Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën

Vaantjes

Vaantjes bedrukken

Bij JM Promotions ben je aan het juiste adres voor vaantjes bedrukken. Wij kunnen vaantjes voorzien van een bedrukking. De vaantjes kunnen bedrukt worden aan allebei de zijden en de opdruk mag op beide zijden van elkaar afwijken. Het is mogelijk om vaantjes te bedrukken in het type vaantje die jij wilt, zoals een vorm die symbool staat voor je bedrijf of evenement. Ze worden gemaakt van hoge kwaliteit satijn/polyester. Onze goedkope vaantjes zijn te bedrukken in iedere kleur en datzelfde geldt ook voor de franjes aan de zijkant. Bedrukte vaantjes worden vaak ingezet bij evenementen en als merchandise!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Vaantjes bestellen

Bij ons kan je vaantjes bestellen die vaak worden uitgewisseld bij sportevenementen als prijs, bedankje of herinnering. Het is met name bij voetbal op een hoger niveau gebruikelijk om vooraf sportvaantjes uit te wisselen. Deze voetbalvaantjes worden meestal bedrukt met gegevens van de wedstrijd, zoals de teams en de datum. Na afloop krijgen ze vaak een plekje in de kantine. Naast sportvaantjes bieden wij ook rotary vaantjes en avondvierdaagse vaantjes.

vaantjes bestellen

1. Vaantjes laten maken

Als fabrikant kunnen wij vaantjes laten maken in iedere gewenste vorm. Onze vaantjes worden gemaakt van zeer hoge kwaliteit satijn/polyester materiaal. Satijn is een weeftechniek, die van elk materiaal geweven kan worden, in dit geval van polyester. Met deze techniek kunnen garens dicht op elkaar geweven worden. Hierdoor ontstaat een soepele, gladde, glanzende stof.

2. Vaantje bedrukken in diverse afmetingen

Wij kunnen een vaantje bedrukken in diverse afmetingen. Hoe groter de vaantjes, hoe meer aandacht ze trekken en hoe meer ruimte er is voor een bedrukking. Als de vaantjes groter worden, dan is er ook meer materiaal nodig en dat werkt wel door in de stukprijs van de bedrukte vaantjes.

De meest verkochte afmetingen vaantjes zijn 14x20cm, 18x25cm, 20x30cm en 25x35cm. Wil je grote vaantjes of kleine vaantjes in andere formaten, dan kunnen wij deze vaantjes op maat maken. Geef je ons het formaat van de vaantjes door?

vaantjes bedrukken

3. Vaantjes drukken

Je kunt onze vaantjes drukken met een een bedrukking. De bedrukkingsmogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Je kunt de vaantjes drukken met een afbeelding aan beide zijden, maar een enkelzijdige personalisatie is ook mogelijk. De opdruk mag aan weerkanten van elkaar afwijken. De vaantjes kunnen all-over en full colour bedrukt worden. Hieronder een aantal voorbeelden van bedrukte vaantjes.

 • vaantjes laten maken
  Vaantjes met tekst
 • vaantjes met afbeelding
  Vaantjes met afbeelding
 • vaantjes met logo
  Vaantjes met logo
 • vaantjes in full colour
  Vaantjes in full colour

4. Vaantjes ontwerpen met franjes

Als je aan vaantjes ontwerpen denkt, dan denk je ook vaak ook de franjes aan de zijkanten. Hoewel dit niet standaard is, is het wel een leuke manier om het vaantjes ontwerpen te verfraaiien. Je kunt zelf kiezen welke kanten je wilt versieren met franjes, bijvoorbeeld alleen de onderkant of zowel de zijkanten als onderkant.

Onze meeste klanten kiezen voor bedrukte vaanjes met franjes in bijpassende kleuren. Hiernaast een voorbeeld groene vaantjes met bijpassende fransjes in een iets lichtere kleur. De fransjes zijn over de gehele rand aanwezig. Je kunt ook kiezen voor meerdere kleuren fransjes, bijvoorbeeld afwisselend groen en wit.

vaantjes ontwerpen met franjes

Ontvang een vrijblijvende offerte voor vaantjes laten bedrukken?

Heb je na het doorlopen van de stappen interesse gekregen in vaantjes laten bedrukken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Vergeet dan niet je wensen, zoals het type vaantje, de afmetingen, de bedrukking en de fransjes, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend aanbod doen voor vaantjes laten bedrukken.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
 • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
 • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug