• Gratis verzending
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
4.7/5 van 170 reviews

Eigen vorm USB sticks

USB sticks in eigen vorm

Je kunt bij ons je eigen USB sticks ontwerpen. Veel gekozen zijn USB sticks in de vorm van een (nieuw) product, bijvoorbeeld voor de promotiecampagne van het product. De custom made USB sticks worden gemaakt van siliconen materiaal. Je kunt vervolgens zelf de opslagcapaciteit bepalen: van 2GB tot 16GB en meer. De USB is standaard voorzien van een 3.0 aansluiting zodat jer razendsnel bestanden kunt overdragen van computer naar geheugenstick.

USB sticks ontwerpen in eigen vorm
Met 3.0 aansluiting voor snelle bestandsoverdracht
Met opslagcapaciteit naar keuze: van 2GB tot 32GB
Eventueel voorprogrammeren met leuke boodschap

Volledig bedrukte USB sticks

Je kunt de eigen vorm USB sticks helemaal naar wens laten bedrukken. Vaak wordt er gekozen op het uiterlijk van een product na te bootsen. Dit kan goedkoop met enkele drukkleuren, maar ook volledig in full colour. Voor een hoog verrassingsgehalte kun je de USB sticks laten voorprogrammeren, bijvoorbeeld met een leuke boodschap die de ontvanger te zien krijgt als hij de USB stick aan de computer koppelt.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Veelgestelde vragen over custom made USB sticks met logo

Wat zijn custom made USB sticks?

JM Promotions is expert in het op maat maken van een usbstick in iedere vorm. In ons assortiment hebben wij standaard een aantal custom-made usbsticks. Enkele voorbeelden zijn usb stick die eruit zien als kleding, een voertuig of als een poppetje. In overleg met ons kunt u ook een usb stick laten maken geheel naar eigen keuze. Wilt u bijvoorbeeld een usb stick in de vorm van uw eigen bedrijf logo, dan is dat ook mogelijk. Bent u bijvoorbeeld een bedrijf dat werkt in de toerismebranche en u bent op zoek naar een usb-stick in de vorm van een strandbal of zonnebril? Wij van JM Promotions kunnen deze voor u produceren en bedrukken.

custom-made USB-sticks bedrukken

Wat zijn de mogelijkheden van custom-made USB sticks?

USB sticks van JM Promotions kunnen geheel op maat worden geproduceerd. Doordat wij de usbsticks produceren in onze eigen fabriek kunnen wij deze maken van ieder gewenst materiaal. Wij kunnen bijvoorbeeld usbsticks maken van hout, kunststof, leer en veel meer. Voor ieder materiaal usbstick geldt dat wij deze kunnen produceren in uw eigen gewenste vorm of formaat, zoals in de vorm van uw product. Niet alleen de behuizing, maar ook het dopje kan custom-made worden geproduceerd.

usb-sticks

Hoe werkt het productieproces van een custom made usbsticks?

Als u de keuze heeft gemaakt voor het maken van een usbstick op maat, moet u aan ons een artwork sturen van de afbeelding of vorm waar de usbstick op moet lijken. Wij zullen daarna samen met u een drukproef maken van de usbstick. Als u akkoord bent gegaan met de drukproef zullen wij de productie starten van de usbsticks en na productie zullen wij de zelfgemaakte usbsticks zo spoedig mogelijk naar u verzenden.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
Custom-made USB-sticks bedrukken
scroll top arrow