• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 259 reviews

Geheugensticks

Bedrukte geheugensticks voor data opslag

Ben je op zoek naar bedrukte geheugensticks? Bij ons heb je de keuze uit meer dan 10 soorten. Meest verkocht zijn de goedkope geheugensticks en de twister geheugensticks. Als fabrikant kun je ook je eigen geheugensticks ontwerpen, zoals een geheugensticks in de vorm van een (nieuw) product. De geheugensticks hebben een opslagcapaciteit van 2GB tot 32GB. Met de usb 3.0 aansluiting kun je snel bestanden transporteren van de computer naar de geheugensticks.

Geheugensticks van 2GB tot 32GB
3.0 aansluiting voor snelle overdracht
Laat de goedkope usb sticks bedrukken

Goedkope geheugensticks laten bedrukken

De goedkope geheugensticks zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, alsmede in een speciale PMS kleur. Vervolgens kunnen wij de geheugensticks bedrukken met je logo, stukje tekst of andere bedrukking. Je kunt reclame maken voor je bedrijf door deze bedrukte geheugensticks te verspreiden onder je doelgroep of (vaste) klanten. Gepersonaliseerde geheugensticks zijn leuk om te krijgen!


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over geheugensticks bedrukken

Hoeveel opslagcapaciteit hebben de bedrukte geheugensticks?

Bij ons kunt je geheugensticks bestellen met een opslagcapaciteit naar keuze. Meest verkocht zijn de geheugensticks van 2gb en 4gb. Deze geheugensticks hebben voldoende opslag voor een groot aantal bestanden en zijn onze goedkoopste geheugensticks. Naarmate het geheugen toeneemt zal ook de stukprijs toenemen. Naast de geheugensticks van 2gb en 4gb hebben wij ook geheugensticks van 8gb, 16gb, 32gb en 64gb.

goedkope geheugenstick bedrukken

Hoe werkt een geheugenstick?

Een geheugenstick is een kleine draagbare harde schijf waar je belangrijke digitale documenten op kan slaan, zodat je deze altijd bij u kunt hebben. Veel personen gebruiken geheugensticks als een back-up voor belangrijke bestanden, zodat deze niet verloren gaan bij een computercrash. Een geheugenstick kan via een usb-poort aan gesloten worden aan iedere computer. Zo kun je bestanden openen op iedere computer.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
ueheugensticks banner
scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug