunt ook kiezen voor meerdere kleuren fransjes, bijvoorbeeld afwisselend groen en wit.

vaantjes ontwerpen met franjes

Ontvang een vrijblijvende offerte voor vaantjes met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in vaantjes met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de vorm, de afmetingen, de bedrukking en de fransjes, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor vaantjes bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Waar(voor) worden bedrukte vaantjes voor gebruikt?

Uitwisselen van vaantjes bij voetbalwedstrijden

Onze vaantjes worden vaak uitgewisseld bij sportwedstrijden. Het is met name bij voetbal op een hoger niveau gebruikelijk om vooraf clubvaantjes uit te wisselen. Deze voetbalvaantjes worden meestal bedrukt met gegeven van de westrijd, zoals de teams en de datum. Na afloop krijgen ze vaak een plekje in de kantine.

voetbal vaantjes uitwisselen

Erelinten als bedankje en herinnering aan een evenement

Heb je als kind wel eens deelgenomen aan een hardloopwedstrijd of een voetbaltoernooi? Dan heb je vast wel eens erelintjes ontvangen. Deze erelinten worden uitgedeeld als bedankje of herinnering aan een evenement. Ook deze erelinten worden vaak bedrukt met de gegevens van het toernooi en vaak ook met het logo van een sponsor. Zo heeft de ontvanger een leuke herinnering en de sponsor een leuke vermelding die een bijdrage zal leveren aan zijn naamsbekendheid.

erelintjes laten bedrukken

Vaantjes als merchandise bij verenigingen

Onze vaantjes worden ook vaak verkocht aan verenigingen die deze vaantjes verkopen als merchandise. Op deze manier proberen verenigingen meer geld in het laatje te krijgen, zodat ze dit kunnen investeren in de club en/of de contributie van leden laag kunnen houden. Deze bedrukte vaantjes zie je ook vaak in auto's hangen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
bedrukte vaantjes als merchandise

Veelgestelde vragen over vaantjes laten maken

Van welk materiaal worden de vaantjes gemaakt?

Onze goedkope vaantjes worden gemaakt van zeer hoge kwaliteit satijn/polyester materiaal. Satijn is een weeftechniek, die van elk materiaal geweven kan worden, in dit geval van polyester. Met deze techniek kunnen garens dicht op elkaar geweven worden. Hierdoor ontstaat een soepele, gladde, glanzende stof. Dit materiaal is niet alleen goedkoop, maar het leent zich ook uitstekend voor een uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden, zoals een volledige full colour bedrukking.

materiaal vaantjes satijn polyester

Kan ik zelf de vorm van de vaantjes ontwerpen?

Ja, dat is mogelijk. Wil je de vaantjes in de vorm van een logo of product, dan kun je deze vorm zelf aanleveren. Dit kan een omschrijving zijn van de vorm, maar nog beter is als je een schets op papier zet en deze aanlevert. Wij zetten deze schets uit bij de fabriek en deze maakt een digitaal voorbeeld. Dit digitale artwork kan naar gelang aangepast worden. Na akkoord zal onze fabriek de productie van de vaantjes opstarten. Wij kunnen de vaantjes bedrukken naar wens!

vaantjes ontwerpen

Ontvang een vrijblijvende offerte voor vaantjes met logo

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in vaantjes met logo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals de vorm, de afmetingen, de bedrukking en de fransjes, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor vaantjes bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug