• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

Voorgeprogrammeerde usb-sticks

Wat zijn usb sticks?

Een usb stick is een kleine externe harde schijf waarop u belangrijke data kan opslaan en overal naartoe kan meenemen. U hoeft nooit meer te sjouwen met een zware laptop tas om bepaalde informatie mee te nemen naar bijvoorbeeld een vergadering op het werk, een klantenbezoek of naar school. USB-sticks zijn te verkrijgen in vele soorten en maten, zoals usb-stick van plastic, metaal, hout en zelfs leer. De usb sticks hebben een insteekgeheugen die in ieder usb poort ingeplugd kan worden. Er zijn in de wereld zijn usb-sticks met vele geheugencapaciteiten, zoals die van 1 gigabyte tot wel 500 gigabyte. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om al uw belangrijke informatie op één usb-stick op te slaan.

Voorgeprogrammeerde USB-sticks bedrukken

Waar wordt een usb-stick voor gebruikt?

Zoals eerder benoemd is de belangrijkste reden voor het gebruik van een usb-stick op informatie op een gemakkelijke manier van plek A naar plek B te krijgen, zonder een hele computer mee te hoeven nemen. Een andere belangrijke reden voor het gebruik van een usb-stick is het opslaan van belangrijke computerdata bij een eventuele computercrash. De gegevens op de computer zullen vaak verloren zijn en u heeft de USB nog als back-up voor de belangrijke computerfiles. Niet alleen op laptops en personal computers zijn usb-sticks op te gebruiken. Ook veel printers kan een usb op in geplugd worden om bijvoorbeeld een scan op te zetten of een print van een bestand mee laten uitdraaien. Tegenwoordig zijn er ook digitale televisies met een usb aansluiting, waarbij een de usb-stick aangesloten worden, zodat u foto’s kunt bekijken of andere bestanden.

Voorgeprogrammeerde USB-sticks bedrukken

Wat zijn voorgeprogrammeerde usb-sticks?

Het is bij JM Promotions niet alleen mogelijk om de usb sticks te bedrukken met logo of afbeelding, maar wij kunnen tevens de usb-sticks voorprogrammeren voor u. Bij het voorprogrammeren van de usb-sticks is het mogelijk om bepaalde bestanden al op te usb-sticks te laten zetten na de productie ervan. Zo kunt u bijvoorbeeld een reclameboodschap (filmpje) op de usb sticks laten zetten, zodat bij het toesturen naar de klant deze boodschap zichtbaar wordt wanneer de usb aangesloten wordt. U kunt dus een extra dimensie geven aan de ‘give away’ usb sticks. Het is mogelijk om de usb-sticks voor te programmeren met ieder computerfile, mits de stick genoeg dataopslag heeft.

Welke bestanden worden vaak voorgeprogrammeerd?

Ondernemingen die usb-sticks bij ons laten voorprogrammeren kiezen er vaak voor om kleine bestanden op de usb-sticks te laten programmeren. De reden hiervoor is om niet teveel geheugencapaciteit in beslag te nemen. Daarom worden vaak reclamefoto’s, uitprintbare kortingsbonnen of een kort filmpje met een boodschap op de usb-sticks gezet. Het met echter simpel blijven voor de klanten (kort maar krachtig). Het voorprogrammeren van een usb-stick met een bestand geeft extra kracht als promotiemateriaal en een extra manier om een reclameboodschap over te brengen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Voorgeprogrammeerde USB-sticks bedrukken
scroll top arrow