• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

TWISTER USB-STICKS

Populaire twister usb sticks als extern geheugen voor computers?

Op zoek naar twister usb sticks om al uw belangrijke gegevens op te slaan? Wij zijn producer van de meest populaire twister usb sticks met iedere geheugencapaciteit. Ons assortiment bestaat uit twister usb sticks van metaal, usb-sticks van plastic, usb-sticks van hout en usb-sticks van leer. De twister usb sticks hebben een aansluiting van versie 2.0. Het voordeel van de twister usb stick is dat deze afgesloten wordt door middel van een draaimechanisme. U loopt niet meer het risico om het dopje te verliezen. De snelheid van het lezen ligt tussen de 12 en 25mb/s en het schrijven ligt op 3mb/s van de usb sticks. De twister data sticks kunnen een voorgeprogrammeerd geheugen krijgen, zodat u niet zelf de bestanden erop hoeft te zetten.

Populaire twister usb sticks bedrukken met logo

JM Promotions fabriceert en bedrukt de twister usb sticks tegen de laagste prijzen. De usb sticks zijn te verkrijgen in iedere standaard kleur en kunnen bedrukt worden in iedere gewenste kleur (PMS). De goedkoopste methode van bedrukken met logo is met één kleur opdruk. Het maximaal aantal kleuren opdruk is vier kleuren. Heeft uw logo meer kleuren of een verloop van kleuren? Wij bieden ook de full colour bedrukkingsmethode aan. De bedrukking vindt standaard plaats op het draaimechanisme gedeelte op één kant (twee kanten ook mogelijk). De twister usb sticks zijn al te bestellen vanaf 250 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Heeft u nog vragen over onze populaire twister usb sticks?

Wat is het verschil tussen een standaard usb stick en de twister usb stick?

Het verschil tussen de standaard usb sticks en de twister usb stick is, dat de twister usb sticks bedrukt worden op het draaimechanisme van de usb stick. Bij de standaard usb sticks wordt er op de usb stick zelf gedrukt. Het andere verschil is dat een standaard usb stick voorzien is van een dopje en de twister usb stick heeft een afsluiting met een draaimechanisme.

Van welk materiaal zijn onze twister usb stick gemaakt?

De twister usb sticks zijn gemaakt van metaal, plastic, hout of leer. Bij de metalen twister usb stick bestaat de usb uit metaal met ijzeren draaimechanisme. Bij de overige modellen bestaat de usb geheel uit plastic, leer of hout.

Twister USB-sticks bedrukken met logo

Welke kleuren zijn er mogelijk bij de twister usb sticks?

De twister usb sticks zijn in verschillende standaard kleuren verkrijgbaar. De meest populaire kleur voor de plastic twister usb sticks is rood, voor de metalen zwart of wit, voor de leren bruin of zwart en voor de houten twister usb stick is bamboe het meest favoriet. Deze kleuren hebben wij standaard op voorraad en kunnen tegen de snelste levertijden geleverd worden aan u. Het is echter ook mogelijk om in overleg een twister usb te laten maken in uw eigen PMS kleuren.

Twister usb sticks laten bedrukken?

Wilt u graag meer informatie over de opties qua bedrukkingen van de twister usb sticks? Vindt u het interessant welke drukmethodes er toegepast worden bij uw aanvraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons gerust via: 023 230 2183. Wij doen ons best om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
usb-sticks
scroll top arrow