• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 144 reviews

GOEDKOPE USB-STICKS

Goedkope usb sticks als extern geheugen voor computers?

Bent u op zoek bent naar de goedkoopste usb sticks met bedrukking? Dan bent u bij JM Promotions aan het juiste adres. Wij zijn producent van de meest goedkope usb sticks met logo. Wij hebben in onze collectie de goedkoop bedrukte usb sticks en de full colour bedrukte usb sticks. JM Promotions heeft zeven modellen usb sticks die extra goedkoop zijn in iedere standaard kleur. De usb sticks zijn gemaakt van metaal en plastic en zijn te verkrijgen met iedere gewenste opslagcapaciteit. De goedkope usb sticks zijn voorzien van een dopje om de usb te beschermen. Onze geheugensticks zijn geschikt voor ieder apparaat met een usb-uitgang en kunnen voorgeprogrammeerd worden voor u!

Goedkope usb sticks bedrukken met logo

Als specialist in het bedrukken van goedkope usb sticks met logo, kunnen wij usb sticks bedrukken in iedere gewenste kleur (PMS). Wij kunnen de usb sticks goedkoop bedrukken in één kleur tot een maximum van vier kleuren of zelfs de usb-sticks full colour bedrukken. U komt in aanmerking voor de full colour bedrukkingsmethode als uw logo of afbeelding bestaat uit meer kleuren of als het een verloop van kleuren heeft. De bedrukking vindt plaats op één positie (één kant), maar het is tevens mogelijk om op twee kanten de usb te bedrukken. JM Promotions bedrukt al goedkope usb sticks vanaf 250 stuks tegen de snelste levertijden.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Hoe stel ik de goedkoopste bedrukte usbsticks samen?

Hoe stel ik de goedkoopste bedrukte usbsticks samen?

Bij JM Promotions kunt u goedkoop en snel usb-sticks bedrukken met uw logo of tekst. Er zijn een aantal keuzes die u kunt maken, waardoor u extra goedkoop usbsticks kunt bestellen. Veel bedrijven willen namelijk een zo groot mogelijk aantal geheugensticks bestellen, zodat zij zoveel mogelijk mensen kunnen verblijden en kunnen bereiken met hun reclame. U kunt hier alles lezen over de verschillende opties die wij bieden en over het verschil in prijs. U kunt namelijk rekening houden met: het soort bedrukking, de opslagcapactieit, het type usb-stick, het materiaal en de levertijd!

Goedkope USB-sticks bedrukken

De opdruk

U kunt bij ons usbsticks geheel naar wens laten bedrukken. Van een simpele éénkleurige bedrukking tot een full-colour opdruk. Wanneer wij onze usbsticks bedrukken, stellen wij de machine per kleur in. Kiest u voor weinig verschillende kleuren, dan zijn de instelkosten automatisch lager. Om zoveel mogelijk usbsticks te kunnen bedrukken binnen uw budget, is het dus aan te raden om bijvoorbeeld een stukje tekst aan te brengen die bestaat uit één kleur.

usb-sticks

Opslagcapaciteit

Een geheugenstick kan verschillende opslagcapaciteiten meekrijgen. U kunt kiezen voor een stick met een kleine hoeveelheid opslag van bijvoorbeeld 1GB, ofwel 1000MB, of een usbstick met veel opslag, zoals 64GB. Een grote usbstick is ideaal als luxe relatiegeschenk, maar is wel minder voordelig dan een geheugenstick met weinig capaciteit. Wilt u de sticks alvast vullen met wat bestanden? Wij kunnen de sticks voorzien van documenten, foto’s of filmpjes naar keuze.

