• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 140 reviews

CUSTOM-MADE USB-STICKS

Custom-made usbsticks in iedere gewenste vorm?

Altijd al op zoek geweest naar een unieke USB stick in de vorm die u wilt? JM Promotions is producent van de goedkoopste usbsticks op maat gemaakt. Wij hebben standaard een aantal custom made usbsticks op voorraad, zoals in de vorm van een voertuig, een boot, van etenswaar, van kleding, van dieren en nog veel meer. Wij kunnen ook op maat een usb stick voor u maken in elke gewenste vorm en opslagcapaciteit. De custom-made usb sticks kunnen voorgeprogrammeerd voor u worden met al uw bestanden!

Usbsticks bedrukt met uw logo

JM Promotions levert usbsticks in elke gewenste PMS-kleur. We zijn gespecialiseerd in het bedrukken van usbsticks met uw eigen logo of tekst. Wij kunnen de custom made usb sticks bedrukken met logo in één tot vier kleuren of zelfs volledig in full colour. Bij grotere afname is het mogelijk de usbsticks te bestellen in uw eigen custom-made vorm of formaat. Wij leveren al usbsticks vanaf 500 stuks.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Nog vragen over custom-made usb-sticks?

Wat zijn custom made usbsticks?

JM Promotions is expert in het op maat maken van een usbstick in iedere vorm. In ons assortiment hebben wij standaard een aantal custom-made usbsticks. Enkele voorbeelden zijn usb stick die eruit zien als kleding, een voertuig of als een poppetje. In overleg met ons kunt u ook een usb stick laten maken geheel naar eigen keuze. Wilt u bijvoorbeeld een usb stick in de vorm van uw eigen bedrijf logo, dan is dat ook mogelijk. Bent u bijvoorbeeld een bedrijf dat werkt in de toerismebranche en u bent op zoek naar een usb-stick in de vorm van een strandbal of zonnebril? Wij van JM Promotions kunnen deze voor u produceren en bedrukken.

Custom-made USB-sticks bedrukken

Wat zijn de mogelijkheden van custom-made usbsticks?

Usbsticks van JM Promotions kunnen geheel op maat worden geproduceerd. Doordat wij de usbsticks produceren in onze eigen fabriek kunnen wij deze maken van ieder gewenst materiaal. Wij kunnen bijvoorbeeld usbsticks maken van hout, kunststof, leer en veel meer. Voor ieder materiaal usbstick geldt dat wij deze kunnen produceren in uw eigen gewenste vorm of formaat, zoals in de vorm van uw product. Niet alleen de behuizing, maar ook het dopje kan custom-made worden geproduceerd.

usb-sticks

Hoe kunnen wij usbsticks op maat bedrukken?

JM Promotions biedt veel mogelijkheden wat betreft het bedrukken van usbsticks. Onze custom-made usbsticks kunnen worden voorzien van één kleur opdruk tot een maximum van vier kleuren. Bestaat u logo uit meer kleuren of een verloop van kleuren? Dan kunnen wij ook in full colour bedrukken.

Hoe werkt het productieproces van een custom made usbsticks?

Als u de keuze heeft gemaakt voor het maken van een usbstick op maat, moet u aan ons een artwork sturen van de afbeelding of vorm waar de usbstick op moet lijken. Wij zullen daarna samen met u een drukproef maken van de usbstick. Als u akkoord bent gegaan met de drukproef zullen wij de productie starten van de usbsticks en na productie zullen wij de zelfgemaakte usbsticks zo spoedig mogelijk naar u verzenden.

Custom-made USB-sticks bedrukken

Hoeveel opslag hebben de custom made usbsticks?

Hoeveel opslag de USB sticks moeten hebben is geheel afhankelijk aan u. Wij kunnen usb sticks op maat voor u maken met een opslag van één gigabyte tot en met een opslag van 64 gigabyte. Wilt u dat er zeer veel grote bestanden opslaan, zoals muziek, filmpjes of afbeeldingen raden wij u aan om een opslag van 40-64gb te nemen. Wilt u de usb alleen gebruiken voor bijvoorbeeld het opslaan van Word bestanden dan kan u al snel voor een kleinere opslag kiezen.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

usb-sticks
scroll top arrow