• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 140 reviews

GEHEUGENSTICKS BEDRUKKEN

De goedkoopste geheugen sticks voor al uw digitale data

Altijd een back-up van uw belangrijkste digitale gegevens bij u? Wij van JM Promotions zijn fabrikant van de goedkoopste geheugensticks met logo bedrukking. Ons meest verkochte model zijn de goedkope geheugensticks die te verkrijgen zijn in zeven verschillende modellen. Daarnaast hebben wij voor u de populaire twister geheugen-sticks waar u nooit meer last heeft van het verliezen van het afsluitdopje. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om geheugensticks op maat te maken in iedere gewenste vorm, zoals in de vorm van uw meest populaire product. Het populairste geheugen van geheugensticks die gebruikt worden als promotiemateriaal ligt tussen de één en vier GB. Het is bij ons mogelijk om geheugensticks met iedere opslagcapaciteit te produceren. Wij kunnen zelfs de geheugensticks voorprogrammeren voor u, zodat er een extra reclameboodschap toegevoegd kan worden. In ons assortiment hebben wij nog de volgende geheugensticks voor u:

Onze geheugensticks met logo zijn al verkrijgbaar vanaf 250 stuks.

Goedkope geheugensticks bedrukken met logo of afbeelding?

JM Promotions is behalve fabrikant van de goedkoopste geheugen sticks tevens de bedrukker. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste manier van bedrukken, dan raden wij u aan om te kiezen voor een opdruk in één kleur. Hoe minder kleuren opdruk u drukt op de geheugen sticks, hoe goedkoper deze worden. De geheugensticks kunnen tevens in twee tot en met vier kleuren gedrukt worden of zelfs met een full colour opdruk. Een full colour opdruk wordt geplaatst wanneer uw opdruk (vaak logo of afbeelding) bestaat uit meer dan vier kleuren of als het beschikt over een verloop van kleuren. De geheugensticks worden standaard op één positie bedrukt met een opdruk, op twee posities (beide kanten van de geheugensticks) is ook mogelijk.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over onze geheugensticks?

Hoeveel opslagcapaciteit hebben de bedrukte geheugensticks?

Zoals eerder vermeld hebben wij geheugensticks van alle formaten geheugencapaciteiten. De meest voorkomende formaten zijn:

 • 1 GB
 • 2 GB
 • 4 GB
 • 8 GB
 • 16 GB
 • 32 GB
 • 64 GB
 • 128 GB
 • 256 GB

Het formaat dat wij het meeste verkopen zijn de geheugensticks met een opslag van één tot en met 4GB. De reden hiervoor is dat geheugensticks met deze opslag het meeste geschikt is voor promotionele doeleinden.

Hoe groter de opslagcapaciteit van de geheugensticks, hoe hoger de prijs van de geheugensticks wordt. Bedrijven kiezen er voor om een zo goedkoop mogelijke geheugensticks te fabriceren voor promotionele acties. Wij bieden u echter wel de mogelijkheid om geheugensticks met logo te fabriceren met iedere gewenste geheugencapaciteit.

Hoe werkt een geheugenstick?

Een geheugenstick is een kleine draagbare harde schijf waar u uw belangrijke digitale documenten op kan slaan, zodat u deze altijd bij u kunt hebben. Veel personen gebruiken geheugensticks als een back-up voor belangrijke bestanden, zodat deze niet verloren gaan bij een computercrash. Een geheugenstick kan via een usb-poort aan gesloten worden aan iedere computer. Zo kunt u uw bestanden openen op iedere computer.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
usb-sticks
scroll top arrow