Goedkope USB-sticks bedrukken

Goedkoopste modellen

Wanneer u onze website doorzoekt naar usbsticks, dan zullen de prijzen voor de usbsticks weinig tot geen verschil hebben. Al de modellen zijn zeer populair onder onze klanten en deze proberen wij altijd op voorraad te houden. Vaak kiezen onze klanten voor onze twister usbsticks. Deze zijn voorzien van een handige draaifunctie, waardoor de ingang van de usb beschermd kan worden. Ook zijn onze sticks voorzien van een dopje erg populair. Zoekt u het goedkoopste materiaal, dan kunt u voor zowel een plastic als metalen uitvoering kiezen. Qua prijs zijn deze over het algemeen goed met elkaar te vergelijken. Daarnaast leveren wij ook luxere materialen, zoals hout of leer. Wij kunnen ook speciale modellen voor u fabriceren. Deze custom-made usbsticks kunnen in uw eigen gewenste vorm of formaat worden geproduceerd.

usb-sticks

Staffel en levertijd

Bij JM Promotions geldt de regel: Hoe hoger het aantal stuks dat u afneemt, hoe lager de prijs per usbstick zal worden. Dit kunnen wij voor u hanteren doordat de kosten van de productie worden verspreid over meer usbsticks. Dit betreft bijvoorbeeld de instelkosten van onze machines, of de handelskosten die wij hebben. Wij kunnen nóg lagere prijzen hanteren wanneer wij uw bestelling per boot kunnen transporteren. Over het algemeen verzenden wij de bestelling per vliegtuig, wat sneller is, maar wel iets minder voordelig dan per schip. Wilt u dus nóg scherpere prijzen, dan adviseren wij om een aantal weken van tevoren uw bestelling te plaatsen bij ons!

Goedkope USB-sticks bedrukken

De kleur van de stick

In onze fabriek hebben wij een zeer groot aantal usbsticks liggen in veel diverse basiskleuren. Kiest u voor één van deze kleuren, dan kunnen wij direct starten met de bedrukking ervan. Wilt u echter uw exacte PMS-kleur usbstick bestellen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Eén van onze basiskleuren is echter de goedkoopste optie!

usb-sticks

Waarom het gebruik van een USB stick?

Tegenwoordig is het gebruik van een USB stick een vereist in zowel het bedrijfsleven als in het privé leven. Een usb stick heeft twee belangrijke functies voor mensen, als eerste wordt de usb stick gebruikt als een kleine externe harde schijf om belangrijke bestanden op te slaan. De usb stick wordt gebruikt als een back-up voor belangrijke bestanden bij bijvoorbeeld eventuele crashes van de computer. Ten tweede wordt de usb stick gebruikt om bestanden mee te nemen naar bijvoorbeeld het werk of naar klanten. Bij klanten kunnen presentaties gegeven worden of om bepaalde informatie te laten zien. Het gemak hiervan is dat er niet gesjouwd hoeft te worden met een laptop. Een USB is een gemakkelijk draagbaar product waar de belangrijkste informatie op opgeslagen kan worden.

Goedkope USB-sticks bedrukken

Waarom zijn onze USB sticks zo goedkoop?

De reden waarom onze usb sticks zo goedkoop zijn is, dat JM Promotions zelf producent vanaf de grondstof is van de usb sticks. Wij hebben onze eigen fabrieken die de usb sticks produceren en zelfs al een bedrukking kunnen plaatsen voordat het product een geheel is. Tussen ons (verkoper) en u (koper) zijn geen partijen van derden, zodat wij de laagste tarieven kunnen aanbieden. Tevens zult u nooit de volledige transportkosten bij ons betalen.

usb-sticks

Waaruit bestaat een usb stick en hoe gebruik je het?

Een geheugenstick bestaat uit een staafje met een metalen uiteinde. In de usb stick zit een soort harde schijf met een geheugencapaciteit. De geheugencapaciteit verschilt per usb stick (zijn vele soorten capaciteiten). De usb stick wordt in een usb poort gedaan om connectie te maken met de computer, laptop of tablet. Bij de vaste computer zit de usb-uitgang aan de voorkant en bij de laptop aan de zijkant. Bij connectie met de computer of laptop kunnen bestanden overgezet worden op de usb stick.

Hoe ziet dan de goedkoopste stick eruit?

Wilt u dus zo goedkoop mogelijk bij ons usbsticks bestellen, dan adviseren wij het volgende:

  • Simpele opdruk
  • 1GB opslag
  • Een standaard model naar keuze
  • Hoog aantal voor staffelkorting
  • Enkele weken van tevoren bestellen
Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Goedkope USB-sticks bedrukken
scroll top arrow