• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Twister USB sticks

Twister USB sticks met opslag naar keuze

Onze twister USB sticks met logo worden het meeste verkocht. Deze memory stick is voorzien van een draaibare metalen clip, waardoor er geen losse dop is die je kwijt kunt raken. Het andere onderdeel wordt gemaakt van goedkoop plastic, stevig metaal, milieuvriendelijk hout of luxe leer. De USB 3.0 aansluiting maakt een snelle bestandsoverdracht mogelijk. Je kunt de opslagcapaciteit zelf kiezen: van 1GB tot 64GB.

Twister USB sticks van diverse materialen
Opslagcapaciteit van 1GB tot 64GB
3.0 aansluiting voor snelle overdracht
Twister usb sticks laten bedrukken

Bedrukte twister USB sticks

Als je kiest voor twister USB sticks met plastic onderdeel, dan kun je de kleur van dit onderdeel kiezen. Kies je voor metaal, hout of leer, dan leveren wij deze in de kleur van het materiaal. Wij kunnen de twister USB sticks bedrukken met je logo, stukje tekst of andere opdruk (ook full colour). De gewenste opdruk plaatsen wij op 1 of 2 kanten van de metalen clip. Je kunt de bedrukte twister usb sticks laten voorprogrammeren, bijvoorbeeld met een reclame boodschap.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over twister USB sticks met logo

Wat is het verschil tussen een standaard usb stick en de twister usb stick?

Het verschil tussen de standaard usb sticks en de twister usb stick is, dat de twister usb sticks bedrukt worden op het draaimechanisme van de usb stick. Bij de standaard usb sticks wordt er op de usb stick zelf gedrukt. Het andere verschil is dat een standaard usb stick voorzien is van een dopje en de twister usb stick heeft een afsluiting met een draaimechanisme.

Van welk materiaal zijn onze twister usb stick gemaakt?

De twister usb sticks zijn gemaakt van metaal, plastic, hout of leer. Bij de metalen twister usb stick bestaat de usb uit metaal met ijzeren draaimechanisme. Bij de overige modellen bestaat de usb geheel uit plastic, leer of hout.

Twister USB-sticks bedrukken met logo

Welke kleuren zijn er mogelijk bij de twister usb sticks?

De twister usb sticks zijn in verschillende standaard kleuren verkrijgbaar. De meest populaire kleur voor de plastic twister usb sticks is rood, voor de metalen zwart of wit, voor de leren bruin of zwart en voor de houten twister usb stick is bamboe het meest favoriet. Deze kleuren hebben wij standaard op voorraad en kunnen tegen de snelste levertijden geleverd worden aan u. Het is echter ook mogelijk om in overleg een twister usb te laten maken in uw eigen PMS kleuren.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
usb-sticks
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug