• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.8/5 van 213 reviews

USB-STICK VERPAKKING EN ACCESSOIRES

Goedkoopste usb sticks met verpakking

Bent u op zoek naar usb sticks in een cadeauverpakking of met bijbehorende accessoires? JM Promotions biedt u de mogelijkheid om de usb sticks te verpakken in de mooiste doosjes! In ons assortiment hebben wij papieren, houten, transparante, plastic en metalen cadeaudoosjes of usb sticks in retail verpakking om de usb sticks in op te bergen. Een usb stick in een doosje is uitstekend geschikt om te gebruiken als relatiegeschenk.

Usb sticks met accessoires

Naast een usb stick in een cadeauverpakking kunnen wij ook de usb-sticks leveren met accessoires erbij. Zo is het mogelijk om usb-sticks te leveren met bijpassende keycord, sleutelhanger en usb kabel. Een accessoire bij de usb stick maakt het product nog unieker en leuker om weg te geven! JM Promotions is specialist in het bedrukken van usb-sticks met logo of afbeelding. Het is mogelijk om zowel de usb-stick zelf als de geschenkverpakking te bedrukken met logo of afbeelding. Dit kan met één kleur opdruk tot zelfs een volledige full colour bedrukking. Wij leveren al usb sticks met logo vanaf 250 stuks!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over de verpakkingen?

Usb sticks met verpakking als relatiegeschenk?

Als producent van de goedkoopste usb-sticks met verpakking, kunnen wij zowel de usb-stick als de verpakking bedrukken met uw logo of afbeelding. Verpakte usb sticks zijn een mooie en luxe manier om uw relaties een leuke ‘give away’ te geven. Zowel de usb als de verpakking kan bedrukt afgeleverd worden, waardoor uw logo nog meer opvalt! Een usb-stick in een verpakking is daardoor uitermate geschikt als promotiemateriaal. Doordat wij de usb-sticks voorgeprogrammeerd af kunnen leveren aan u, is het mogelijk om al uw bestanden op de USB te zetten. U kunt daardoor een bepaalde boodschap meegeven aan u relaties!

Bestel onze goedkope usb-sticks met verpakking of accessoire

Wanneer u interesse heeft gekregen in onze bedrukte usb-sticks met een mooie geschenkverpakking of accessoire, kunt u via ons contactformulier of via de telefoon contact met ons opnemen. Wij zullen u zo snel mogelijk een scherpe offerte toesturen. Voorbeelden van onze verpakkingen en accessoires kunt u vinden op de website.

USB-sticks verpakkingen en accessoires

Verschillende materialen verpakking

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten verpakkingen waarmee de usb stick geleverd kan worden. De goedkoopste varianten van verpakkingen zijn de papieren en retailers verpakking. Wilt u een luxere variant cadeauverpakking? Dan is het ook mogelijk om de usb-sticks te verpakken in luxere doosjes. Deze doosjes kunnen gemaakt worden van hout, plastic, metaal of een transparant doosje (doorzichtig) In ons assortiment hebben wij ook speciale metalen doosjes om de pen usb-sticks in te verpakken. De usb-sticks kunnen ook geleverd worden in een fluwelen zakje. Al deze verpakkingen kunnen bedrukt worden met uw logo of afbeelding in iedere gewenste kleur of kleurcombinatie.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

usb-sticks
 • otg usb-sticks met logo
  OTG USB sticks
 • pen usb-sticks
  Pen USB sticks
 • armband usb-sticks
  Armband USB sticks
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug